Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sal, am si io o intrebare e vreun roman de joca pe serverul Alexander? e un server nou... daca e cineva pm me sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi ca e prima data cand joc si nush... mi se pare un joc asa interesant (MAI ALES CA E FREE :D ) si as vrea sa ma tin kalumea de el... am inceput cu skilurile in fire si in spear sau cum ii zice...am bagat in amandoua la inceput... in ce sa mai bag apoi??? asa in mare? plzzz

Poi ai grija daca ai bagat in spear...spear sa folosesti pan la lvl 80...si sfatul meu e sa cresti lvl si sa faci tot ce e la fire si tot ce e la spear...sa le ai ca lumea.... :cool2: in rest...tine-te de joc ,fa caracteru full str...si have fun! :tiphat:

Guest adytzu
Posted

aha in mare tot ce ai zis am priceput...dar as mai avea cateva intrebari...acu na ce vreti...nici voi nu vati nascut invatati cand ati incept silkroad...asa deci daca mai vrea careva sa ma ajute(multumiri lui Sp33dyz :P ) as mai avea vreo 2,3 intrebari... lvl max e 80? la lvl 80 cu toate skill points iti ajung sa bagi in full fire si spear...adica numai o banda de aia nu tot fire si spear..(mdea ma exprim cam naspa ca nici nu prea stiu cum se mai numesc unele lucruri din joc) cum fac sa vb sa ma vada toata lumea...(asta sa mai intreb cateodata daca o mai fii vreun roman)...si care ziceti voi(si aici imi cer scz dar chiar nu prea am avut timp sa stau sa citesc toate paginile...na is cu examenu :(( ) ca ar fi cea mai buna combinatie? cu sword/blade cu arcu...etc si cu force alea...plz doar cateva informatii asa ca vreau sami fac alt caracter si as vrea sa fac ceva adica... ma rogg...intelegeti voi :P...multumesc anticipat :right:

Posted

aha in mare tot ce ai zis am priceput...dar as mai avea cateva intrebari...acu na ce vreti...nici voi nu vati nascut invatati cand ati incept silkroad...asa deci daca mai vrea careva sa ma ajute(multumiri lui Sp33dyz :P ) as mai avea vreo 2,3 intrebari... lvl max e 80? la lvl 80 cu toate skill points iti ajung sa bagi in full fire si spear...adica numai o banda de aia nu tot fire si spear..(mdea ma exprim cam naspa ca nici nu prea stiu cum se mai numesc unele lucruri din joc) cum fac sa vb sa ma vada toata lumea...(asta sa mai intreb cateodata daca o mai fii vreun roman)...si care ziceti voi(si aici imi cer scz dar chiar nu prea am avut timp sa stau sa citesc toate paginile...na is cu examenu :(( ) ca ar fi cea mai buna combinatie? cu sword/blade cu arcu...etc si cu force alea...plz doar cateva informatii asa ca vreau sami fac alt caracter si as vrea sa fac ceva adica... ma rogg...intelegeti voi :P...multumesc anticipat :right:

pai..ai dreptate , nu s-a nascut nimeni invatat , toate combinatiile sunt facute ca sa ai diferite avantaje , eu iti voi descrie fiecare mastery si tu iti alegi :) -->> 1) Bicheon ( blade / sword & shield ) dmg e micut , dar ai knock-down'urile si staburile care te avatajeaza , ai defense mare de la shield + ca iei si block :( 2) Heuksal ( glavie / spear ) cel mai mare dmg dintre toate armele , foarte bun este pentru un nuker pe spear . 3)Pacheon ( arc ) : dmg la fel ca bicheon mastery , deci mic , ai avantaju ca ataci de la distanta.

Force: 1)Cold : dmg mic , avantaju este ca il ingheti :) , buffuri foate importante pentru phis. defense.

2)Light : preferabil pentru hibrid..., buffuri foate bune pentru mag atack & parry ratio.

3)Fire : dmg mare , avantaju este ca ii dai foc si ia dmg :) , buffuri foarte bune pentru mag defense & shi atack.

P.S Daca vrei un character full str , iti recomand Heuksal & fire cu suport ice.

Daca vrei un character full int , iti recomand Bicheon & fire cu soport light.

Posted

Deci spuneti-mi si mie..questul in care recuperezi skillpointurile utilizate gresit pe la ce level e?Si ca in ce consta?(adik am inteles ca ti se da un potion care iti recupereaza puncetele in proportie de 80%...puteti fi mai expliciti va roooog!!!)

