HellCritical Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Doamneee X( Este normal sa dureze o defragmentare 7 ore? la un Hard Disk de 500GB?!Am recumparat sbot si ma reapuc :D :tiphat:
koila Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 esti smekerzooper dar pe sv vi cu miloaga mane ai un spot si pt mine:( ca sunt aurolacsa va trag muie si sa va dau slovbozin oki ca nu ma mai vedetica ma cac in oki vostri muie koila sa te ardem la bucinei si pe wizzu ala de 908 care comenteaza sami sugeti pula ma jepatilor si sa iti trag muie zooper si tie si lu mata aia nespalata si al tot neamu vostru ce idioti inculti retardati adevarat respect lu linco baiat cu valoare mancameati pula si mie si lu linco jepati dracu rapai si copaishTiai gresit prietenul , Linco nu tear inghiti nici o secunda dupa felul in care te exprimi {ala e baiat cult doar ca se arpinde usor} daca ar vedea ce postezi tu aici tiar de jet. imi pare rau ca existi :crybaby: Apropo tiam facut inelele +3 ? STR INT ? is tot 3 nu? Bun asa esti in TOP :rofl2: @HellCritical - pai frate is 500GB :P daca erai numai firmituri peste tot, a durat ceva acum sper sa iti mearga. :right:
HellCritical Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Tiai gresit prietenul , Linco nu tear inghiti nici o secunda dupa felul in care te exprimi {ala e baiat cult doar ca se arpinde usor} daca ar vedea ce postezi tu aici tiar de jet. imi pare rau ca existi :crybaby: Apropo tiam facut inelele +3 ? STR INT ? is tot 3 nu? Bun asa esti in TOP :rofl2: @HellCritical - pai frate is 500GB :P daca erai numai firmituri peste tot, a durat ceva acum sper sa iti mearga. :right:Da, mere brici! :tiphat: I'm in ^-_-^! A durat 40min sa ma conectez! :dance:
iHunter Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 =)) si tot nam luat ban mama ce va ofticati sa mor eu sti tu ca nu te omor eu pe tine bad fist o fi si greu rau si macar romani dupa eus cei peste 18++ ma respecta nu ca kkturi de oameni cau zooper de 15 ani;) asa ca mai taci dreacu din gura;) sti tu ce alchemie fak eu sau ce fak eu bine ca dai tu+6 la 20 de ani;) spor la lvl badfist poate cu glavieru ala apuci sa omori si u 2 3 mobi in cave;)aici de cand am inceput sa ma uit pe forum vad aceleasi maxim 5 nume dc oare va zic eu;) pt ca nu sunteti familialisti si sunteti niste dobitoci ;) oricine se baga now in seama va dati smekeri si tari in gura ;) suteti niste nimikuri ;)respect koila toti suteti p***ti respect pt ce ca sta pe un forum sau repect pt badfist ca arata ca face ea +6 dak tot esti asa smekera da +9 or pussay si atunceai vino si laudate hahahaha am fakut +9 si nuj ce;)
devil921 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 nu iti lua gold de acolo ca e prea scump... 100m 15 Euro LOL ia-ti de pe silkroad-gold.com sau de la site-urile care spameaza botii in joc ca esti mult mai ieftin. 100m 8$ (dolari NU euro) Koila sunt de acord cu tine. Respect! As vrea da am luat paysafecard si la o singura adresa ma lasa si acolo imi mai trebuie cativa peny
koila Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 nu il mai bag in seama, prea multe heroglife de cocalar. da ma daca nu ai 21 de ani nu ai voie sa faci +6+7+8+9 ca iti pica parul pubian [ai?]
