Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

din cate am inteles de la un prieten care este asiatic...noul update din ksro care vine peste o luna va aduce:

-un oras nou numit Alessandria

-un nou dungeon

-lvl 105

-skill balance china-euro

Se stie cumva unde va fi amplasat orasul?

Posted

Se stie cumva unde va fi amplasat orasul?

banuiesc ca la sud de hotan. asta daca are legatura cu islam, daca nu... mai mult ca sigur ca pe langa constantinopol sau samarkand.

Posted

Stiu ca pentru voi nu e mare lucru dar pentru mine e,am luat al6lea meu unic:D sunt foarte bucuros,erau multi de lvl 100 si toti m-au injurat ,dar nu imi pasa

Posted

Spuneti-mi si mie cateva nume de Thiefi :D miam schimbat jobul si nu stiu ce nick sa imi pun :blink:

Uita-te la job activity pe site la alte servere,poate gasesti ceva ce iti place :right:

Guest Wheezy
Posted

hmm binladen mi as pune

asta fiindca tu esti un tampit. Si dupa cum vad din celelalte mesaje ale tale esti un no-life loser. Fraiere! :ceuameni:

Apropo, Koila, te crezi cam prea schmecher... Te dai cel mai tare de pe forum si astepti ca taota lumea sa iti raspunda cu " Sunt de acord cu tine!!! Respect :tiphat: " (Unii chiar raspund asa... dobitocii...)

Si tu esti un ratat.

Traitzi cu totii intro viatza virtuala si inca va dati si despepti. :|

:dooh: :dooh: #-o

Posted

asta fiindca tu esti un tampit. Si dupa cum vad din celelalte mesaje ale tale esti un no-life loser. Fraiere! :ceuameni:

Apropo, Koila, te crezi cam prea schmecher... Te dai cel mai tare de pe forum si astepti ca taota lumea sa iti raspunda cu " Sunt de acord cu tine!!! Respect :tiphat: " (Unii chiar raspund asa... dobitocii...)

Si tu esti un ratat.

alt imbecil care si-a facut inca un cont....
Posted

Si tu esti un ratat.

alo pustiu , cauti cearta? du-te frate pe "messenger" si cauta acolo :| btw tu esti singurul no lifer de aici :)

Posted

Si tu esti un ratat.

Asta e vre`un frustrat care e activ in thread`ul asta.

De ce nu postezi cu nick`ul tau ?! Scared of being banned?

Posted

Si tu esti un ratat.

Cat adevar in postul tau. Doamne daca cineva imi ia netul ii iau viata, si da este adevarat daca unu de pe linkmania nu imi raspunde cu fraza : Sunt de acord cu tine!!! Respect . inebunesc. Si tu esti Domnu Margarina ala frustrat si "LEGIT" cu arcasul de lvl 100 de pe Csro, cum p**** mea faci ma tu pwlvl NonStop cu arcasul? esti setat pe 1243245 123124? si tragi un pui de somn cu capu pe birou? aa sau ai trecut de partea noastra? Ba sa va fie litera de lege daca nu imi ziceti : Sunt de acord cu tine!!! Respect ma arunc de la etajul 4.

Linco Frustratu. Mori ma ghita ca nu o sa iti mai raspunde la posturile tale, sa vad ce faci? mori ca in cazul pozei cu Sun bow ?

On Topic : miam gasit alias

Posted

Lol...

astia de la silkroad-gold.com au destui bani? Adica daca comand 1000m imi dau...?

Astia anti-goldbot va rog nu sariti la mine ca vreau cumpara gold

EDIT: Sunt de acord cu tine!!! Respect koila

Va rog iertatima ca nu am pus de mai inainte!!! :(((

Posted

Lol...

astia de la silkroad-gold.com au destui bani? Adica daca comand 1000m imi dau...?

ei au aproximativ 5+bil

si 1000+ elixire wep

daca as fi in locul tau as cumpara doar elixire wep

fa un calcul si ai sa observi sa iesi mai bine asa

am vandus stafful de 90+5 cu 80mil!!!!!!!!!!! dau de baut in sro ca sunt in bani am 120mil

Posted

Lol...

au destul pe toate serverele

PS : cand dai replay da cu fraza :Sunt de acord cu tine!!! Respect koila , sa il multumim pe Wheezy

Posted

iar a revenit mister legit cu un post de te doare capul :))

BTW ...sa nu mai ziceti ca fac arme +7 pe moca :)) am facut o afacere cu unu....ii fac stafful +7...baga el immortal si steady....eu doar elixire...si el mi-a bagat 150 silks pe wizz ca sa iau prem silver si imi face plvl pana pe la lvl 81...are wiz de 100 :D ...eu cred ca e bine nu? :-?

BTW...firmele de gold au destul gold la vanzare pe toate serverele...dar elixirele se vand ca painea calda...a vrut un prieten sa cumpere pe rome si nu mai aveau pe stoc :D

@koila ...SUNT DE ACORD CU TINE....RESPECT!!! :tiphat:

=)):))=))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...