TzuYoshi Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Lvl 21 de aniBuild: Puternic, 2 ani de sala.Atat de puternic, incat daca iti dau un sut in c*r, iti scoti chilotii cu patentu`.Nu te mai trage de sireturi cu mine pustiulica.
iHunter Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 bene tataie =)) cu 2 ani de sala si cu naposin in tine poate si steroizi ajungi cat muntele si apoi ce faci? cn te crezi robocop?
koila Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 (edited) Lvl 21 de aniBuild: Puternic, 2 ani de salaSlablvl24 75kile [mic si greu]ia sa vad daca nimeresc un raspuns la intrebarea ta, din cat power level am facut eu pana acum [doar 1 char care ataca] aveam 2 wizz lvl 69-70 in party si faceam in 24 de ore 2lvuri jumate [scazut timpul de repot si ks] la generals. deci mai mult de 2 lvuri nu cred ca faci Edited August 8, 2009 by koila
Al3xe Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 el face 2-3 lvle doar daca sunt caracterele care ataca si el,daca e party full poate sa faca si 1 pe zi
TzuYoshi Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Alta era ideea. Dar se pare ca trebuie sa iti desenez.Nu conteaza ce lvl sau build ai atata timp cat ai o mentalitate de copil.Lumea reala nu este Silkroad.@koilaOho, ne tinem bine. :lol:
iHunter Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 aicea e forum de sro so;) am auzit de tine in lumea reala erai pe coperta revista foamea celebru om
TzuYoshi Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Aici e forum de sro. Am auzit de tine in lumea reala, erai pe coperta REVISTEI "Foamea", celebruL om.Oh, si apropo de semnatura ta, omora se scrie OMORI.Ceea ce ai scris mai sus se presupune a fi o insulta. Cand o sa inveti sa scrii, poate o sa ma ataci cu chestii de genu`. Pana una alta, vezi cate lvle faci intr`o zi si incearca sa nu te mai chinui atat sa forumelzi o propozitie.
Random Hero Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 aicea e forum de sro so;) am auzit de tine in lumea reala erai pe coperta revista foamea celebru omCum se simte omul atacat, o da in jigniri. Mentalitate de copil alintat [Editat special pentru TzuYoshi, multumesc de corectare :D] :tiphat:
TzuYoshi Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 @SuperstarNu e mentalitate de roman. Romanul este o "specie" superioara din multe puncte de vedere.Este mentalitate de copil alintat.Nu am nimic cu el, se vede ca e bleg, doar ca intrece masura si ma calca pe batatura. ^^
iHunter Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 bene bai asta cu scoala mie nu mia placut vro problema:))? forumuleazami tu o intrebare uitete la ceai scris u copchil de balta
Al3xe Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 cam cate sp-uri mi-ar trebuie pentru wizzard 90 cleric 82 Momentan am Cleric 72 Wizzard 73 ,sunt lvl 80 si am 138k spAs vrea sa-mi spuneti va rog frumos cam cate imi mai trebuie
iHunter Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Aici e forum de sro. Am auzit de tine in lumea reala, erai pe coperta REVISTEI "Foamea", celebruL om.Oh, si apropo de semnatura ta, omora se scrie OMORI.Ceea ce ai scris mai sus se presupune a fi o insulta. Cand o sa inveti sa scrii, poate o sa ma ataci cu chestii de genu`. Pana una alta, vezi cate lvle faci intr`o zi si incearca sa nu te mai chinui atat sa forumelzi o propozitie. Sa forumelzi?
TzuYoshi Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 @AlexeDe ce nu calculezi pe nivlam ? Il gasesti pe rev6.
iHunter Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 @Alexe De ce nu calculezi pe nivlam ? Il gasesti pe rev6. Noi nu sutem destepti ca tine scuzane ...
koila Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ce IQ trebuie sa ai sa fii in stare sa calculezi cu ajutorul acelui sp calculator ?pacat ca nu tia placut scoala mai tarziu vei regreta tati si mami nu sunt nemuritori! desi toti ne dorim asta :pray:
iHunter Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Domnule TzuYoshi,Hai sa terminam cu chestiile astea ca vad ca fiecare are pareri dif si nu am inceput sa intru pe linkmania ca sa ma cert cu tot felu de indivizi asa ca hai sa terminam totul aici si sa vb despre sro ca doar de aia sa facut forumul Multumiri Anticipatesi inca sa sti ca nu traiesc dupa "mami si tati" numai ca in sro sunt uni copii idioti care ar da bani frumosi pt niste caractere;) just w8 for loosers and u will be reach;)
orezExpandat Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Noi nu sutem destepti ca tine scuzane ... e ok nu trebe sa fii asa de destept ca el,dar nici asa prost ca tine
Al3xe Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 250k sp,sper sa le fac pe parcurs,o sa fac 200k acum si 50k dupa:D
iHunter Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 bei orez te bagi ca bobun lapte;) mai ia niste orez poate te luminezi la minte shit ppl
Trane Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 bene tataie =)) cu 2 ani de sala si cu naposin in tine poate si steroizi ajungi cat muntele si apoi ce faci? cn te crezi robocop?Tu incerci sa faci posturi sau mi se pare?
iHunter Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Tu incerci sa faci posturi sau mi se pare?ceva de genu^^NB!! (:|
Al3xe Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 il las in party la mobi de 88 si ma duc la culcare ,so noapte buna iHunter,linkmania :)
sweet_boy_eu Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Lvl up si eu :bananadance2: http://img22.imageshack.us/i/sro2009080901292638.jpg/ @Sleya cat timp ti-a luat sa farmezi la 90-91 ca sa fii FF pt 100? si ce ai avut? prem/prem+ / sp ticket ? :-?