Al3xe Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 nu nu ,imi spune [ERRORCLIENT] Login error si sub spune ca intra in clientless
VaMpIrUl Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 dute si asteaptal p tiger girl ......sal faci prin pk......:)..copil fara viitor
DaddyYankee Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 nu nu ,imi spune [ERRORCLIENT] Login error si sub spune ca intra in clientlessDeschide botcfg.ini din folder-ul bot-ului si dai in jos pana la 'mac1' si 'mac2'. Pune dupa = la amandoua 0. Nu stiu sigur daca merge, dar la [LOGINERROR] C10 Error. merge.Da intrebarea mea e... ti-a mers vreodata bot-ul ? De cand iti da eroarea asta?PS: Daca nici asa nu se rezolva posteaza log-ul bot-ului.
TeG_EOS Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 C draq va bate`ti atat capu...cu un...copil retardat... NU`l mai baga`ti inseama ...k nu merita ...toti ..p****i..importantza.... NB..ALL si spor la lvl si la alchemy..si la drop-uri :D ... :P
iHunter Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zooper mancamiai team crescut sia cum numai am lok pt tine si faci basini tu o sa fi afara din uniunea fraiere noob idiot tampit redardat esti un noob ce sta dupa plvlte dai bine pe langa astia dar tot la mine vi cu miloaga ;) ca astia sunt matrafoxati stay pe forum freaco bine
VaMpIrUl Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zooper mancamiai team crescut sia cum numai am lok pt tine si faci basini tu o sa fi afara din uniunea fraiere noob idiot tampit redardat esti un noob ce sta dupa plvldute si behaie in alta parte........P.S:Dute si fa un dush .....ca mirosi ....sincer
TeG_EOS Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zooper mancamiai team crescut sia cum numai am lok pt tine si faci basini tu o sa fi afara din uniunea fraiere noob idiot tampit redardat esti un noob ce sta dupa plvlBa....CIuTane...Basini are ...cn te`a faqt ......Si Nu Stau aqm sa`mi bat capu cu tN...DnD...sau AFK...QM vrei u aqm s`o iei :))
iHunter Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 aa tu mirosi prin pc vezi ca poate teai kkt pe tine ma si dai vina pe mien simti o adiere la cur si ceva moale atunci dute si iati o lopata;)
DaddyYankee Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 zooper mancamiai team crescut sia cum numai am lok pt tine si faci basini tu o sa fi afara din uniunea fraiere noob idiot tampit redardat esti un noob ce sta dupa plvlPresimt ca se lasa cu warn.. cat despre plvl (daca o fi existat)... nu are nicio legatura plvl cu ceea ce crede omul despre tine :)) poate a vrut doar sa profite de plvl si atat :D. In fine, bravo lui ca se descurca :))
iHunter Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 esti smekerzooper dar pe sv vi cu miloaga mane ai un spot si pt mine:( ca sunt aurolacsa va trag muie si sa va dau slovbozin oki ca nu ma mai vedetica ma cac in oki vostri muie koila sa te ardem la bucinei si pe wizzu ala de 908 care comenteaza sami sugeti pula ma jepatilor si sa iti trag muie zooper si tie si lu mata aia nespalata si al tot neamu vostru ce idioti inculti retardati adevarat respect lu linco baiat cu valoare mancameati pula si mie si lu linco jepati dracu rapai si copaish
TeG_EOS Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Presimt ca se lasa cu warn.. cat despre plvl (daca o fi existat)... nu are nicio legatura plvl cu ceea ce crede omul despre tine :)) poate a vrut doar sa profite de plvl si atat :D. In fine, bravo lui ca se descurca :))In viatza e bn sa mai profiti si d P****i....Nu`i aja ??
DaddyYankee Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 esti smekerzooper dar pe sv vi cu miloaga mane ai un spot si pt mine:( ca sunt aurolacsa va trag muie si sa va dau slovbozin oki ca nu ma mai vedetica ma cac in oki vostri muie koila sa te ardem la bucinei si pe wizzu ala de 908 care comenteaza sami sugeti pula ma jepatilor si sa iti trag muie zooper si tie si lu mata aia nespalata si al tot neamu vostru ce idioti inculti retardati adevarat respect lu linco baiat cu valoare mancameati pula si mie si lu linco jepati dracu rapai si copaishAcum presimt ca se lasa cu suspend :)). Hai du-te du-te. Nu avem nevoie de copii ca tine.PS: Un isy kill cat se poate de 'cald' acum cateva minute http://img16.imageshack.us/img16/8981/sro20090814021532.pngEDIT: Da zooper :)), toti isi dau seama doar iHunter nu =))
>.>iPwnN44ps<.< Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tu l-ai luat la pwlvl , scopul scuza mijloacele. Te-a prostit , s-a descurcat , l-ai crescut si acum ai ajuns Village Idiot , un attention whore. Te zbati ca dobitocul ( scuza-ti-mi expresia) ca lumea sufera , ca e NO Life . Stii cum se zice? Spui lui ca este no life ca sa compensezi pentru tine , care esti no life. Nu am chef sa ma cert cu tine , dar tu o ceri , faci flame-bait.Daca ai invata sa vorbesti corect si pe un ton mai putin suferind ar fi ok , si lumea te-ar accepta. Pff iar primesc warn 4a dork >_<.
