Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

si e obligatoriu sa imi pice din cele 100 de trapuri? daca nu ce fac reiau questu!?

trebuie sa iti pice una albastra...nu e obligatoriu sa cada din 100....daca nu iti cade din 100 mergi pe jos pana in oras si iei questul iar :) pana iti cade albastra

Posted

am o intrebare care ma chinuie de cateva zile bune..

la mobi de 88 is 2 tipuri de mobi royal soldier aia cu chestia aia in mana si tomb spritele.. problema e ca soldati imi dau 1600dmg si spiritele alea 600... soldati aia dau cu glavia aia si spiritele cu labutzele lor.. deci am constatat ca ambi ataca psyhical.. intrebarea mea este de ce e asa mare diferenta intre dmgu unora si al celorlalti ...

Posted

salut all ,am revenit si eu akas ptr kteva zile si knd am incercat sa intru in sro numa erori primesc ,am lipsit si eu kteva saptamani si deja sro are alta fatza:|

Posted

http://img190.imageshack.us/i/sro2009080412001042.jpg/

Alex beat this :crazy:

deci....OMG .... :banghead: :clap: cat bulan....si fara immortal :))

Posted

LOL intru q SROKing si imi da disconnect zice k this is not the right version of silkroad.....de fiecare data. Si cat stau normal nu am avut nik

Mie nu imi face probleme :-? Doar ca e aiurit cand il ataca un giant.. da un hit si fuge..

Posted

http://img190.imageshack.us/i/sro2009080412001042.jpg/

Alex beat this :crazy:

nul provoca ca poate isi face bowu +15 ^_^

omg a aparut mai repede sb*tu saptamana asta

yuy deja 92% :D

Posted

am o intrebare care ma chinuie de cateva zile bune..

la mobi de 88 is 2 tipuri de mobi royal soldier aia cu chestia aia in mana si tomb spritele.. problema e ca soldati imi dau 1600dmg si spiritele alea 600... soldati aia dau cu glavia aia si spiritele cu labutzele lor.. deci am constatat ca ambi ataca psyhical.. intrebarea mea este de ce e asa mare diferenta intre dmgu unora si al celorlalti ...

.. hmm no1 know the answer??

Posted

Mi-a lasat cineva un char lvl 100 FF sa il botez cat timp este in vacanta...glavier :D si imi place la nebunie sa joc pe el :P ador skillurile de heuksal,daca o sa imi dea arcul fail la +9 cred ca o sa ma mut pe glavie :D

Posted

Mi-a lasat cineva un char lvl 100 FF sa il botez cat timp este in vacanta...glavier :D si imi place la nebunie sa joc pe el :P ador skillurile de heuksal,daca o sa imi dea arcul fail la +9 cred ca o sa ma mut pe glavie :D

:-? pregatestete sa aduni saculetii magici...

una peste alta astia cand pun noul client? ca mam plictisit de 3 sapt doar despre Bot vorbesc dar nu baneaza 1 cont [ptiu drace poate is pocit si o patesc...]

Posted

:-? pregatestete sa aduni saculetii magici...

una peste alta astia cand pun noul client? ca mam plictisit de 3 sapt doar despre Bot vorbesc dar nu baneaza 1 cont [ptiu drace poate is pocit si o patesc...]

bro vad ca ajuti lumea sa isi bage silk... poti sa ma ajuti si p mine ca draq stie ce are cardu meu ca nu ma lasa sa imi fac cont p paypal ,zice cva cad tre sa il validez si habar nam c sa fac :hair: ms anticipat

Posted

BTW guys....mai tineti minte stafful meu som 76+7? ehhh....uitati cum arata acum....

http://img232.imageshack.us/i/sro2009080412555958.jpg/

in fine....mi-a mai dat de 2 ori fail la +6 si s-a dus de tot immortal...dar tot +0 e acum :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...