AlexMihail93 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 De ce in ultima vreme au aparut o groaza de wizz/bard....eu stiam ca buildul asta este facut pt goldfarming.... wizz/cleric mai este bun de ceva ? ....merge mai bine in jobing/pvp decat wizz/bard? ( stiu ca in pve wizz/bard e mai bun )
iHunter Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 daca esti tu destept dece nuti faci situ tau cum e rev6 si mai bun ???? sti dc arata pt ca JM a banat playeri cu silk sau au facut CB nicole a aflat listele si a facut update la a 2 inspectie tot banati erau uni din ei care aveeau bant si aveau silk cumparat au facut CB JM le a debanat acc cei drept nu la toti nicole nu a stiut toti playeri care au fost debanati iar cei care au facut CB si lau anulat la fel ai inteles ???? cu rasp asta sigur sti cate fac .... OFF: vai tu ai auzit si u de naposim si gata esti mare culturist cand o sa fi Campion National ca mn la powerlifting (am participat la 2 la primu am esit vice campion national si la a 2 participare campion national atunci mai vi pe aici si te dai tare ok ?ON: degeaba esti 100 ca eu cu Xbow spterg pe jos la mn pe server nici un xbow nu da pvp cu mn doar MisS_HeLL20 si cu __JULIANA___ mai dau pvp cu mn si ma pot omor cate o data te sfatursc sa ai grija cum vorbesti si cu cine te pui in gura ca sar putea sa patesti ca alti sati sara in cap si sa faca misto de u asa ca iao mai moale si ce daca ai 24821748912 de posturi crezi ca ne inclazeste cu ceva ??? conteaza ce sti despre sro nu cate posturi faci badfist ;) in primu si primu rand Nicole a jucat pe eos si a pus semnu Banned pe ppl care nu ii suporta ex Minauzuki sau ceva de genu continua sa joace si sa fak pvp si fw si el are semnu Banned ;) Ahsoka characteru lu Nicole are Semnu Banned >scammer dc ? pt ca i la furat unu mai destept ca ia >de aicea tragi concluzia poti fi mare hacker sa furi de la joymax ca hack tot iti iei;) si eu miam fakut xbow ala doar ca sa cresc rapid si cum ne cum conteaza ca am 100 si nuti fa tu griji ca am si cu ce face pvplol alex nu fa prostia sa iti faci wizz bard am si eu unul si nui bun delocdak vrei wizz bard iti trebuie set super bun si e cam greu la wizz fara recoveri si bless Consuma mai multe spuri dar wizz cleric este ideal
Dr4q_Sti3 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 am si eu wizz /bard de lvl destul de mare si merge super bine la pve dar la job fara pt de euro in spate cu warior nu ai sanse ,pvp aproape deloc doar sa dai tu primul
BeautifulMind Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Domnule TzuYoshi,Hai sa terminam cu chestiile astea ca vad ca fiecare are pareri dif si nu am inceput sa intru pe linkmania ca sa ma cert cu tot felu de indivizi asa ca hai sa terminam totul aici si sa vb despre sro ca doar de aia sa facut forumul Multumiri Anticipatesi inca sa sti ca nu traiesc dupa "mami si tati" numai ca in sro sunt uni copii idioti care ar da bani frumosi pt niste caractere;) just w8 for loosers and u will be reach;)Se scrie rich tata.Badfist , am inteles ai mai zis de 10 mii de ori ca esti de "neoprit".Nu mai baga astia legenda cu roc odata ?:)))
Al3xe Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Lvl up si eu :bananadance2: http://img22.imageshack.us/i/sro2009080901292638.jpg/ @Sleya cat timp ti-a luat sa farmezi la 90-91 ca sa fii FF pt 100? si ce ai avut? prem/prem+ / sp ticket ? :-?gratz si succes in continuare,revin si eu in 10-15min cu o poza,intru in gap 9 :D
BeautifulMind Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 A omorat'o pe tg un gold bot care'i apartine.
iHunter Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 am vrut sa zic ca am omorato pe tg acum 40 de minute cu gold botul ;)
Mihai1993 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 gold boot lvl 86 la mobi de lvl 16 respectiv 18 ? daca tu te duci cu gold bootu la pvp/unici ala nu se numeste gold boot ;)
iHunter Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 gold boot lvl 86 la mobi de lvl 16 respectiv 18 ? daca tu te duci cu gold bootu la pvp/unici ala nu se numeste gold boot ;) e doar de distractie;) si pvp nu fak doar unici ocazional;)
Guest venom_pk09 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Loome nu vrea nimeni un wizz de 91 pe sparta? la schimb sau de vanzare cu 3.5 mil negociabil sau un bow de 89+ pe el:D:D astept oferte la id: venom_pk09
iHunter Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 :bananadance2: :nanana: :nanana: :dance: :cool2: :>
Random Hero Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 :bananadance2: :nanana: :nanana: :dance: :cool2: :>Asa si?
