Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Koila, sunt de acord cu tine. Respect !

De ce cand am de invatat imi vine chefu` sa joc SRO ? Btw, le are cineva cu binare, ASCII code, or w/e ? Daca da, pm me. I have a request for you =)).

Posted

Sal pote si mie sa-mi spuna cineva daca cumpar gold cum o sal primesc :dooh: ?? Prin intermediul cuiva sau automat??Vreau sa cumpar gold dupa adresa asta http://www.mmoga.com/Silkroad-Online/SRO-Gold,Uranus/ :D .

Scz daca rsp este dat.Ms pentru timpul acordat :beer:

Pai goldul il primesti in urmatorul fel,te intalnesti cu un reprezentant al firmei pe server,tu pui 1 pot in stall iar la pret pui banii pe care i-ai platit :) si respectivul iti cumpara potiunea si ai incasat banii :right:

Posted

Pai goldul il primesti in urmatorul fel,te intalnesti cu un reprezentant al firmei pe server,tu pui 1 pot in stall iar la pret pui banii pe care i-ai platit :) si respectivul iti cumpara potiunea si ai incasat banii :right:

Ms mult :beer: Ai toata aprecierea mea :P

Posted

hmm pai o sa va spuna aia sa va intalniti undeva printr-un oras sau cv de genu si acolo o sa iti dea bani prin metoda trade/stall :)

btw am facut si eu 91 xD ... cam cate sp ar trebui pt ff 100 pacheon/fire??

Posted

ce faceti mai va fost dor de mine ? :*

vam dus doru mai ales lui koila si badfist ce mai faci draga?

dormiti copii? ;)) ce sa va mai zic de curand am dat +4 si am luat pe tg de 2 ori stiu nui nimic dar piesa de rezistentza e ca lam luat si pe cerberus odata si pe uru de 2 ori odata prin pk pe un noob de 59 am avut cateva globale urate dar trecem killu conteaza voi cu ce va mai laudati ce ati mai fakut sosun alea alea ?

Posted

acum miam propus sa fak un film lvl 100 baronel pk at tg a lvl 20 char am o idee super dau lure lu tg pana la gold boti si apoi ii iau la rand ca pe mamaligi :)) voi ceva now o medusa sau e prea mare?

Posted

bravo vindeti casa masina parinti jucariile mobila baga silk alea alea prem plus dress la zi esti smeker bravoooo

alexe cutremur bhaaaaaaaaaaaaaaaaaa

np guyz :)) spor la sos ca som si sun vin doar la mine ;)

Posted

omg noroc purtati ms bey sos dual axe lvl 76 phy at 80% C10 smekerie :)) hai bafto delodeles

nu faci ca esti guvid te prind eu sa vezi ce teleport in oras iti dau alexe

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...