Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

k ai dreptate dar doar intr-o mana , eu am pus acel link ptr. cei "pasionati" doar acolo am gasit o lista cu ce materiale cad din monstri si din ce sunt formate ---- pe siturile oficiale nu am vazut asa ceva.

doar de verificare spune-mi si mie ce trebuie sa omor ca sa-mi cada water element lvl 5 .(de pe situri oficiale)

merci

Posted

ce inseamna str si int??

Buildul characterului (la asta se refera in joc )... STR ( HP , phi attack mare ) , INT ( MP , mag attack mare ). Tu cand dai lvl nu pui niste puncte acolo ?? alea sunt STR / INT.

Posted

@dementhor:Sa nu pui la amandoua....iti alegi de la inceput :STRENGHT sau INTELLIGENCE.

STR:BOW,GLAIVE,BLADE.

INT:SPEAR,SWORD.

Daca vrei sa fii inteligence sa nu iti upgradezi skilurile de arma pentru ca dupa level 30 o sa folosesti doar nukeuri...deci iti pui primele doua skiluri de arma doar pentru a le folosi pana la 30 iar in rest upgradezi doar fire si lightning

Posted

ma m-ati bagat intr-un nor de fum...cred ca am jucat degeaba pana acum :banghead::banghead: deci eu is lvl 29 si punctele alea 3 care mi le da cand cresc un lvl le-am distribuit de fiecare data in mod egal....si ca force m-am axat pe ice...ce e de facut??

Posted

pai si ce as putea sa fac deaici incolo??unde sa pun punctele ??

pai daca le-ai distribuit in mod egal...o sa iti iasa prost characteru...mai bine incepi altul din nou si pui doar STR sau INT . te hotarasti..daca iti place cu mult HP , sa mori greu .. faci sTr , daca vrei MP , dmg mare , dar sa mori usor faci INT. :comp1:

Posted

spuneti-mi cum sa distribui punctele de acum inainte...punctele pentru skiluri ce sa fac??sa scot punctele de pe gheta si sa le pun pe foc??la heuskal aia am lvl 29 e bine sa pun pct acolo??sau sa ma acsez pe foc gheata ...

Posted

smmucster "sau cum te cheama" ...caracteru meu are lvl 22...asta de 77 e al guild masterului...si daca vrei as fi bucuros sa iti arat ce poate face....

BTW...cum faci sa dau cu flacari spre inamic?care forta?

Posted

spuneti-mi cum sa distribui punctele de acum inainte...punctele pentru skiluri ce sa fac??sa scot punctele de pe gheta si sa le pun pe foc??la heuskal aia am lvl 29 e bine sa pun pct acolo??sau sa ma acsez pe foc gheata ...

pai de acum pui numai la STR .. si lasal pe Ice ... macar ai avantaju ca ii ingheti.

@Sp33dyz : imi imaginez ca stii sa joci cu ala de 77...tu nu stii nici macar skilurile si te crezi mare zeu.

Posted

pe forta la arma plm.....sa cresc lvl la heusckal ...

Bineinteles..o sa faci lvl up Heuksal mastery si lvl up Cold mastery. Daca reusesti sa mergi cu amandoua o data e cu atat mai bine.

Posted

@speedyz:te lauzi cu ce au altii....nice...cred ca asa esti si in viata reala...foarte trist

@dementhor:incearca de acum sa pui doar la fire si heuksal iar ca arma folosesti glaive pentru a da totusi un damage decent

Posted

@Sp33dyz flacarile alea sunt nukeuri ...presupun ca la alea te referi...iar nukeurile sunt de 3 feluri Cold lightning si Fire , fire nuke e cel mai puternic iar il poti obtine la Mastery level 30

Posted

BlackCurse daca e vorba despre mine .... DESTEPT nu esti daca sti sa joci un joc ma ca sunt incepator joc de cateva zile acum iti zic si yo sa faci ceva care sigur nu sti si iti zic ca esti PROST asa ca gura mica aici se accepta orice intrebare oricum ar fi ea ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...