Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Daca "noul" server se va numi Giga, si nu este vreo greseala inseamna ca Gaia lipseste, ceea ce nu e posibil. Deci e clar ca e o greseala, nu inteleg de ce palavragiti atat despre asta.^^

@AlexMihail93 Pune-l la huni...altundeva nu cred ca rezista.

EDIT: Uitati ce am gasit din greseala pe rev6 -> http://img263.imageshack.us/i/sro2007052022365940zs2.jpg/ Se pare ca de cand a aparut jocul nu ne place de reprezentantii de la joymax :nanana: :nanana:

mc de reclama DRACULA purice :)

Posted

Si tu acum ce faci ? Incepi alta telenovela ?

Sunt wizz/bard de 39 , ce ziceti merita sa trec pe cleric? Sincer cu bard ma descurc super bine la pve(mai putin unici/gianti)

poti sa te treci pe cleric de la 40 deoarece vei avea un skill foarte bun (Recovery Division) cu el rezisti foarte bn la giganti ;)

Posted

se pare ca pe zi ce trece linkmania....mai ales sectiunea de sro....devine un lacas de cult al cocalarilor si al pitzipoancelor...dupa limbajul care il abordati...daca nu stiati....o spun inca odata s-a inventat pm-ul....si chiar mai bine...messenger-ul :)

BTW de 2 zile ma chinui sa intru cu 2 chars fara premium sa imi fac plvl....cand intru cu unul....iau disc pe celalalt si tot asa :| joymax login system sux

Posted

eu nu te-am injurat ba cap de guma,ce l-am dat mai departe ma,nici nu te cunosc cretinule,apropo,tu poti traii stiind ca esti asa prost?o.O

L-ai facut spart, si nici tu esti mai breaz... Ia mutati-va voi doi pe mess va rog... :-s

Posted

L-ai facut spart, si nici tu esti mai breaz... Ia mutati-va voi doi pe mess va rog... :-s

Daca ai fi citit tot dialogul intre ei ai fi observat ca : cearta s'a mutat pe messenger ( asta insemnand ca nu trebuia sa'i avertizezi tu...sau era numai de dragul spam-ului sau +1 post ? )-> cearta s'a terminat -> au luat suspend

nu voi raspunde la comentarii sa nu zica altii ca fac spam sau pentru +1 post ...

Posted

@Florin_LOVE vreau sa imi farmez un int chinez si nu am un acount cu care sa ma cresc si acum m-am gandit ca la ong gasesc plvl 100% dar la sunsun nu mereu dar acum mi-am adus aminte :D :D ms :D

Posted

mc de reclama DRACULA purice :)

inca putin de publicitate :)

Facut de unu dintre ultimi italieni de pe Xian. Enjoy!

EDIT: The last work of SoulSp34r :(

Enjoy this too!

:tiphat:

Posted

asa demonstrezi tu cat esti de destept?dute canta la alta masa ca nu ma impresionezi deloc sa stii,ratat de 12 ani care esti,ti-am zis ca nici nu stiu cine dracu' esti,ai vreo dovada ca ti-am furat EU accountu copil copac?!

discutati pe privat,,, nu ne intereseaza discutia :D

Posted

discutati pe privat,,, nu ne intereseaza discutia :D

nu inteleg de ce mereu cand apare un conflict de genu` asta postati 10 persoane acelasi lucru [aveti mess , aveti pm , aveti x y z] adica .. a postat unu,a postat si al doilea ... e dif de 10 min intre ei dar nu cont...dar tu de ce mai postezi acelasi lucru,in ziua urmatoare ?...

on : ma uitam pe un forum si era un topic in care se vorbea despre acele 4 servere de login...cica la unii le`a aparut si al 5 lea...

121.128.133.30:15779

o fii adevarat ? si pe rev6 era un topic .. click ...

Posted

on : ma uitam pe un forum si era un topic in care se vorbea despre acele 4 servere de login...cica la unii le`a aparut si al 5 lea...

o fii adevarat ?

Da...si mie mia aparut al 5-lea cu 30 la mijloc ;)

Posted

:hail: greetz 2 all , daka e careva pe Pluto cu cva guild calumea si are nev de inca 1 n00b plz pm me __GHOSTEK__

sry daka am lasat mesaje aiurea pe undeva da ma chinui de vreo 2 zile sa las aici un msg :D

Posted

Da...si mie mia aparut al 5-lea cu 30 la mijloc ;)

si in cat timp ti`a intrat.... asta vreau sa stiu,de aparut stiu ca apare...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...