Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ma nene nu imi vine sa cred ..ce draq se intampla cu orezarii ca au cam pus picioru in prag ...

1) gold boti deloc

2) si nu imi vine sa cred k in mai putin de 3 zile lucratoare mi-or deblocat contu:))) il gasi in jangan la storage:P

Posted

ma nene nu imi vine sa cred ..ce draq se intampla cu orezarii ca au cam pus picioru in prag ...

1) gold boti deloc

2) si nu imi vine sa cred k in mai putin de 3 zile lucratoare mi-or deblocat contu:))) il gasi in jangan la storage:P

pai ce crezi? in sfarsit au inceput si ei sa gandeasca :) , acuma poti sa zice ca silkroad e un joc frumos , nu cum era inainte numai gold bots #-o

Posted

pai ce crezi? in sfarsit au inceput si ei sa gandeasca :) , acuma poti sa zice ca silkroad e un joc frumos , nu cum era inainte numai gold bots #-o

asteapta 2 zile tot ceea ce sa intamplat a fost doar o tentativa. ceea ce am citit pe b**-c***.**t se referea la ceva de genul ca noul sro_Client.exe are 150 noi pachete care treb citite modificate, ei stiu mai bine

totul va reveni la normal in maxim 2 zile

Posted

asteapta 2 zile tot ceea ce sa intamplat a fost doar o tentativa. ceea ce am citit pe b**-c***.**t se referea la ceva de genul ca noul sro_Client.exe are 150 noi pachete care treb citite modificate, ei stiu mai bine

totul va reveni la normal in maxim 2 zile

hmm pai dc se pune prob asa si se tot continua cu gold boti joy max o sa ajunga sa schimbe aceste pachete din insp in insp... credema k tot ce urca si coboara nu o sa mai tina multi nici faza cu gold-boti

Posted

hmm pai dc se pune prob asa si se tot continua cu gold boti joy max o sa ajunga sa schimbe aceste pachete din insp in insp... credema k tot ce urca si coboara nu o sa mai tina multi nici faza cu gold-boti

cand vor disparea goldboti vom disparea si noi. si cine va ramane va deveni pensionar jucand acest joc. pacat ca nu se trece pe cartea de munca timpul acordat acestui joc

Posted

http://img228.imageshack.us/i/sro2009072902095417.jpg/ xDDDDDD

@mda gold boti strica tot farmecu :-j in fine

dai o bere ca ti-a iesit stafu +7 -_-

Posted

ii ora 2.37 .....noaptea....si deja incepe sa se cam populeze serverele....... ...maine dim iar ii crowded...... .....dgeaba vati bucurat:)))) :crybaby: :crybaby: :crybaby: :sef: :naughty:

Posted

Download latest version 1.32c here!

Mirror 1

Proceed to homepage

altu deja pana maine parca vad inca ca scot alt bot oricum bine macar ca incearca sa il faca sa mearga

Posted

ce trebuie sa sparg ca sa obtin cat mai mult EARTH 7D :| ... plm costa 30mil 5k:| adica >1< costa 6k gold x(

pe venus costa 10-15kk depinde de la zi la zi ca astea le scumpest/eftinesc dupa cum vor si sincer din cate stiam eu arme dar e aleatoriu cu elementele care ti le da ....

Posted

imi spuneti si mie daca acum in august apare vreau event cu boxuri?

teoretic da parctic nu stiu au anuntat ca baga rock in august.... si atunci event c boxuri dar acu cum se scesc ei .... te poti astepta la ori ce

Posted

ce se bucura lumea ca nu mai sunt goldboti :)) check again :)) de 1 ora ma chinui sa intru...si pun pariu ca o sa dureze 10 ore pe putin =))

anyways.....closed gap...m-am apucat sa imi fac powerlvl la wizz ....cred ca e lvl 34-36 ca l-am lasat azinoapte la plvl si am plecat :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...