andix3 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Spirit de cearta , am venit sa iti dau foc !Buna seara . Sunt aici sa te ajut , doriti benzina sau motorina ?:)
GHOST3K Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Spirit de cearta , am venit sa iti dau foc !burn them all ^^ :angry1: :))
calinut1 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 burn them all ^^ :angry1: :))bine ma, fa posturi ca iti trebuie!!!! :cool2: :crazy: :crazy: :crazy: ON: iB*t are o functiune numita "fast hunting" si daca o activezi e la fel de rapid ca sbot.Aveti grija cum botati ca "Joymax e cu ochii pe voi" :))Cam cat ar valora un som staff de lvl 52?EDIT: special pt badfist rectific: cat costa la voi pe server?
Al3xe Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 deci era serverul populated (3000/3500) si nu am intrat,nu-mi vine sa cred ca ma uitam cum serverul se umple si eu tot nu prindeam loc :((
Al3xe Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Cred ca e mai bun full int,si din cate stiu,hibridul e 9:1 ,ma scuzati daca gresesc :D
BeautifulMind Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 De unde stii tu ce o sa fie atunci ? Ai jucat cumva pe unul ?
KoBrA9315 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 inca umpic si se fac 20 de ore de cand incerc sa ma conectez :| ceva nu e ok :| ... az noapte mam culcat la 4 si am lasat sa se conecteze... mam trezit la 8 si nu era conectat... mam gandit ca e bug... ok ... am iesit si am intrat iara... mam trezit la ora 1... tot nu eram conectat.... la fel... am iesit si am intrat iara... am asteptat pana al 5... si tot nu mam conectat... iar acum is 5 ore de cand astept iara... Oare ce are??? ~X( ca nu pot sa inteleg :| altadata in maxim 1 ora eram on
AlexMihail93 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 inca umpic si se fac 20 de ore de cand incerc sa ma conectez :| ceva nu e ok :| ... az noapte mam culcat la 4 si am lasat sa se conecteze... mam trezit la 8 si nu era conectat... mam gandit ca e bug... ok ... am iesit si am intrat iara... mam trezit la ora 1... tot nu eram conectat.... la fel... am iesit si am intrat iara... am asteptat pana al 5... si tot nu mam conectat... iar acum is 5 ore de cand astept iara... Oare ce are??? ~X( ca nu pot sa inteleg :| altadata in maxim 1 ora eram onWelcome to the cruel reallity of silkroad ....asa se inatmpla ...serverele sunt supraaglomerate de GOLDBoTI ....ii urasc...GoodGame playerilor care buteaza ...si jos dictatura goldbut ...nimeni sa n-aiba voie sa foloseasca mai mult de 3 charactere pe acelasi srv :P ..asa ar fi fain...si nu ar mai fi 2500 de goldboti pe server
koila Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 (edited) lasa ca la mine a luat dc pe la 11 si de atunci se reconecta din 4-4 ore si statea maxim o ora. am inchis acum 1 ora sbotul si am deschis 1.33b [eram cu 1.33] si so conectat in 30-40min :D So Fast So Furios :PSe poate rezolva JM-ul sa limiteze 3-5 conturi per IP. simplu ca buna ziua! dar greu ca noapte Edited August 9, 2009 by koila
Adii Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 voi cand vorbiti de gold boti nu priviti problema in ansamblu avantajele si dezavantaje gold botilor dar multi vorbesc ca sa se afle in treaba. Iar alchemya totu e de noroc bagi pana iese , nui vorba ca failuri si nustiu ce si ce daca failezi 2 iteme nu ai nici o convingere ca al treilea item va fi cu noroc . Iar daca nu ai premium joci degeaba.DRACULA rullz) apropo mai detine vreo guilda de romani fw pe vrun serveram facut lvl 89 warr/cleric hehe
koila Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 voi cand vorbiti de gold boti nu priviti problema in ansamblu avantajele si dezavantaje gold botilor dar multi vorbesc ca sa se afle in treaba. Iar alchemya totu e de noroc bagi pana iese , nui vorba ca failuri si nustiu ce si ce daca failezi 2 iteme nu ai nici o convingere ca al treilea item va fi cu noroc . Iar daca nu ai premium joci degeaba.DRACULA rullz) apropo mai detine vreo guilda de romani fw pe vrun serveram facut lvl 89 warr/cleric hehecare sunt avatajele? gold mult pentru aia cu buzunare pline? si o economie de tot rahatul pe servere? ceea ce duce si la scamm daca ai lua sun 10D cum lai vinde tu pe 7miliarde? si referitor la chestia aia cu 2 failduri ai incercato? eu am incercato de foarte multe ori si mia reusit, si am foarte multi amici care isi fac setul asa, ai incercat sa vezi daca un item nu vrea +4 dar iese +3 de foarte multe ori sa ii dai fuse doar cu elixirul ? fara lucky powder de ala. sunt foarte multe sanse sa iasa +4 incearca. bravo salam30
Al3xe Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Risc ceva daca las acelasi cont pe 2 cliente sa se conecteze?
