Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

baieti deci acuma treaba e serioasa ati vazut ce scrie pe joymax, va dau eu o poza pe romana :D

Imagine IPB

La prima abatere pauza o saptamana, la a doia abatere concediu 2 saptamani, la a treia abatere permanent(concediat) :D

tu ce naiba ai facut,ne-ai tradus din romana in romana?

Posted

Sper ca stiti ca silkroad are 4 servere de login,dintre care doar pe unul aveti sanse sa intrati in mai putin de o ora.

As putea posta un tutorial,daca e cineva interesat.

alexx.

Posted

Sper ca stiti ca silkroad are 4 servere de login,dintre care doar pe unul aveti sanse sa intrati in mai putin de o ora.

As putea posta un tutorial,daca e cineva interesat.

alexx.

vroiai sa postezi acest tutorial de pe rev6?

EDIT: scuze pt post dar se pare ca eu am scris mesajul in acelas timp cu badfist.

Posted

intru in 3-4ore in sro dar degeaba ca dupa un timp mai nou mi se incaleste compu tare si se inchide stie careva din ce cauza se incalzeste?

O cauza din care se incalzeste si la mine: nu are spatiu de aerisire... este lipit de birou si in partea cealalata are o perdea #-o

Posted

O cauza din care se incalzeste si la mine: nu are spatiu de aerisire... este lipit de birou si in partea cealalata are o perdea #-o

am schimbat si cooleru pana acuma mergea non stop compu pe sro si acuma nu mai rezista mai mult de 20ore deschis

Posted

tu ce naiba ai facut,ne-ai tradus din romana in romana?

Joymax traduce in mai multe limbi, ca si Germana, Engleza, Turceste, Araba, printre astea este si Romana.

:tiphat:

Posted

Joymax traduce in mai multe limbi, ca si Germana, Engleza, Turceste, Araba, printre astea este si Romana.

:tiphat:

Ce ai inteles tu din postul lui orez ? #-o

Posted

Cand..CUmperi..Gold....ti`l da direct pe caracter....sau qm se procedeaza....

scZ...d Intrebare...dak pare ciudata :D

ms anticipat :happy1:

si un sait..de incredere...dak se poate ...:D

Posted

Te duci in jangan la stable, deschizi stall, pui 1hp potion cu 100kk sau cat vrei tu sa cumperi iar o persoana de la firma respectiva o sa cumpere acea potiune.

Posted
e cineva acum in sro? ati reusit sa va conectatzi?....eu incerc de vreo 4 5 ore si tot nam reusit....is locuri libere dar tot nu intra....vreau sa joc si nush ce sa fac :comp1:
Posted

nu dau banii pt jocuri....dak e pe gratis e ok....ma joc doar pt distractie si de plictiseala...:P....ma rog...e nasol k e asa...mai bn era sistemu de dinainte intrai mai rpd chiar dak te enervai mai mult :D

Posted

am schimbat si cooleru pana acuma mergea non stop compu pe sro si acuma nu mai rezista mai mult de 20ore deschis

dute la servis sau daca stii tu

sa verifici la procesor daca nu cumva ai ramas fara pasta de raciere

inainte sa am pasta aia mimi mergea ff greu

dar acuma :X :X

Guest popaalexp
Posted

WTS ACC SILKROAD SV URANUS

2H SWORD FULL STR SET COOL

name =Calibur

subclass=cleric

pentru mai multe info dati pm la id de mes popaalexp

Sa stiti cal schimb pe un acc de 80 wiizz^^

Posted

dute la servis sau daca stii tu

sa verifici la procesor daca nu cumva ai ramas fara pasta de raciere

inainte sa am pasta aia mimi mergea ff greu

dar acuma :X :X

nu am pus de cand il am pasta de racire si nici nu stiu unde sa il pun

Posted

nu am pus de cand il am pasta de racire si nici nu stiu unde sa il pun

pe procesor.. desfaci coolerul de la procesor + radiator si sub radiator gasesti pricesorul il stergi bine si pui pasta termoconductoare, se gaseste in magazinele de profil IT sau in magazinele cu accesorii si piese electronice. 5 lei 2ml.

Posted

pe procesor.. desfaci coolerul de la procesor + radiator si sub radiator gasesti pricesorul il stergi bine si pui pasta termoconductoare, se gaseste in magazinele de profil IT sau in magazinele cu accesorii si piese electronice. 5 lei 2ml.

ok mersi voi incerca si asta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...