Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cine are un INT S/S Bicheon/Cold/Lighting lvl mai mare?

este bun exista avantaje dezavantaje ? :D

:tiphat: m-am apucat sa-mi farmez si eu unu :D

toti au bicch\cold\light, este bun, ai speed ai skills de bich si ai si snow shield.

comparativ cu bich\ cold \fire da un dmg putin mai mic cred (eu sunt bich\fire\cold{80lvl}) si sunt foarte multumit

Posted

toti au bicch\cold\light, este bun, ai speed ai skills de bich si ai si snow shield.

comparativ cu bich\ cold \fire da un dmg putin mai mic cred (eu sunt bich\fire\cold{80lvl}) si sunt foarte multumit

ai idee cate sp ti-a luat pana la lvl 80?

Posted

ai idee cate sp ti-a luat pana la lvl 80?

pai eu am avut farmate 450-500k sp si am plecat cu premium plus cu self grind si power lvl si miau ajuns pana la lvl 90 FF pe Bich 90(skillurile necesare) 90Light FF si 90 Fire FF. dar pentru Bich cold fire pana la lvl 80 cred ca ai nevoie in jur de 350-400. dar poti calcula mai precis cu un sp calc de pe mmosite sau de pe rev6.

Posted

Voi cu ce program filmati in jocuri ?

De editat voi edita cu sony vegas...

fraps sau wegames care poate filma direct HD numai ca mie pe placa mea video nu prea merge adica imi merge intepat

Posted

salutare ... are cineva o idee despre un bot de silk...stau 2 ore sa intru pe server si imi da eroare dupa 5 min :|

:pumn: :comp1: :comp2: sau macar un server care nui asa de populat :(

Multumesc anticipat ^^

Posted

salutare ... are cineva o idee despre un bot de silk...stau 2 ore sa intru pe server si imi da eroare dupa 5 min :|

:pumn: :comp1: :comp2: sau macar un server care nui asa de populat :(

Multumesc anticipat ^^

toate serverele sunt full tot timpul...

Posted

am cumparat un sword 98+5 fara nimic pe el....am adaugat un steady...2 elixire....si uitati rezultatul :D

http://img6.imageshack.us/i/sro2009072918552131.jpg/

Posted

Thanks man :tiphat: :beer:

Steady ajuta sa nu iti apara durabillity reduce pe iteme....cand incerci +6+7 sau mai mult :)

ok ms app Templar023 si a vandut contul de pe mercury si a zis ca merge pe rome.

Posted

Thanks man :tiphat: :beer:

Steady ajuta sa nu iti apara durabillity reduce pe iteme....cand incerci +6+7 sau mai mult :)

te ajuta sa nu iti apara durability reduce pe iteme daca dau failed ;) ( ca sa fie complet raspunsul)

si gzz ma...

eu de 2 saptamani tot incerc sa fac un bow de 98 +7 si mia iesit de 30 de ori numai +4 dar niciodata +5

dar nici ca am pus lucky pe el =)))

Posted

ok ms app Templar023 si a vandut contul de pe mercury si a zis ca merge pe rome.

stiu deja s-a apucat de farmat....are cam 300 k sp :P vroiam sa ma bag si eu cu ei la farm dar mie lene sa incep alt char...si nici nu mai stiu ce build sa imi fac :))

Psycho nici eu nu prea folosesc luck stone in ultimul timp :P nu de alta...dar are preturi piperate...15 mil ++ :))

Posted

stiu deja s-a apucat de farmat....are cam 300 k sp :P vroiam sa ma bag si eu cu ei la farm dar mie lene sa incep alt char...si nici nu mai stiu ce build sa imi fac :))

Psycho nici eu nu prea folosesc luck stone in ultimul timp :P nu de alta...dar are preturi piperate...15 mil ++ :))

pe venus au preturi de 30+++

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...