gheobuff Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 hehe nu am avut ce face si am cumparat un bard 94+5 si un daggers 98+5 ambele 0blue si au disparut la +6 ambele nu am norok azi :( ;)
Random Hero Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 din cate am inteles de la un prieten care este asiatic...noul update din ksro care vine peste o luna va aduce:-un oras nou numit Alessandria-un nou dungeon-lvl 105-skill balance china-euroSe stie cumva unde va fi amplasat orasul?
Lord_Bogdan Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 In sudul hotanului.. da' oare dc numai 105 si nu 110? au schimbat astia ratia de lvl per update?:))
calinut1 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Se stie cumva unde va fi amplasat orasul?banuiesc ca la sud de hotan. asta daca are legatura cu islam, daca nu... mai mult ca sigur ca pe langa constantinopol sau samarkand.
Al3xe Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Stiu ca pentru voi nu e mare lucru dar pentru mine e,am luat al6lea meu unic:D sunt foarte bucuros,erau multi de lvl 100 si toti m-au injurat ,dar nu imi pasa
Lord_Bogdan Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 bravo.. dar in general se spune si ce unic s-a omorat :D
Al3xe Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 capitan ivy,m-am dus din plictiseala,stiu ca e doar lvl 30 dar e distractiv
Al3xe Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 azi am avut 1 drop doar si am gasit 5 elixire ratacite prin storegi si a esit asta ..... gz,la mai multe :beer:
ciupilan Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 si in romana pentru cei care nu stiu engleza nu am inteles nimik din ce vroia sa spuna acel script:) in fine... poate ma lamureste cineva
VaMpIrUl Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 http://jocuri.clopotel.ro/rP8uyva/Moodys_Magical_Eye/ ...jucati asta cand va plictiseste asteptarea d a intra p sro .....:D .....yos skyppy92
koila Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Spuneti-mi si mie cateva nume de Thiefi :D miam schimbat jobul si nu stiu ce nick sa imi pun :blink:
silvestroy Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Spuneti-mi si mie cateva nume de Thiefi :D miam schimbat jobul si nu stiu ce nick sa imi pun :blink:Uita-te la job activity pe site la alte servere,poate gasesti ceva ce iti place :right:
Guest Wheezy Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 hmm binladen mi as puneasta fiindca tu esti un tampit. Si dupa cum vad din celelalte mesaje ale tale esti un no-life loser. Fraiere! :ceuameni: Apropo, Koila, te crezi cam prea schmecher... Te dai cel mai tare de pe forum si astepti ca taota lumea sa iti raspunda cu " Sunt de acord cu tine!!! Respect :tiphat: " (Unii chiar raspund asa... dobitocii...)Si tu esti un ratat.Traitzi cu totii intro viatza virtuala si inca va dati si despepti. :| :dooh: :dooh: #-o
ciupilan Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 hmm binladen mi as puneBeen Laden e corect scris:) dar totusi cam exagerat ..esti hot nu terorist=)))
Mihai1993 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 asta fiindca tu esti un tampit. Si dupa cum vad din celelalte mesaje ale tale esti un no-life loser. Fraiere! :ceuameni: Apropo, Koila, te crezi cam prea schmecher... Te dai cel mai tare de pe forum si astepti ca taota lumea sa iti raspunda cu " Sunt de acord cu tine!!! Respect :tiphat: " (Unii chiar raspund asa... dobitocii...)Si tu esti un ratat.Traitzi cu totii intro viatza virtuala si inca va dati si despepti. :| :dooh: :dooh: #-o alt imbecil care si-a facut inca un cont....
i sin Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 asta fiindca tu esti un tampit. Si dupa cum vad din celelalte mesaje ale tale esti un no-life loser. Fraiere! :ceuameni: Apropo, Koila, te crezi cam prea schmecher... Te dai cel mai tare de pe forum si astepti ca taota lumea sa iti raspunda cu " Sunt de acord cu tine!!! Respect :tiphat: " (Unii chiar raspund asa... dobitocii...)Si tu esti un ratat.Traitzi cu totii intro viatza virtuala si inca va dati si despepti. :| :dooh: :dooh: #-oalo pustiu , cauti cearta? du-te frate pe "messenger" si cauta acolo :| btw tu esti singurul no lifer de aici :)
TzuYoshi Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 asta fiindca tu esti un tampit. Si dupa cum vad din celelalte mesaje ale tale esti un no-life loser. Fraiere! :ceuameni: Apropo, Koila, te crezi cam prea schmecher... Te dai cel mai tare de pe forum si astepti ca taota lumea sa iti raspunda cu " Sunt de acord cu tine!!! Respect :tiphat: " (Unii chiar raspund asa... dobitocii...)Si tu esti un ratat.Traitzi cu totii intro viatza virtuala si inca va dati si despepti. :| :dooh: :dooh: #-oAsta e vre`un frustrat care e activ in thread`ul asta. De ce nu postezi cu nick`ul tau ?! Scared of being banned?