razzor1337 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 =)) si tot nam luat ban mama ce va ofticati sa mor eu sti tu ca nu te omor eu pe tine bad fist o fi si greu rau si macar romani dupa eus cei peste 18++ ma respecta nu ca kkturi de oameni cau zooper de 15 ani;) asa ca mai taci dreacu din gura;) sti tu ce alchemie fak eu sau ce fak eu bine ca dai tu+6 la 20 de ani;) spor la lvl badfist poate cu glavieru ala apuci sa omori si u 2 3 mobi in cave;)aici de cand am inceput sa ma uit pe forum vad aceleasi maxim 5 nume dc oare va zic eu;) pt ca nu sunteti familialisti si sunteti niste dobitoci ;) oricine se baga now in seama va dati smekeri si tari in gura ;) suteti niste nimikuri ;)respect koila toti suteti p***ti respect pt ce ca sta pe un forum sau repect pt badfist ca arata ca face ea +6 dak tot esti asa smekera da +9 or pussay si atunceai vino si laudate hahahaha am fakut +9 si nuj ce;)Nush ce ziceti voi da eu n-am vazut nici un semn de punctuatie la posturile lui(de aceea nici nu intelg ce zice...sau inteleg dupa a 5-a citire).Nici macar un simplu punct ca sa intelegem si noi ce vrea el sa exprime.Uita-ti cum ar trebui sa sune fraza asta..."Aici,de cand am inceput sa ma uit pe forum,vad aceleasi maxim 5 nume.De ce oare?Va zic eu!..."(cu toate ca nici exprimarea nu este corecta)
sykz Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 =)) si tot nam luat ban mama ce va ofticati sa mor eu sti tu ca nu te omor eu pe tine bad fist o fi si greu rau si macar romani dupa eus cei peste 18++ ma respecta nu ca kkturi de oameni cau zooper de 15 ani;) asa ca mai taci dreacu din gura;) sti tu ce alchemie fak eu sau ce fak eu bine ca dai tu+6 la 20 de ani;) spor la lvl badfist poate cu glavieru ala apuci sa omori si u 2 3 mobi in cave;)aici de cand am inceput sa ma uit pe forum vad aceleasi maxim 5 nume dc oare va zic eu;) pt ca nu sunteti familialisti si sunteti niste dobitoci ;) oricine se baga now in seama va dati smekeri si tari in gura ;) suteti niste nimikuri ;)respect koila toti suteti p***ti respect pt ce ca sta pe un forum sau repect pt badfist ca arata ca face ea +6 dak tot esti asa smekera da +9 or pussay si atunceai vino si laudate hahahaha am fakut +9 si nuj ce;)"Băi" frate, esti distrus. Trebuie sa stau 5 min sa inteleg ce ai vrut sa zici "romani dupa eus cei peste 18++ ma respecta nu ca kkturi de oameni cau zooper " ???. Du-te la sapa!!!Am fost plecat 5 zile, dar dupa ce am vazut ce s-a scris in ultimele pagini, n-am pierdut mai nimik.on: Inca 3 lvl si fac 90, abia astept sa pun bow-ul :D
DaddyYankee Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Nu il mai luati ma in seama pe iHunter. Vorbeste si el sa nu taca. El ne zice noua de +9 si el e full +3, +4 si arma +5. Frumoasa alchemie sti sa faci ma, BRAVO :))PS: iHunter vezi ca trebuie sa apara cerberus pe Eos, fugi repede si fa PK, poate asa il omori :))
serginio_aschi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 @iHunter Nu esti singurul care are fortress pe sv tau, asa ca "ciocul mic".Pur si simplu nu-mi dau seama cum te respecta cei dp server cu vocabularul tau.Sper ca te descurci mai bine cu engleza, ca altfel esti din tagma turcilor...Ar trebui sa se lase cu un suspend pt tine, ca prea ne-ai batut la cap...OT: Unde ati facut farming in noua dungeon?Eu ma gandeam la aia de 88...
devil921 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Sal joaca cineva pe uranus ca vreau sa fac un schimb 10 magic pop card in schimbul la 100 milioane :beer:Sau alceva ce se poate cumpara cu 100 silk
TzuYoshi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Lasati-l pe fraieru' ala de iGaynter. Deja nu mai suport sa citesc "manelismele" lui.Daca as pune mana pe el in real life i-as amesteca dintii-n gura. >.< Al dracu prost.
silvestroy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Sal joaca cineva pe uranus ca vreau sa fac un schimb 10 magic pop card in schimbul la 100 milioane :beer:Sau alceva ce se poate cumpara cu 100 silkNu poti sa pui in stall obiecte din item mall(sau daca s-a schimbat asta sa ma corectati),iar obiectele castigate de la "loto" sunt account bound ,adica le poti folosi doar pentru contul respectiv :) .Cu 100silk poti cumpara destule :).De la reverse scrolls pana ,mhh un ability pet sau clock pentru el...sugerez daca nu ai premium sa mai suplimentezi 50 silk la cei 100 si sa-ti cumperi un silver premium :)Edit: Lucky me :) Primul pe pagina!
