Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

alt server fake #-o oricum se va deschide unu in curand , o sa postez un link si tot ce trebe (si nu , nu este fake am intrat chiar eu pe server ) deocamdata mai lucra la el

ce nerabdator sunt debea astept :crazy: ! acuma serios ar trebui sa avem shi noi un server de silkroad. Deci cine vine????

Posted

ce nerabdator sunt debea astept :crazy: ! acuma serios ar trebui sa avem shi noi un server de silkroad. Deci cine vine????

dracu !!! ce rost are sa joci pe un asemenea server? eu unul nu as renunta la tot ce am....bower 97 FF pentru 100....bow 98+8 set +6 .....wiz/cleric FF pentru 100 pe serverul oficial ....pentru un server de r.... unde o sa fie numai romani....ce fel o sa fie? mereu cearta,scam si ura ;) asa sunt romanii niciodata uniti

Posted

dracu !!! ce rost are sa joci pe un asemenea server? eu unul nu as renunta la tot ce am....bower 97 FF pentru 100....bow 98+8 set +6 .....wiz/cleric FF pentru 100 pe serverul oficial ....pentru un server de r.... unde o sa fie numai romani....ce fel o sa fie? mereu cearta,scam si ura ;) asa sunt romanii niciodata uniti

sa mai zis acu cateva pagini in urma ceva mai multe pagini e o mare prostie sa se faca ROSRO pt pt 300 playeri care stiu sa joace cu adevarat si restu pana la 2k milogi da si mie bani da si mie iteme crestema si pe mn ???? char daca sar deschide nu cred ca mas apuca decat sa imi fac nervi din cauza copiilor pana in 14 ani mai bine imi irosesc nervi pe isro unde stiu ca nus atatia milogi

pai... la asta nu m-am gandit :( :| ... deja devine najpa :|

Posted

sunt si pana in 14 ani care stiu sa joace, si mult mai mari care habar nu au ce-i sro. Am avut un caz pe olympus, de imi era rusine cu ei.

Sunt curios ce fac gogomanii de la joymax maine. A trecut o saptamana de cand au lansat "programul antibot" asa ca sunt foarte foarte curios sa vad ce vor face maine la inspectie.

Posted

sunt si pana in 14 ani care stiu sa joace, si mult mai mari care habar nu au ce-i sro. Am avut un caz pe olympus, de imi era rusine cu ei.

Sunt curios ce fac gogomanii de la joymax maine. A trecut o saptamana de cand au lansat "programul antibot" asa ca sunt foarte foarte curios sa vad ce vor face maine la inspectie.

I tell u : A BIIIG NOOOTING nu or sa faca nimic :| ...asa sunt ei ...gogomani :)) daca stam sa ne gandim ca gold farmerii le aduc atata profit , premium ,tikets eheee

have Fun si spor la intrat in silk pentru persoanele non-usere de premium ...hehe :)) incerc sa intru de la 8 si nici acum n-am intrat :sef:

Posted

Ca sa fiu si eu la moda.... mi-am cumparat si eu :D

http://img4.imageshack.us/img4/3349/sro2009080318221122.jpg

Tre' sa o pimpuiesc, dar nu am timp.. diseara plec la mare :) poate cand ma intorc

Posted

Ca sa fiu si eu la moda.... mi-am cumparat si eu :D

http://img4.imageshack.us/img4/3349/sro2009080318221122.jpg

Tre' sa o pimpuiesc, dar nu am timp.. diseara plec la mare :) poate cand ma intorc

OMG ai mai fost la mare odata :))

in fine eu plec sambata :D

poate ne intalnim pe acolo

ce ziceti intr-o saptamana fac un lvl jumate?

adica de la lvl 95 la 96 si 50%

Posted

OMG ai mai fost la mare odata :))

in fine eu plec sambata :D

poate ne intalnim pe acolo

ce ziceti intr-o saptamana fac un lvl jumate?

adica de la lvl 95 la 96 si 50%

Da ma mai duc odata :)) pe la sf lui august

OT: Nu cred ca poti sa faci... dureaza mult de la 95+

Posted

Gratz bogdan pentru staff ...si nice vid ciupilan :D

si eu am fost de 2 ori la mare....si m-am intalnit cu pitis si TaNaK...bogdan ii stie :D,urmeaza sa mai ma duc o data sa trag o bauta cu mai multi din vechiul eXceS guild :P

Posted

Gratz bogdan pentru staff ...si nice vid ciupilan :D

si eu am fost de 2 ori la mare....si m-am intalnit cu pitis si TaNaK...bogdan ii stie :D,urmeaza sa mai ma duc o data sa trag o bauta cu mai multi din vechiul eXceS guild :P

foarte tare :)) eu ma intalnesc cu marcus si 3rd_one de la mine din guild :beer:

Posted

o fi vreun bug???

http://img179.imageshack.us/img179/6007/sro2009080323514132.jpg

Bug toata ziua, am prins si eu mai demult unul... m-am dat jos de pe cal tot in Donwhang, am facut vreo 3 ture de oras si calul era in acelasi loc unde ma dadusem jos :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...