Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

se pare ca nai fost pe linkmania acum 1 luna

ei bine noi ne hotarasem sa ne facem pe un server nou...

eu nu prea mai pot sa ma fac pe server nou pentru ca deja am bagat saptamana asta 2k silk+ in charele mele si nu mai am bani de un server nou

baieti eu doar vas putea ajuta cu sfaturi... nimic mai mult

+ ca nu ma lasa PCu mai mult de 9 acc...

sau poate ca ma lasa dar nam incercat :-?

9 :crazy: mie daca imi merg 4 e bn :-j =)) cu cat se vand stoneurile courage de 10 dg ? :-??

BTW:LVL UP 26 B) server poseidon

Posted

nu sunt stelist!

am vazut ca Sleya a facut +7 am zis si eu sa fac +8 si ce a iesit :| :|

http://img37.imageshack.us/i/sro2009072922215602.jpg/

bravo... dar eu nu inteleg nimic din 640x512 :( :hair:

Posted

voi daca ati avea o cazia sa va duceti in guildu care are WTF vati duce :-?

daca am prieteni f buni in guildul actual nu mas duce in cel cu FTW

adica ies din guildu care ma ajutat foarte mult sa ma duc in cel care are FTW ca e jmecher

totusi intr-o buna zi cei de la FTW vor pierde

si decat sa te duci in guildul lor iti faci un guild tare cu playeri 95+ full si te duci in union ;)

chiar daca te duci in union tot primesti gold ;)

Posted

:hello: :hello: care ar vrea sa se bage p sv nou ..........sa vedem cam cati suntem ....:) :bananadance2: mare bate un gand sami fac un caracter p sv nou ......:D

scuze d ortografie ........:* :banghead::banghead:

Posted

:hello: :hello: care ar vrea sa se bage p sv nou ..........sa vedem cam cati suntem ....:) :bananadance2: mare bate un gand sami fac un caracter p sv nou ......:D

scuze d ortografie ........:* :banghead::banghead:

Poate eu :) ...nuj ...ma infurie rau sparta..este mai tot timpul ocupat ...

Alt cretin :( Uite ce zic unii si ce inteleg altii :( Era o ironie faza cu Gagi... Nu e server nou! E gresit numele Gaia... DOH :-j

Eu am zis ipotetic intrarea mea pe server nou...nu neaparat pe "Giga" (gaia )...astept sa scoata martalogii astia de la joymax cva srv nou ca taaaare ma plictisesc asteptand sa intru..sau sa iau premium (tot ipotetic)...anyway ...have fun si spor la intrat pe srv :|

Posted

am ajuns sa vad si pe asta :rofl2: http://img73.imageshack.us/i/sro2009073011101768.jpg/ gold but cu premium =)))

Pfff...poate nu o fi goldfarmer...o fi un player....sau mai nou se baga goldfarmeri cu premim ? :blink: tare cred k nu..dar in fine..ce stiu eu :)

Posted

pfff ...pe rome exista o uniune intreaga de goldboti....in care majoritatea aveau premium si grab pet...si erau lvl 80-90 ++ si full farm cu arme +5+7 set +4+5 ...cine stie cunoaste....uniunea de goldboti a lui feuerblume ....care s-a mutat pe iris sau ares....nu mai tin minte

pentru un blader full str e bun fire/bicheon 100....light 80 ice 20

Posted

pfff ...pe rome exista o uniune intreaga de goldboti....in care majoritatea aveau premium si grab pet...si erau lvl 80-90 ++ si full farm cu arme +5+7 set +4+5 ...cine stie cunoaste....uniunea de goldboti a lui feuerblume ....care s-a mutat pe iris sau ares....nu mai tin minte

pentru un blader full str e bun fire/bicheon 100....light 80 ice 20

ms..sleya :beer:

Posted

Pfff...poate nu o fi goldfarmer...o fi un player....sau mai nou se baga goldfarmeri cu premim ? :blink: tare cred k nu..dar in fine..ce stiu eu :)

da au :)) toti goldboti de lvl 65 de pe aege au premium. puteti incerca si la voi pe server in karakoram la planar sau sonari si va veti convinge. oricum nu produc gold de 15$ intro luna(dece? stau in distrib si mobii de llv 56-57 nu dropeaza gold si iteme doar cei de PARTY)

Posted

azi am lasat oleak stall sa vand ceva si am plecat ... cand am revenit am primit eroarea asta http://img54.imageshack.us/i/sro2009073015542811.jpg/ ati mai primit aceasta eroare? de la ce e ?

Multumesc

Posted

azi am lasat oleak stall sa vand ceva si am plecat ... cand am revenit am primit eroarea asta http://img54.imageshack.us/i/sro2009073015542811.jpg/ ati mai primit aceasta eroare? de la ce e ?

Multumesc

e posibil sa fie noul msg de DISCONECT.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...