Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

fiecare roman se poate trezi sa zica ca era ceva char cu sun in mana..........

asa ca mai bine demonstreaza cu o poza si cu asta basta

pai chiar.... ce tot atata suspans... parca suntem la gradinita. spui ca ai sun dar nu ne arati.... de ce?

Pentru ca omul a pus o intrebare. Daca stiti, ajutati`l, daca nu... lasati prostiile astea si nu mai dati reply doar de dragul de a o face.

Nu s`a laudat, nu a zis ca pune poza or w/e .

Ca are sau nu, chiar nu conteaza...de ce sunteti asa copii ?

Posted

Pentru ca omul a pus o intrebare. Daca stiti, ajutati`l, daca nu... lasati prostiile astea si nu mai dati reply doar de dragul de a o face.

Nu s`a laudat, nu a zis ca pune poza or w/e .

Ca are sau nu, chiar nu conteaza...de ce sunteti asa copii ?

bine ca tu esti mai matur :))

Posted

No problem. Ai dat 300k+ dmg. De ce nu ai pus poza aia ?!

am spus ca nu am fost pe faza

am crezut ca prima data ii max care il pot si ca dau mai putin nu ma asteptam

cu urmatoarea ocazie poate faci si tu 76 si mai cresti unpic skilurile alea

Acuma stau sa ma conectez ca mi-o picat netu, pana dimineatza poate mai face ceva

Posted (edited)

am nevoie de un sfat :P un prieten (de incredere normal :)) ) mi-a oferi un arcas de 93 mastery pacheon fire cold FF pt 90pe wiz/bard de 83 cu 20 de zile ramase din ticket silver si FF pana la 90 . se merita? daca da dati si argumente daca nu dati iar argumente :)

Multumesc anticipat :tiphat:

Edited by sweet_boy_eu
Posted

Another day....another...

http://img134.imageshack.us/i/sro2009081102233392.jpg/

am facut-o special pentru cineva din guild....si am folosit luck stone pentru ca asa a vrut el...de obicei nu folosesc :P de la +0 la +7 cu vreo 50 de elixire :D

Posted

Another day....another...

am facut-o special pentru cineva din guild....si am folosit luck stone pentru ca asa a vrut el...de obicei nu folosesc :P de la +0 la +7 cu vreo 50 de elixire :D

Sleep dude. >.<

Posted

Sleep dude. >.<

look who's talking.... :P acum ma bag la somn...

BTW still botting at lvl 92-94 moobs....good xp cu toate ca am lvl 98 :P

Edit: ca sa nu mai umplu pagina cu inca un post...am dat edit Tzu

Thanks....si noapte buna si tie :P ....merge super cu arcul +8....inca nu am incercat pvp...dar la grind rupe...1 hit la orice moob...cateodata si la champion de 94 :P si defence-ul e bunicel....+6 hands&shoulders :P

Posted

Am o intrebare. Daca ar fi sa scot punctele de warlock, ce ziceti sa imi fac? bard/cleric, wizz/cleric ? As vrea si niste argumente.

Warlock`ul imi placea foarte mult pana sa isi bata joc de el. Acum as vrea sa schimb.

Am si eu un 1h warior/warlock Neptune. Cum adica si-au batut joc de el ? Zi-mi si mie ce s-a schimbat sau ce s-a intamplat cu el de te-ai hotarat tu sa renunti la el.

Posted

Noapte buna... si gratz pentru glavie. xD

Cum merge cu arcul + 8 ? xD

Btw, daca aveti bruta... poate intrati in SilkroadOnline clan ^^. Ce face omu` cand se plictiseste :whistle:

http://mybrute.com/team/111573

explicami cum si voi intra.

inspectia a inceput la 7 mi?????

in general cand scrie ca dureaza 3 ore de exemplu, si termina la 10:00?????

Posted

hmm are cineva idee ce or vrut aia sa zica cu "data base backup"?? sper ca nu se pregatesc de roll back :-S

stai calm...doar au reparat ceva la client ...din cate stiu eu asta e...

BTW vreau si eu niste sfaturi de la cei care au facut plvl la greu...de exemplu...unde e cel mai bine sa fac plvl la un char de 47 cu wizz lvl 90? si...apoi la 50.....55 etc....un pm please...doar cei care se pricep....multumesc anticipat :beer:

Posted

WTS lvl 100 wizz/cleric (full farm wizz, 96 cleric) server rome cu premium plus,pet,devil spirit inca 18-20 zile(acum 11 august) pentru real money sau gold in game pe serverul Pheonix :) PM me sau add la id de mess "hegrenade"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...