Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

iHunter nu serios mai sterge din semnatura ca nu ne intereseaza e mult prea mare poti sa pui numel charurilor si cand dai click sa ne duca la rev 6 dar asa e chiar enervanta

si ce are badfist iei de pe elite pvp si scaneazal cu virus total sa fii sigur ca nu iei hack

TzuYoshi eu cred ca in jur la 1 bil daca era server mai vechi aveai sanse si la 1,5-2

Posted

nu le am cu preturile ^^ io le am cu noroku uniunea+guilda a luat in ultimele 4saptamani : sun blade10D ,Sun Spear 10D,som prot foot 10D, sos lvl 91 armor chest 10D un record absolut ^^

se vede frumos mai da bine cu contrastu >> putine invidie din partea ta sau mi se pare?

Posted

nu le am cu preturile ^^ io le am cu noroku uniunea+guilda a luat in ultimele 4saptamani : sun blade10D ,Sun Spear 10D,som prot foot 10D, sos lvl 91 armor chest 10D un record absolut ^^

se vede frumos mai da bine cu contrastu >> putine invidie din partea ta sau mi se pare?

poti sa ai 100 de charuri lvl 100 dar forbiten.. iti va da un warn si iti va sterge semnatura

http://www.rev6.com/player/Hera/Lamchon.html :blink: o chestie despre care se vb pe r*v*.c**.

Posted

la cat de proasta e Nicole dupa Rev6 va cred si eu;) buguri dastea sunt la ordinea zilei si ia zimi dc uni ppl ii arata Baned si ei inca joaka SUNT GM-i OMFG?

Posted (edited)

Se spune ca ar fi GM,erau pe un forum poze cu el,arata exact ca un GM

pe forumul de pe rev pozele in care apare el is doar cu arma seal of honor 82+7 si cu alt char Lamchon2 cu recover division doar sus la numele {cand dai click pe el} dar deasuprea playerului nu era. si era in party cu unu chinez parca.

@iHunter cum mult timp in urma de a fixa JM-ul chestia cu Paypalul [faceai chargeback si primeai bani inapoi] a banat foarte multi player cu silk mult si aia au facut chargeback. din clipa aia Nicole nu a mai afisat ban listurile si nici update asuprea nick-urilor.

asta e teoria multor persoane, si chestia asta sta in picioare dintrun singur motiv la a 2a inspectie toate charurile erau UnBanned.

Edited by koila
Posted

la cat de proasta e Nicole dupa Rev6 va cred si eu;) buguri dastea sunt la ordinea zilei si ia zimi dc uni ppl ii arata Baned si ei inca joaka SUNT GM-i OMFG?

Ia gata ma, ca deja intreci masura. Ce ai? Esti vre`un copil frustrat care joaca silkroad 24/24?! Ce invidie? Ce prostie ?

Esti tu destept? Explica detaliat cum a fost facut rev6, daca nu stii, atunci fa tu ceva mai bun.

Nu stii ? Atunci taci din gura. Nu impersionezi pe nimeni cu smiorcaielile tale si toate prostiile pe care le deduci. Linisteste`te daca vrei sa fii bagat in seama pe forumul asta.

Posted

pe forumul de pe rev pozele in care apare el is doar cu arma seal of honor 82+7 si cu alt char Lamchon2 cu recover division doar sus la numele {cand dai click pe el} dar deasuprea playerului nu era. si era in party cu unu chinez parca.

@iHunter cum mult timp in urma de a fixa JM-ul chestia cu Paypalul [faceai chargeback si primeai bani inapoi] a banat foarte multi player cu silk mult si aia au facut chargeback. din clipa aia Nicole nu a mai afisat ban listurile si nici update asuprea nick-urilor.

asta e teoria multor persoane, si chestia asta sta in picioare dintrun singur motiv la a 2a inspectie toate charurile erau UnBanned.

daca te uiti in pozele alea ,o sa vezi ca are si armura de GM

Posted

daca te uiti in pozele alea ,o sa vezi ca are si armura de GM

ce vezi tu acolo e dresul de samurai, si pe degger arata in una din poze cand sunt impreuna in party ca e lvl 95 [rev arata ca e 87] si are iconita aia cand esti sub lvl20. ar mai fi o explicatie ca Nicole sa fi vazut pozele si sa fi pus ea acolo lvl 82+7 sword asa cum are puse la kilss 1337 la toti unici

Posted

@Florin_Love

Sun pants sunt pe serverul EOS. Sunt doar curios cat as putea lua pe ei.

ce speram ca sunt pe Hera ca orcum nu am legs de 92 :)) =))

:bananadance2: in curand fac 94 :bananadance2:

Posted

koila uite ca vad ca sti tot zimi si mie cate lvl fac pe zi cu DevilAxe Warrior cleric FF 110 FARA PREMIUm + NON STOP taxi la lvl 88 moobs Atackers :93 bow+100 xbow

Posted

koila uite ca vad ca sti tot zimi si mie cate lvl fac pe zi cu DevilAxe Warrior cleric FF 110 FARA PREMIUm + NON STOP taxi la lvl 88 moobs Atackers :93 bow+100 xbow

uite ca asta imi scapa.

Posted

fac multe:)

Ma, cupara`ti o papusa barbie... fa castele de nisip, iarta`ne pe noi muritorii de rand. Du`te tare cu warriorul tau ca WE DON`T GIVE A FUCK !

Posted

imi cumpar 2 ca sa ai si tu una sa nu te plictisesti o gomflabila poate si dak tot esti tare in gura ia zimi cam ce lvl si ce build ai ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...