BeautifulMind Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Asta cred ca e bill gates :))Cati $$ a bagat in speranta ca o sa'i pice..
Dr4q_Sti3 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 pe sparta sunt 2 care au luat sun si blade cu 400 silk numai amandoi
Guest poisoned Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 am jucat si sro :) pana la level 79 dupa care m-am lasat deoarece am fost "jefuita".doar de bani,nu mi-au luat nimic din storage,aveam arme 75+5 80+6 si erau la locul lor.mi-au luat doar 500 mil din storage.am hotarat sa renunt impreuna cu cativa prieteni din cauza botilor si a neseriozitatii staffului.nu m-as mai intoarce vreodata la silkroadam donat contul meu cu tot ce aveam unui prieten..de un an nu mai stiu nimic de silkroad sau de fostul meu cont
HellCritical Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 daca taceai filozof ramaneai .....dual core parca se comporta ca 2 proceasoare si core 2 duo inseamna 2 procesare.. (nu prea ma pricep sa fiu sincer asa ca nu incepeti flame)Numai prostii ziceti... Mai ales Deidara care aberezi... Daca nu stii taci frate... Dual Core inseamna ca este un singur procesor care are doua nuclee!A dual-core processor contains two cores, and a quad-core processor contains four cores. A multi-core processor implements multiprocessing in a single physical package. Cores in a multi-core device may be coupled together tightly or loosely. For example, cores may or may not share caches, and they may implement message passing or shared memory inter-core communication methods. Common network topologies to interconnect cores include: bus, ring, 2-dimensional mesh, and crossbar. All cores are identical in homogeneous multi-core systems and they are not identical in heterogeneous multi-core systems. Just as with single-processor systems, cores in multi-core systems may implement architectures such as superscalar, VLIW, vector processing, SIMD, or multithreading.
BijuuMode Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Numai prostii ziceti... Mai ales Deidara care aberezi... Daca nu stii taci frate... Dual Core inseamna ca este un singur procesor care are doua nuclee!A dual-core processor contains two cores, and a quad-core processor contains four cores. A multi-core processor implements multiprocessing in a single physical package. Cores in a multi-core device may be coupled together tightly or loosely. For example, cores may or may not share caches, and they may implement message passing or shared memory inter-core communication methods. Common network topologies to interconnect cores include: bus, ring, 2-dimensional mesh, and crossbar. All cores are identical in homogeneous multi-core systems and they are not identical in heterogeneous multi-core systems. Just as with single-processor systems, cores in multi-core systems may implement architectures such as superscalar, VLIW, vector processing, SIMD, or multithreading.ma tu esti P***T ?? ce ce am zis DUAL CORE este un procesor care are mai multe freduri (2-4-6-8 ) adica fred = nucleie iar tu ai postat Dual Core inseamna ca este un singur procesor care are doua nuclee! e aceeas chestie nu?? Intelu are procesoare care se cheama DUAL Core DUO DOH......On @Dr4q_Sti3 pe venus nu sau bagat astea la magic pop
Lord_Bogdan Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Si daca nu stiu ce ma? tre' sa-mi sari asa in cap? nu dau 2 bani pe procesoarele voastre :))
BillyTalent Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Doresc o parere profesionala/semi profesionala.Un xbow sosun deg 9 full blue 100% tot,+5,crit 17,phy 41%.(inca nu am poza)-->450milPretul este bun?prea mare?daca se poate acuma,sau cat mai repede o parere.Noapte Buna.:)
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Doresc o parere profesionala/semi profesionala.Un xbow sosun deg 9 full blue 100% tot,+5,crit 17,phy 41%.(inca nu am poza)-->450milPretul este bun?prea mare?daca se poate acuma,sau cat mai repede o parere.Noapte Buna.:)Da merita . Apropo , xbow-ul imi pare ca a fost al lui MG_8(Hero_Q8-the xbow). Stiu ca il vanduse pentru 700 mil altcuiva. Take it fast bro ^^
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 10 - 16 - 22 - 04 (Last time i checked , correct me if i'm wrong).
Trane Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 care stiti la ce ore exact se deschide b5 ?Oohh salut domnu'! Ce faci ? Nu servesti pe aici de ceva vreme.Se deschide la 4 fix urmatoarea daca imi amintesc.
ciupilan Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Oohh salut domnu'! Ce faci ? Nu servesti pe aici de ceva vreme.Se deschide la 4 fix urmatoarea daca imi amintesc.dap 4 fix si apoi numerotezi din 6 in 6 ore ..dar nu are ora fixa :)) adik +/- 10 secunde:))
BillyTalent Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Da merita . Apropo , xbow-ul imi pare ca a fost al lui MG_8(Hero_Q8-the xbow). Stiu ca il vanduse pentru 700 mil altcuiva. Take it fast bro ^^thx pentru parere bro^^>nu am mai umblat pe linkmania,Scrubs rulz xD<am sa ma mai gandesc ce imi doresc de la acest char.pentru uniques ar fii mai mult ca perfect,dar poate merge si +7(cum am momentan).
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ia-o in felul urmator.Cu sun+5 te descurci pana la 90 inclusiv plus ca tu preferi unicii , ceea ce inseamna ca ai un boost bun .Iti da o sansa si la unicii de lvl tau (Yark , Shaitan ).
gheobuff Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 am avut o zi foarte proasta :((1.dagger mele mi-au disparut cand am dat "fuse" +6 2. x-bow mi-a dat esec la +8 acum e +3================================== :tiphat: voi ce mai ziceti ?
i sin Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 am avut o zi foarte proasta :((1.dagger mele mi-au disparut cand am dat "fuse" +6 2. x-bow mi-a dat esec la +8 acum e +3================================== :tiphat: voi ce mai ziceti ? :( sa iti bagi **** in el sro
Guest online4linkmania Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 eu de 2-3 ore ma chinui sa intru pe sv xian si tot nu merge ... imi zice mereu k e full X(X(X(
Guest poisoned Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 still,nu-mi vine sa cred ca inca jucati cand 99% sunt boti
alexboss Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 http://i30.tinypic.com/34pno7c.jpghttp://i28.tinypic.com/2a5lphj.jpgma intreb ce mananca baietii de au atat de mult noroc :|
BijuuMode Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ^:hug: nu se mai vand astral/immortal?nu nu se vand si nici nu sau vandut din cate tin minte still,nu-mi vine sa cred ca inca jucati cand 99% sunt botipentru uni e un drop pt uni e o pasiune iar alti joaca de fun :)
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 @alex - SimplyBasic = SimplySimple=_SuperStars_Nu mananca nimic acest om , doar munceste.Din banii munciti isi cumpara ori gold , ori direct armele . Daca ai alte intrebari poti sa le adresezi lu Scooby Doo si trupa lui.
BijuuMode Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : July 28th, 2009 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hours duration)[Patch]- To stop the Bot problems, New Bot Restriction System would be added today- New payment solution would be opened-Credit Card (VISA, MASTER) sunt curios ce sistem mai adauga :))