SAL&RESPECT :tiphat:

Posted

La lv 20 eu pe atunci am primit questu....il primesti de la Herbalist(omu cu potiunile):D...tre sa dai Editing Skill si vezi k ai acolo questu...apoi aduni 10 cursed hearts(cad de la orice monstru) si primesti o Resucitation Potion...apoi mergi iar la Herbalist dai editing skill si alegi a doua varianta de acolo (nu mai stiu sigur cum ii zice :D) dar iti tre ceva bani sa scoti Sp-urile care leai bagat gresit...

Parerea mea! Sper k am explicat destul de bine :P

Posted

Dap...mi-ai explicat destul de bine...singura problema pe care o am acuma e ca nu imi pica nici o cursed heart....m-am dus a 5 tipuri diferite de monstrii si tot nu mi-a picat!!!!!! :blink: ce pot sa fac?

Posted

Dap...mi-ai explicat destul de bine...singura problema pe care o am acuma e ca nu imi pica nici o cursed heart....m-am dus a 5 tipuri diferite de monstrii si tot nu mi-a picat!!!!!! :blink: ce pot sa fac?

Esti sigur ca ai luat questul ? :o

Guest Theseus35
Posted

hmmmm eu zic ca xian are multi romani dar eu joc pe babel are si ala foarte multi romani dar....E CEL MAI PLIN SV DON TOT JOCU si are cele mai putine boturi :)

am lvl 24 si am fost hakuit ( hacked ) pe alt caracter lvl 25 :P:P .... ma rog acum o sa fiu mai atent sea nu mai fiu furat si apropo ( numai de la 3 dimineata pana la 11 dimineata ai loc sa intri in sv...dupa orele astea nu am vazut nici o data sv gol ) si o data ... de fapt de mai multe ori....am vazut TOATE SERVARELE __(POPULATED)__ DE CAT BABEL __(CROWDED)__ SI ASTA MA ENERVA LA CULME X-( X-( :comp1: :comp1: :gun: :sef:

Posted

Care server are cei mai multi roman si este si fain(serverul)

poi avand in vedere ca XIAN e cel mai vechi..banuiesc ca acolo sunt cei mai multi romani...si toate serverele sunt "faine"...pt ca sunt la fel...problema pe XIAN este (ca pe toate serverele de fapt) ca intri foarte foarte greu fiind mai mereu full...in rest have fun....

Si baieti ati avt dreptate ...pica....dar pica foarte foarte greu!!!!! =(( :(

(Apropo...imi place sa deschid eu pagini noi =)) :bananadance2: )

Posted

@spydy15 la ce scrool te referi?guildul il faci la Guild Master...din orice oras si costa 500k

P.S. BlackCurse vezi ca ti-am dat un PM :beer:

Posted

BRAVO ! Interesanta semnatura ai tu...oare de ce? mai bine dadeai COPY & PASTE...ai de capul tau copile.......nu poti mah sa fi original?

Lasal mah..se vede ca am plecat toti din TechArmy , uite cine a ajuns sa fie printre membrii :)

Posted

Sa mor dak stiam ca ai si tu asa ceva...scz...oricum...am luat poza asta cand cautam avatare de mess...si mi s-a parut tare ideea...si nu fac parte deloc din teach army sau cum s-o chema.....hai salz :comp1: :tiphat:

Posted

Sal am inceput pe Sparta si caut un guild... am vazut multi romani intr'un guild DIVINE ... deci CAUT GUILD

App de unde pot cumpara herb ? pentru ca imi trebuie la un quest...sau ce e acela

Posted

Sal am inceput pe Sparta si caut un guild... am vazut multi romani intr'un guild DIVINE ... deci CAUT GUILD

App de unde pot cumpara herb ? pentru ca imi trebuie la un quest...sau ce e acela

zi mai detaliat , nu stiu questurile pe de rost , dar nu sunt decat 3 feluri : sa aduni xxx , sa omori xxx , sa te duci sa vb cu xxx !

Posted

Cam ce lvl au cjacky champions aia?sau cum se numesc? :blink: :tiphat:

OmFg...sa imi spui daca ti-au mai ramas ceva intrebari...sunt acelasi lvl ca si Chackji, adica 19-20

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...