koila Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 moaa ce tare. Mias dori si eu sa fiu in top 50. :-j , dar nu sunt cu charul meu de 72 poate cand o sa fac si eu 100 si o sa omor unici
Guest iHunterBanned Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 bai noroc ca mia dat ban dar sunteti niste ofticati frate va oftica cand auziti dastea noi a oameni retardati in loc sa fiti fericiti ca sunt romani in top voi plangeti ce idiot OMGF FCK U IDIOTSacuma am inteles aicea sunt doar aia care au peste 1000 de mesaze si pula mea daia nu se mai baga lumea in seama ca sunteti niste idioti NOOBZORSmoaa ce tare. Mias dori si eu sa fiu in top 50. :-j , dar nu sunt cu charul meu de 72 poate cand o sa fac si eu 100 si o sa omor unicicu 72 miar fi rusine sincer nene KOI
koila Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 bai noroc ca mia dat ban dar sunteti niste ofticati frate va oftica cand auziti dastea noi a oameni retardati in loc sa fiti fericiti ca sunt romani in top voi plangeti ce idiot OMGF FCK U IDIOTSau.. nu ai luat ban ca esti tare ai luat ban ca ai fost bleg si ai insultat lumea. fii si tu baiat destept si modest. 70% din cine e pe link au charuri lvl 95+ dar nimeni nu vine cu afirmatii de suprematie ca tine. chestia interesanta e ca admini nu dau ban pe ip. Nu esti singurul care a patit asta. daca suntem IDIOTI esti liber sa iti alegi forumul unde sa stai, si cu harfe de astea pe care le ai tu oriunde vei fi exclus din comunitate.Nu mio lua in nume de rau ceea ce tiam zis doar ca asta este adevarul felicitari esti pe locul 2 in top50 [din partea mea ai medialia de haur] si asa cum ziceai si tu rev6 e un mare c***t deci nimeni nu da 2 bani pe ce afiseaza ei acolo, dece vii si te lauzi cu o chestie pe care ai blamato ?
uLise Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 bai noroc ca mia dat ban dar sunteti niste ofticati frate va oftica cand auziti dastea noi a oameni retardati in loc sa fiti fericiti ca sunt romani in top voi plangeti ce idiot OMGF FCK U IDIOTSacuma am inteles aicea sunt doar aia care au peste 1000 de mesaze si pula mea daia nu se mai baga lumea in seama ca sunteti niste idioti NOOBZORScu 72 miar fi rusine sincer nene KOIEu mai mult de 42 nu am avut :lol: nu am cumparat silk sau bot ;;)
Guest iHunterBanned Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ofticate in continuare frate esti negru acuma stai sa le gandesti hai bafta poate treci si tu de 73;)
koila Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 (edited) ofticate in continuare frate esti negru acuma stai sa le gandesti hai bafta poate treci si tu de 73;)Zx4 :nanana:doar lvl atat ai. arma praf set mai praf, deaici restul trag singuri concluzia :right: revino cu set +5+6 arma +7 si atunci iti vom spune gratz lvl 100 [ok arma se admite +5 nu vrea] dar set +3+4 ? nu vreau sa ii vad statusrile % si nici blue-urile Edited August 9, 2009 by koila
koila Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 sincer nu ma incalzeste cu nimica ca esti pe locu 1-2 30 de pe server si inca ceva tu singur ai zis ca rev6 nu arata bine deci peste cateva zile cand o sa te uiti e EoS nu o sa mai fi in top 50 iti garantez asta si eu la cap 90 am fost in top 50 si a 2 zi cand mam uitat eram pe locu 80 sau 180 ceva de genu cand o sa vi cu ssuri cu arme +5+6+7 atunci o sa vezi GZ bv etc etc dute pe SRF daca aizi nu ti e bine si iti zic eu ca si acolo o sati ei ban 100% ce ziceti sau dau 500kk pe o glavie de 98 +7 crt 9 phy 51 sau sa stau sa raman la glavia mea +5 crt 12 phy 44 :-??sfatul meu e sa iti faci tu una :) incearca si cu chestia aia cu faild [eu asa din totdeauna miam facut armele +7 set +6 (cand am avut odata pe koila)] sau mai asteapta 1 luna si o iei la 300 sau 250
orezExpandat Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 bai noroc ca mia dat ban dar sunteti niste ofticati frate va oftica cand auziti dastea noi a oameni retardati in loc sa fiti fericiti ca sunt romani in top voi plangeti ce idiot OMGF FCK U IDIOTSacuma am inteles aicea sunt doar aia care au peste 1000 de mesaze si pula mea daia nu se mai baga lumea in seama ca sunteti niste idioti NOOBZORScu 72 miar fi rusine sincer nene KOImarsi ma sa fiu fericit ca e un cretin ca tine in top50?daca asta intelegi tu prin fericire... esti but rau frate
Forbidden Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 bai noroc ca mia dat ban dar sunteti niste ofticati frate va oftica cand auziti dastea noi a oameni retardati in loc sa fiti fericiti ca sunt romani in top voi plangeti ce idiot OMGF FCK U IDIOTSacuma am inteles aicea sunt doar aia care au peste 1000 de mesaze si pula mea daia nu se mai baga lumea in seama ca sunteti niste idioti NOOBZORScu 72 miar fi rusine sincer nene KOIPermanent pe asta. :) continua ca esti pe calea cea buna.
eminemi Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 peste vreo 3-4 ani da le da prin cap la adminidefapt postul asta a fost pus acum 1 an, deci nici 3 nici 4 ani nu o trebuit :))(_WizZz_ro_) :)