serginio_aschi Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 S-a descarcat un dobitoc.Feeling better?A cup of tea? :violent: OT:Eu iau dc mai nou cand sunt in clientless, cu toate ca pana acum nu prea luam...
koila Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 asta fiindca tu esti un tampit. Si dupa cum vad din celelalte mesaje ale tale esti un no-life loser. Fraiere! :ceuameni: Apropo, Koila, te crezi cam prea schmecher... Te dai cel mai tare de pe forum si astepti ca taota lumea sa iti raspunda cu " Sunt de acord cu tine!!! Respect :tiphat: " (Unii chiar raspund asa... dobitocii...)Si tu esti un ratat.Traitzi cu totii intro viatza virtuala si inca va dati si despepti. :| :dooh: :dooh: #-oCat adevar in postul tau. Doamne daca cineva imi ia netul ii iau viata, si da este adevarat daca unu de pe linkmania nu imi raspunde cu fraza : Sunt de acord cu tine!!! Respect . inebunesc. Si tu esti Domnu Margarina ala frustrat si "LEGIT" cu arcasul de lvl 100 de pe Csro, cum p**** mea faci ma tu pwlvl NonStop cu arcasul? esti setat pe 1243245 123124? si tragi un pui de somn cu capu pe birou? aa sau ai trecut de partea noastra? Ba sa va fie litera de lege daca nu imi ziceti : Sunt de acord cu tine!!! Respect ma arunc de la etajul 4.Linco Frustratu. Mori ma ghita ca nu o sa iti mai raspunde la posturile tale, sa vad ce faci? mori ca in cazul pozei cu Sun bow ?On Topic : miam gasit alias
calinut1 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Lol...astia de la silkroad-gold.com au destui bani? Adica daca comand 1000m imi dau...?Astia anti-goldbot va rog nu sariti la mine ca vreau cumpara goldEDIT: Sunt de acord cu tine!!! Respect koilaVa rog iertatima ca nu am pus de mai inainte!!! :(((
Florin_LOVE Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Lol...astia de la silkroad-gold.com au destui bani? Adica daca comand 1000m imi dau...?Astia anti-goldbot va rog nu sariti la mine ca vreau cumpara goldei au aproximativ 5+bilsi 1000+ elixire wepdaca as fi in locul tau as cumpara doar elixire wepfa un calcul si ai sa observi sa iesi mai bine asaam vandus stafful de 90+5 cu 80mil!!!!!!!!!!! dau de baut in sro ca sunt in bani am 120mil
koila Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Lol...astia de la silkroad-gold.com au destui bani? Adica daca comand 1000m imi dau...?Astia anti-goldbot va rog nu sariti la mine ca vreau cumpara goldau destul pe toate serverele PS : cand dai replay da cu fraza :Sunt de acord cu tine!!! Respect koila , sa il multumim pe Wheezy
Sleya Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 iar a revenit mister legit cu un post de te doare capul :)) BTW ...sa nu mai ziceti ca fac arme +7 pe moca :)) am facut o afacere cu unu....ii fac stafful +7...baga el immortal si steady....eu doar elixire...si el mi-a bagat 150 silks pe wizz ca sa iau prem silver si imi face plvl pana pe la lvl 81...are wiz de 100 :D ...eu cred ca e bine nu? :-?BTW...firmele de gold au destul gold la vanzare pe toate serverele...dar elixirele se vand ca painea calda...a vrut un prieten sa cumpere pe rome si nu mai aveau pe stoc :D@koila ...SUNT DE ACORD CU TINE....RESPECT!!! :tiphat:=)):))=))
SRO_BOY Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Baietii...am nevoie de un script pentru s**t in South Yul room la mobii de lvl 97-99...merci