Adii Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 prin raspunsul pe care mi l-ai dat <<gold mult pentru aia cu buzunare pline>> mi se pare ca e mult prea deplasata aceasta afirmatie .1. daca ai avea un salariu de 2.000 E/luna ti-ai permite sa iti pui 60$ in silk lunar si nu ai mai face astfel de afirmatii. chiar daca acu putina lume mai cumpara sunuri prefera sa incerce la magic Pop.2. Gold botii ar putea fi eliminati in orice moment de joymax .dar ei castiga de pe urma lor ,servere crowded -persoane care iau prem. Iar cand eu incercam faza cu failuri ,patentata de un prieten de a lui salam sau cel putin asa stiu eu) adica de pe acolo am aflat eu de aceasta faza, a trecut multa vreme.
sweet_boy_eu Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 usor usorgz man :)un bower de 100 FF cu mastery 100 pacheon , 100 fire , 80 light , 20 cold face un bower de 100 FF cu mastery 100 pacheon , 100 fire , 80 force , 20 cold? :D
TzuYoshi Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 prin raspunsul pe care mi l-ai dat <<gold mult pentru aia cu buzunare pline>> mi se pare ca e mult prea deplasata aceasta afirmatie .1. daca ai avea un salariu de 2.000 E/luna ti-ai permite sa iti pui 60$ in silk lunar si nu ai mai face astfel de afirmatii. chiar daca acu putina lume mai cumpara sunuri prefera sa incerce la magic Pop.2. Gold botii ar putea fi eliminati in orice moment de joymax .dar ei castiga de pe urma lor ,servere crowded -persoane care iau prem. Iar cand eu incercam faza cu failuri ,patentata de un prieten de a lui salam sau cel putin asa stiu eu) adica de pe acolo am aflat eu de aceasta faza, a trecut multa vreme.De ce vorbesti prostii ? Cu sau fara premium ideea jocului consta in distratie si pierderea timpului liber.Vorbesti de salarii de 2000E de parca ai zice 10milioane/luna. Daca ar putea face ceva frumos cu Silkroad`ul l`ar face p2p. Atunci toata lumea ar fi vesela. No gold boti, no item mall, o economie a jocului la standardele normalului si un gameplay placut.
koila Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 prin raspunsul pe care mi l-ai dat <<gold mult pentru aia cu buzunare pline>> mi se pare ca e mult prea deplasata aceasta afirmatie .1. daca ai avea un salariu de 2.000 E/luna ti-ai permite sa iti pui 60$ in silk lunar si nu ai mai face astfel de afirmatii. chiar daca acu putina lume mai cumpara sunuri prefera sa incerce la magic Pop.2. Gold botii ar putea fi eliminati in orice moment de joymax .dar ei castiga de pe urma lor ,servere crowded -persoane care iau prem. Iar cand eu incercam faza cu failuri ,patentata de un prieten de a lui salam sau cel putin asa stiu eu) adica de pe acolo am aflat eu de aceasta faza, a trecut multa vreme.da imi cer scuze pentru acea afirmatie deplasata, nu castig 2000Euro pe luna(nici nu stiu cand un roman va castiga 2000 de euro pe luna in romania) traiesc pe bani lu mama si nu am nici un drept sa comentez asupra goldbotilor (esti primul pe care il vad ca ii sustine). Si nu ai spus care sunt avantajele goldbotilor pentru playeri si aici ma refer la aia care is cu miile nu cei personali si dezavantajele pentru ca era vorba despre asta. da imi cer scuze poate asa e ai folosito mai demult ca mine aceea metoda de faild, dar eu inca o mai folosesc si imi place si tin sa iti zic ca am facut arme +7 fara premium.
TzuYoshi Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Astia si`au batut joc de warlock. Au facut delay`ul la stun de 10 secunde. Pai eu ce mai fac acum ca si warlock? Fara stun sunt mort. Stun - delay: 10secSlumber - delay: 10secDupa cum bine se stie, lock`ul are attack mic iar daca adversarul foloseste holy spell, ma rupe in 2.Cum era inainte, adica stun la 5 secunde era un oarecare echilibru. Acum care mai e diferenta intre warlock si bard? Oh, da... este una. Bard`ul castiga. =\
Florin_LOVE Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Risc ceva daca las acelasi cont pe 2 cliente sa se conecteze?iti recomand sa stai doar cu un accmie daca ii ca incerc cu 2, imi daca erroare la unul, si dupa un timp si la celaltdar daca intri cu 2 care sunt diferite nu sunt prbleme
TzuYoshi Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 din cate am auzit la cap 110 holySpell nu o sa mai aiba 100%Nu e vorba doar de holy spell. Asta nu afecteaza decat debuffurile. In schimb pot da DoT si attack skills. Ideea este ca stun`ul a devenit aproape inutil cu un delay atat de mare.Dadeam stun, debuffs, DoTs, stun si attack skills. Acum, nu mai pot face asta din cauza delay`ului mare pe care l`au bagat.Nu cred ca raman warlock. Era fun sa joci cu lock la job, pvp chiar si pve.
serginio_aschi Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 din cate am auzit la cap 110 holySpell nu o sa mai aiba 100%Si eu am auzit de chestia aia...Apropo cineva a cerut un spot bun la mobi de 78-80.Am un script de sbot da iti pun ultimele coordonate(daca vrei scriptul da-mi pm): go(-5077,-337)
devil921 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Sal, imi pote spune si mie cineva un link de incredere ca sa pot cumpar gold?Multumesc, pentru timpul acordat :beer: