EvilToileT Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 huhh nu prea inteleg ce vrea sa explice acel tip...dar infine mai bine raman la cel vechi si gata :) oricum ms...
prince VEGETA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 da stiu asta dar imi scrie discconected from the server why? apropo joku lam luat dp jucausii.ro are cva???vers 1.2
[G.U.N.I.T]Ahile Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Vegeta: NU ARE NIMIK PT. CA TI-A FACUT UPDATE SI JOKU E ORICUM GRATISPS: SILKROAD EUROPE AM CITIT CA PROBABIL VA APAREA IN TRIM 3 AL ACESTUI AN....NUSH...NU SUNT SIGUR....Iar cine vrea sa se uite la ceva filme su SRO Europe (nu ca nu ati stii de sit'u asta dar scriu si eu pt baietii astia mai n00bi un pic)www.youtube.comPS 2:LVL 52 IN SFARSIT....LA 10% PURE INT NUKER....ARCHER....ICE...COLD....ELECTRICITY :D Ma dau si eu mare :dance:Ahile' date='Mar 8 2007, 20:58' post='1804434']Vegeta: NU ARE NIMIK PT. CA TI-A FACUT UPDATE SI JOKU E ORICUM GRATISPS: SILKROAD EUROPE AM CITIT CA PROBABIL VA APAREA IN TRIM 3 AL ACESTUI AN....NUSH...NU SUNT SIGUR....Iar cine vrea sa se uite la ceva filme su SRO Europe (nu ca nu ati stii de sit'u asta dar scriu si eu pt baietii astia mai n00bi un pic)www.youtube.comPS 2:LVL 52 IN SFARSIT....LA 10% PURE INT NUKER....ARCHER....ICE...COLD....ELECTRICITY :D Ma dau si eu mare :dance:
prince VEGETA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ah nici aqu numi mrg poate pa la 10 :crybaby:
[G.U.N.I.T]Ahile Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 LOL M-AM CITAT DIN GRESEALA...IERTATI-MI GRESEALA n00biala :P
xmts Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 daca vreti informatii in legatura cu silkroad european update puteti intra pe MMORPG
prince VEGETA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 bah crap http://img338.imageshack.us/my.php?image=untitleduh7.png angry1: :sef: :sef: :sef:
dementhor Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ba ma dispera de acu...ce plm stau aia ca babuinii in oras si tin locurile ocupate pe servere in mm lorpe unii ii inteleg ca au ceva de vanzare dar unii stau doar pentru asi tine locul ocupat si cand au chef joaca cand nu se duc acolo si stau....tre sa ma trezesc cu noaptea in cap sa joc si eu oleak
adyzaha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 @adyzaha:voiam sa fiu de ajutor pentru ca am vazut ca nu esti pure str si e o mare diferenta intre pure si hybrid iar daca ai physical balance 62% precum scrie in sig-ul tau e clar "lvl: 63 Build: Hibrid 62% str , Blade, Fire" 62% str nu inseamna 62 % phy balance fii mai atent la ce scrii phy balance se refera la altceva @speedyz:nu am zis ca sunt expert si nu o sa zic vreodata!dar de ce nu as fi in masura?e vreo greseala ca am facut o sugestie? nu esti in masura sa dai sfaturi deoarece folosesti isrobot si nu ai de unde sa stii ce se intampla in joc daca nu joci tu!
SimplySimple Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 poi nuj care e faza cu astia cu boti?ce placere simtiti mah?doar sa vedeti ca sunteti level mare?
Aenon Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 as incepe si eu sa joc sro pe ce server jucati ?ce build recomandati pe arcas ?(pure int /pure str -armor\pretector etc...)
smuggster Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 @adyzaha:nu e primul meu caracter si stai linistit k nu e botat 100% +ca nu aveam de unde sa stiu k acel 62% nu reprezinta phy balance! apropo stai calm haterule @speedyz:e o placere sa omor din astia ca tine cand mai opresc botul din cand in cand @Nyuu:archer-pure str/fire imbue/ice buff`s/protector sau garment. (multi o sa iti zica sa pui ice imbue dar o sa dai damage foarte mic si nu are rost....) si apropo la un archer...conteaza mult criticala...sa iti cauti de la lvl 24 sau 32 in sus numai arcuri cu criticala 9+
uLise Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 vreau si eu bot dar sa-mi explice cineva cum se foloseste :P
defiler666 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 as incepe si eu sa joc sro pe ce server jucati ? ce build recomandati pe arcas ?(pure int /pure str -armor\pretector etc...) Romanii ca de obicei...pe toate serverele...cei mai multi sunt pe xian ( printre primele servere ) si dupai urmeaza troy ( cred ) . archer - str , protector , fire ( imbue ) , light & ice suport :) Ex : limita de lvl mastery e 300 ... tu il faci 90 arc , 90 fire ( imbue ) , 60 ice (defense ) , 60 light ( speed , mag dmg ).
prince VEGETA Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 BAH POT ZICE CA E CEL MAI MISTO JOK MMO DAR FAZA CU SERVERE PLINE IL STRICA RAU :crybaby: si pe toate serv e full
smuggster Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 @prince Vegeta:mai goale sunt Tibet,Rome,Sparta....cel putin pe Tibet intru la orice ora si de obicei in fiecare zi in afara de sambata si duminica....atunci fiind FULL
Aldguth Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Buff de 10 secund sau pe acolo care mareste damage-ul.
EvilToileT Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 se poate cumva transfera de pe contu meu de pe troy iteme,bani bla bla pe contul meu de pe serverul sparta ?
smuggster Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 @Spydy15:Nu@Nyuu:imbue este primul skill de la magii (fire force light ice)!si dureaza 5 secunde la prima carte iar la ultima 8 secunde ;)
SimplySimple Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 @adyzaha:nu e primul meu caracter si stai linistit k nu e botat 100% +ca nu aveam de unde sa stiu k acel 62% nu reprezinta phy balance! apropo stai calm haterule @speedyz:e o placere sa omor din astia ca tine cand mai opresc botul din cand in cand @Nyuu:archer-pure str/fire imbue/ice buff`s/protector sau garment. (multi o sa iti zica sa pui ice imbue dar o sa dai damage foarte mic si nu are rost....) si apropo la un archer...conteaza mult criticala...sa iti cauti de la lvl 24 sau 32 in sus numai arcuri cu criticala 9+ DA?esti sigur mah?hai facem un pvp...intru pe un account de 77 pe xian si sa te vad boterule..sa vezi ca se poate si fara!
smuggster Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 @speeyz sau cum te cheama:"Cam ce lvl au cjacky champions aia?sau cum se numesc?" un 77 nu intreaba asa ceva ) si anywayz nu esti genul care ar putea sa aiba lvl asta
dementhor Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ma am lvl 28 dar nu stiu chiar asa multe despre joc....spuneti-mi si mie e bine ca m-am axat pe lance si pe gheata??si inca ceva...acolo la force mastery am doar 2-3 lvl e bine sa bag puncte si acolo ??
silknoob Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 stiu ca nu e indicat sa postez link-uri catre alt site-forum dar sper ca in acest caz sa se faca o exceptie(e oricum e in turca :D ) ,de aceea atasez un link ptr cei pasionati de alchemy si nu numai http://www.turksro.com/index.php?option=co...1&Itemid=65
defiler666 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ma am lvl 28 dar nu stiu chiar asa multe despre joc....spuneti-mi si mie e bine ca m-am axat pe lance si pe gheata??si inca ceva...acolo la force mastery am doar 2-3 lvl e bine sa bag puncte si acolo ?? daca esti STR nu are rost...si eu te-as sfatui sa te muti pe fire , decat ice si glavie . daca esti INT ramai pe spear , dar tot asa muta pe fire .. deoarece ai mai mari dmg :) @ silknoob :chiar nu isi are nici un rost linku ala...daca tot vrei sa pui un guide pentru alchemy vezi ca e pe site oficial sau alte forumuri oficiale.