Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pt ca ori esti hibrid ori esti int la warlock nu se cunoaste pt ca ai bufuri de aiti incarca viata + dai demage mai mare si daca ai si cleric ai def destul de bun asa ca nu trebuie hibrid :)) sper ca e buna explicatia

Posted

aia ce imi incarca viata + "demage" e life drain cred,pai intr-un fel se cunoaste,poate daca esti hibrid scade umpic damage-ul...nush,o sa vada eu

Si eu vreau sa ma apuc de sro,pe ce server joci?Vreau sa am un caracter Warlok/Cleric :D Ce build recomandati pt Un Warlok/Cleric bun in pvp?

Posted

wizzX explica si mie de ce pure int warlock/cleric is teh pwn?Nu am avut un warlock pana acuma,tx again

Cu toata sinceritatea ....cred ca un warlock pure int...nu este cel mai potrivit din 2 motive :

-NU are la fel de mare dmg ca si wizzard...deci nu pe asta este bazat..warlock-ul se bazeaza pe curse ..deci el trebuie sa reziste un timp pana curse-urile isi fac treaba , un hibrid 1:7 cred ca este bun

-Warlockul trebuie sa reziste (mai ales la PvP) la minim 2 hituri din partea adversarului bazat pe str ..si min un hit din partea adversarului bazat pe int(in afara de wizz) pentru a putea sa ii dea toate curse-urile asupra adversarului si in eventualitatea cazului in care vre-un curse nu se aplica..(daca folosesti stunt de exemplu ..si nu reusesti ..trebuie sa rezisit cateva lovituri pentru a aplica alt curse)

HAVE FUN ! ...si app ..warlock/cleric este chiar un build fain ...sleep/stunt + offering/pure offering FTW !!!

Posted

Cu toata sinceritatea ....cred ca un warlock pure int...nu este cel mai potrivit din 2 motive :

-NU are la fel de mare dmg ca si wizzard...deci nu pe asta este bazat..warlock-ul se bazeaza pe curse ..deci el trebuie sa reziste un timp pana curse-urile isi fac treaba , un hibrid 1:7 cred ca este bun

-Warlockul trebuie sa reziste (mai ales la PvP) la minim 2 hituri din partea adversarului bazat pe str ..si min un hit din partea adversarului bazat pe int(in afara de wizz) pentru a putea sa ii dea toate curse-urile asupra adversarului si in eventualitatea cazului in care vre-un curse nu se aplica..(daca folosesti stunt de exemplu ..si nu reusesti ..trebuie sa rezisit cateva lovituri pentru a aplica alt curse)

HAVE FUN ! ...si app ..warlock/cleric este chiar un build fain ...sleep/stunt + offering/pure offering FTW !!!

si daca un char care are shield da block la offering? :/
Posted

eu am un warrior/warlock dar inca nu m-am adaptat la warlock...are atatea "reglaje fine" care fac diferenta intre un noob warlock si un pro warlock...sper ca pan la urma ma voi obisnui^^ :kar: :kar:

Posted

yo nush kum va conectati voi care nu aveti premiuim k yo mor ku autoconecttu lor :banghead: :angry1:

Umm... Si fara premium, tot ma conectez in doua ore maxim, dar e bine, ca JM a cam uitat de disconnect ^_^

Guest /\/\itza
Posted

m-ar interesa sa cumpar un caracter de 90+ / nuker,glavier,archer

care aveti si vreti sa vindeti dati add->>> mitza_2000xl <<- sa vbim

:beer: :tiphat:

Posted

waa deci asa cva nam patit in viata mea ,pe langa ca stau 2 ore sa ma conectez merg la event ca tot omu si ma da la cva mobi de lvl 85(eu fiind 45) cand mor nu mai inviu toate bune si frumoase pana ce trece timpul si astept nerabdator sa butez dn nou cand colo nu mai iese din cave.ies dn joc si il pun la conectat iar dupa 3 ore d conectat ce patesc tot in cave event sunt . :(( stie careva ce sa fac ? ms anticipat

Posted

waa deci asa cva nam patit in viata mea ,pe langa ca stau 2 ore sa ma conectez merg la event ca tot omu si ma da la cva mobi de lvl 85(eu fiind 45) cand mor nu mai inviu toate bune si frumoase pana ce trece timpul si astept nerabdator sa butez dn nou cand colo nu mai iese din cave.ies dn joc si il pun la conectat iar dupa 3 ore d conectat ce patesc tot in cave event sunt . :(( stie careva ce sa fac ? ms anticipat

Ai incercat cu un return scroll?

Posted

:( eram mort si nu puteam sa inviu dupa 30 sec nici cand imi dadeau res

acm incer din nou sa ma conectez sper sa scap de bug

Daca esti tot acolo, poti sa trimiti un bug report la JoyMax - o sa te scoata ei.

Posted

Umm... Si fara premium, tot ma conectez in doua ore maxim, dar e bine, ca JM a cam uitat de disconnect ^_^

yup 45 de ore de powerlvl nonstop la gold boti mei si inca le mai treb pana la lvl 76 :banghead: abia iam facut 70 mai ales unu e 69 ca are gap5 :P abia crestea dar e super ca nu mai dau DC e prima oara de cand nu am premium si sa stau pe 4 chars aproximativ 45-47 ore fara DC

Posted

fara suparare dar ar trebui sa faci un char de 100 sa vezi dif dintre 100 si 80 la 100 pana si wizz/cleric rezista la mai mult de 3 skiluri de la un str daca are iteme bune + daca esti warlock ai skill care iti incarci viata si scazi adversarului ai sleep ai stunn etc daca esti full int dai division si creste considerabil demagul daca esti hibrid cu division dai cat unul int fara division :)) etc nu am chef sa mai scriu

Posted

fara suparare dar ar trebui sa faci un char de 100 sa vezi dif dintre 100 si 80 la 100 pana si wizz/cleric rezista la mai mult de 3 skiluri de la un str daca are iteme bune + daca esti warlock ai skill care iti incarci viata si scazi adversarului ai sleep ai stunn etc daca esti full int dai division si creste considerabil demagul daca esti hibrid cu division dai cat unul int fara division :)) etc nu am chef sa mai scriu

He he he ...ineresanta explicatia...este adevarat ,eu mi-am expus parerea de warlock pana la cap 90 :D..oricum ii fain characterul warlock ...presupune mai mult decat 123123123 :))

Posted

Un warlock TREBUIE sa fie full INT. Si nu zic asta pt ca al meu este full INT ci pt ca 1000-2000 HP in + nu te ajuta chiar cu nimic. Iti scade doar dmg`ul.

La lvl 74 gap 5, bat orice character de lvl`ul meu, mai putin Cleric`ul >.< .

Build Lock/Cleric/Robe

P.S

Un warlock care foloseste offering este un warlock slab.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...