Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest alinutza1990
Posted

buna....sunt membru nou pe aici spunetimi si mie un link ceva un sa intru sa joc si eu acest joc...multumesc :right:

Guest alinutza1990
Posted

srry nu merge....:((

Guest alinutza1990
Posted

nici asta :(

Posted

nici asta :(

Alinutza....aici gresesti...sa stii ca merge ...mai incearca sa intrii pe el...se incarca cva mai greu...vezi tu ...tzacanitzii astia de joymax sunt din China(sau Coreea) ...si ei au mai mult lag :))

Guest alinutza1990
Posted

voi pe ala de pe joymax jucati :D (am sa mai incerc sa vad daca reusesc.... :(

Guest alinutza1990
Posted

gata am resusit pana la urma acuma download full client.......care se offer cu un ID sa mai vb sa imi explice mai mult despre aces joc....astept oferte.... :D daca nu macar un server unde sunt mai multi romani :D

Posted

Gratz yuli pentru lvl up :P dar de la 97 la 100 mai e ...putin mai mult decat oleak :)) cred ca mai bine de o luna....

BTW am revenit si eu in forta....prem plus + devil spirit + pet ... lvl 97 si 50% sper sa fac 99 cu prem asta... inca putin si pun arcul +8 :P can't wait :D

Posted

Deci nu pot sa cred. E prima data cand mi se intampla asa ceva:lol:.

Am lasat clientless cu sbot timp de 19 ore. Cand m`am uitat acum 15 minute am vazut ca a murit de 7 ori. Ciudat pt ca fac farming la Nachal *lvl 69-70* si eu am 74.

Cand am intrat, retardatul de bot mi`a vandut arma de 68+6 la NPC =)).

Desigur ca nu am avut cum sa o recuperez pt ca am iesit din joc.

Am facut alta de 72+4 acum dar mm`sii...nu are niciun blue :|. Stau asa pana la 76 cand bag sos`ul :|

Posted

bara de Sp am facuto eu rosie iar restui is liate de la alta tema Media.pk2 Black/Red Versions By Flatrix & Himo. ceva de genu

Si daca vreau si eu sa o am ca tine poti sa ma ajuti?

Posted

bara de Sp am facuto eu rosie iar restui is liate de la alta tema Media.pk2 Black/Red Versions By Flatrix & Himo. ceva de genu

Si daca vreau si eu sa o am ca tine poti sa ma ajuti?

daca nu ai silk marti sau martea vitoare iei ban:))

Posted

eram pe la cleopatra gate si am gasit-o pe ivy

http://img233.imageshack.us/i/sro2009080123004744.jpg/

e primul meu unique :beer:

Posted

ma poate ajuta cineva sa farmez pe rome ??? :D vreau sa imi fac un arcash 100 pacheon/fire 80 light 20 cold :) am calculat si imi trebuie 1.1m :) dati-mi un pm daca ma ajuta cineva ;)

Posted

ma poate ajuta cineva sa farmez pe rome ??? :D vreau sa imi fac un arcash 100 pacheon/fire 80 light 20 cold :) am calculat si imi trebuie 1.1m :) dati-mi un pm daca ma ajuta cineva ;)

mastery la chinez e 300 nu 200 deci poti sa-l faci 100 pacheon/100 fire/80 light/20 cold (cel mai bun build posibil ;)
Posted

mastery la chinez e 300 nu 200 deci poti sa-l faci 100 pacheon/100 fire/80 light/20 cold (cel mai bun build posibil ;)

aha :) dar fii mai atent cand citesti (nu o lua in nume de rau :P ) am scris asa : 100 pacheon/fire 80light 20 cold :tiphat: in total : 100 pacheon + 100 fire + 80 fire + 20 cold = 300 ^^

Posted

aha :) dar fii mai atent cand citesti (nu o lua in nume de rau :P ) am scris asa : 100 pacheon/fire 80light 20 cold :tiphat: in total : 100 pacheon + 100 fire + 80 fire + 20 cold = 300 ^^

eu stiam ca "/" inseamna "sau" si acolo mergea mai bine virgula dar nu mai conteaza......
Guest /\/\itza
Posted

m-ar interesa sa cumpar un caracter de 90+ / nuker,glavier,archer; care aveti si vreti sa vindeti dati add->>> mitza_2000xl <<- sa vbim :beer: :tiphat:

Posted

Exista vrun program ...sa vad si eu cate sp/h....(cu exceptia sbot).....app:farmez..dasta intreb :D

ms...anticipat... :happy1:

la sroking arata cat xp/h faci si in cat timp dai lv up dar nu stiu daca arata si sp

Posted

Precum ziceam pe paginile anterioare,vreau sa ma reapuc de SRO.Si ma gandeam sa imi fac un warlock,dar ma intrebam,e mai bun un full int warlock decat un hibrid 9:1/5:1/2int-1str warlock?Si apropo merge mai bine warlock/cleric decat warlock/bard?Mersi anticipat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...