Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Sal ma poate ajuta cineva cu un sfat.

Am cumparat cateva silkuri si miau ramas 95 ce spuneti sa-mi cumpari poturi delea 1000 intrunu sau abiliti pet?

Ms pentru timpul acordat :beer:

Posted

WTS lvl 100 wizz/cleric (full farm wizz, 96 cleric) server rome cu premium plus,pet,devil spirit inca 18-20 zile(acum 11 august) pentru real money sau gold in game pe serverul Pheonix :) PM me sau add la id de mess "hegrenade"

parca ai zis ca ai vandut charul :-? ce ai facut? scammed it back? i-ai tras teapa la ala? :crazy:

@devil....cumpara un pet...pots alea sunt useles :-??

Posted

pet :) ptr ca potiuni poti sa iei si de la magazin

@Steya: cam asa ceva.... ala mi-a dat niste poze inainte... contu avea set +5/+6 fb , chest 100,legs 100 arc +7.I-am dat si eu poze cu wizzu exact cum era imbracat ... i-am dat id si pw a intrat pe cont si a zis ca e de acord, dupaia mi-a dat id/pw si mailu (el avand email verifycation si neavand premium) sa intru si ma tot batea la cap sa ii dau secret answer si i-am zis ca nu i-l dau pana nu vad caracteru.... si a inceput sa ma faca scammer... mi-a vandut tot de pe droll (setu) si dupaia nu i-am mai dat contu inapoi ptr ca mi-a vandut setu :) sa fie sanatos... scz de greselile de ortografie dar m-am grabit

Posted

am nevoie de un sfat deci am nuker de 85 ce ziceti sa il farmez acuma la antinoke sau cand o sa fiu mai mare?

Mai bine acum pentru ca il mai platesti pe unu pe altu mai mare sa te ajute sa framezi :D

Posted

stai calm...doar au reparat ceva la client ...din cate stiu eu asta e...

BTW vreau si eu niste sfaturi de la cei care au facut plvl la greu...de exemplu...unde e cel mai bine sa fac plvl la un char de 47 cu wizz lvl 90? si...apoi la 50.....55 etc....un pm please...doar cei care se pricep....multumesc anticipat :beer:

Eu dupa 50 m-am dus in cave in downhang.Acolo e spawn rate bun si e cam pustiu...

Posted

daca o ei logic la antikone nu ai log dc ?? GOLDBOTIIIIIII asa ca ori farmezi la chastar aia de 85-87 oti in cave jg ....

Ca sa intelegi ce vrea sa spuna:

Daca o iei logic la antikone nu ai loc; dc?! Gold Boti, asa ca ori farmezi la chastar aia de 85-87 ori in cave jg ....

:D cred ca maine recumpar sbot si ma reapuc de jucat :D

Posted

la antinoke goldboti???? La mine pe server nu sunt deloc goldboti

#-o Misto server... Pe ce sv esti?! Pe unul care nici nu e in proiect?:D Cum sa nu fie gold boti ... mai ales la antinoke :(

Posted

#-o Misto server... Pe ce sv esti?! Pe unul care nici nu e in proiect?:D Cum sa nu fie gold boti ... mai ales la antinoke :(

Mercury si nu am vazut niciun goldbot la antinoke

Posted

Poate nu stii ce sunt aia. Botii sunt prezenti pe orice server..

da probabil ca habar nu am ce ii aia un gold bot am zis doar ca la antinoke nu am vazut niciun goldbot

Nu am zis ca nu sunt gold boti deloc pe server

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...