BeautifulMind Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 http://img134.imageshack.us/gal.php?g=sro2009081411435386.jpgNoua reusita pe csro :DPs : Spawnata la tg mountain.
devil921 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Nu poti sa pui in stall obiecte din item mall(sau daca s-a schimbat asta sa ma corectati),iar obiectele castigate de la "loto" sunt account bound ,adica le poti folosi doar pentru contul respectiv :) .Cu 100silk poti cumpara destule :).De la reverse scrolls pana ,mhh un ability pet sau clock pentru el...sugerez daca nu ai premium sa mai suplimentezi 50 silk la cei 100 si sa-ti cumperi un silver premium :)Edit: Lucky me :) Primul pe pagina!Ms pentru informati :beer: Am premium :D
devil921 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Sal am o problema cu abiliti pet am cumparat eu apas la grab on dupa ce colecteza ceva sa reseteaza la off imi pote spune cineva ce as putea sa fac ca sa fie tot timpul la on :-?
TzuYoshi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Da. Use "Edit" button next time.M-am bagat si eu acum 2 zile pe Taiwan Silkroad. Vreau sa va zic ca este foarte foarte frumos. Party-urile rup tot. Este atat de distractiv sa faci grind si in + toti stiu sa joace. Foarte reusite party-uri.90% Jucatori internationali. Pvp-uri, job-uri, party-uri.Cat despre iSro, continui cu farm-ul pana schimb laptop-ul cu un pc. Asa sta in clientless si nu ma deranjeaza cu nimic. Cheers.
silvestroy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Sal am o problema cu abiliti pet am cumparat eu apas la grab on dupa ce colecteza ceva sa reseteaza la off imi pote spune cineva ce as putea sa fac ca sa fie tot timpul la on :-?Se face off cand e plin pet-ul.Debifeaza optiunea others,parca asa se chema :) sa nu mai culeaga sageti,alchemy material etc(elexirele si quest items intra si ele la categoria others)
serginio_aschi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Cat credeti ca ar trebui sa ofer pt un sos bow lvl 90+5?
silvestroy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Cat credeti ca ar trebui sa ofer pt un sos bow lvl 90+5?Cum s-a mai zis depinde si de server :) Daca e pentru archerul de 82 de la semnatura ta ,sugerez sa mai astepti ca o sa mai scada preturile . :tiphat:
Sleya Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 omg...voi chiar va chinuiti sa cititi tot ce scrie iHunter? =)) ...BTW nubcake ....eu am facut +8 bow de 98 si cam 17 iteme +7 de 10D...si din cate stiu Trane a facut +9 mai demult....asa ca dute si sufera intr-un colt intunecat si make us miss you :)@serginio_aschi eu am farmat in cave la moobi de 89 din MC 13 in colturi...e spawn bun si nobody to ks.....sos bow +5 merita in jur de 200-300 mil cred eu :-?EDIT : in 1-2 ore revin cu screen de lvl up 99 :P2nd EDIT : am revenit mai devreme cu un alt screenshot :))http://img269.imageshack.us/i/sro2009081413383534.jpg/
Sleya Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 aoleuu ma si cu engleza sta la fel dar aia de mila il respecta :)) @alex ai facut si u +9 cand era cap 80 ti ai facut bow +9 de 72 mi ai dat si ss pe mesma refeream la degree asta....aia a fost acum 2 ani sau cat era :P
Metalsproit Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 zooper mancamiai team crescut sia cum numai am lok pt tine si faci basini tu o sa fi afara din uniunea fraiere noob idiot tampit redardat esti un noob ce sta dupa plvlte dai bine pe langa astia dar tot la mine vi cu miloaga ;) ca astia sunt matrafoxati stay pe forum freaco bineman calm down
gheobuff Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 omg...voi chiar va chinuiti sa cititi tot ce scrie iHunter? =)) ...BTW nubcake ....eu am facut +8 bow de 98 si cam 17 iteme +7 de 10D...si din cate stiu Trane a facut +9 mai demult....asa ca dute si sufera intr-un colt intunecat si make us miss you :)@serginio_aschi eu am farmat in cave la moobi de 89 din MC 13 in colturi...e spawn bun si nobody to ks.....sos bow +5 merita in jur de 200-300 mil cred eu :-?EDIT : in 1-2 ore revin cu screen de lvl up 99 :P2nd EDIT : am revenit mai devreme cu un alt screenshot :)) in fiecare faci cate un +6+7 .. GZ.............. tot asa ;)