Al3xe Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 hehe,gz pentru isy,l-am vazut si pe MarcBersegon pe acolo:D
VaMpIrUl Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 aa tu mirosi prin pc vezi ca poate teai kkt pe tine ma si dai vina pe mien simti o adiere la cur si ceva moale atunci dute si iati o lopata;) ....copil inocent.....te iert.........dute acu si dormi linistit ........sperand ca maine ne vei bucura pe toti cand vei spune ca ai facut o baie:d ...
TzuYoshi Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 zooper mancamiai team crescut sia cum numai am lok pt tine si faci basini tu o sa fi afara din uniunea fraiere noob idiot tampit redardat esti un noob ce sta dupa plvlte dai bine pe langa astia dar tot la mine vi cu miloaga ;) ca astia sunt matrafoxati stay pe forum freaco bineBa, mai dispari de aici du-te-n gura matii de copil prost. S-au umflat armurile pe tine in Silkroad? Stau sa iti citesc toate prostiile, copil facut in conserva.
Mihai1993 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ihunter e si ratatu de wizzyh ala sau cum era... :)) saracu om sufera ca se crede bun la ceva... el crede ca e singuru om lvl 100 din silkroad!!! bine baaa!!! esti tare!! daca omori 5 mangdyangi esti zeu ia vezi daca poti ;)
VaMpIrUl Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 lasal ca el are lvl 100 si face pk la cerberus ..........yo nush cei acordam atata atentie........avem numa in seara asta vreo 4 pagini numa cu el :)))
Florin_LOVE Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 ce ziceti, se merita sa fac plvl cu wizzu si sa imi farmez un chardaca ar fi sa calculez pana la 65 voi face toate sp-urile necesare pt 100 ffde unde iau sro king??
AlexMihail93 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 tz tz tz tz ...cu toata sinceritatea ...acum vre-o 3-4 pagini iHunter vorbea si nu il baga nimeni in seama...nu-mi place ca l-ati bagat in seama...putea sa vorbeasca pana il dureau degetele...in fine ....eu folosesc b*t-ul lui WeeMann ....este aproape la fel de rapid ca si sbot ...chiar ii fain P.S : Koila. ..respect dude :tiphat: badfist ...same like koila...( nu-l bagati in seama ...nu vedeti ca dabea scrie ...si felul in care se exprima ...brrrrr :blink: :crazy: :crazy: )
calinut1 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Sal pote si mie sa-mi spuna cineva daca cumpar gold cum o sal primesc :dooh: ?? Prin intermediul cuiva sau automat??Vreau sa cumpar gold dupa adresa asta http://www.mmoga.com/Silkroad-Online/SRO-Gold,Uranus/ :D .Scz daca rsp este dat.Ms pentru timpul acordat :beer:nu iti lua gold de acolo ca e prea scump... 100m 15 Euro LOLia-ti de pe silkroad-gold.com sau de la site-urile care spameaza botii in joc ca esti mult mai ieftin. 100m 8$ (dolari NU euro)Koila sunt de acord cu tine. Respect!
>.>iPwnN44ps<.< Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Calinut - ok...we got it , joke's over .EDIT: Nu m-am putut abtine . @ AlexMihail - Why so many dots?Ai space? Use It -_-
calinut1 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Calinut - ok...we got it , joke's over .... ce am facut? i-am raspuns lu unu care o scris ieri de cand so umplut 4 PAGINI pline cu cearta pe seama lui iHunter. Ce nu va dati ID-urile de mess sau numerele de telefon si injurativa acolo.Faza cu respect Koila.... pai am repetato de cate ori am avut chef, nu? :PHai ca termin ca vad ca unilor li se umfla venele daca vad ca mai scriu odata :nanana: P.S. Nu am zis-o cu rautate, nu caut cearta :)