smuggster Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 @dementhor:apesy "Y" pui elixirul,lucky powder si itemul pe care vrei sa il imbunatatesti! de exemplu daca ai elixir weapon acel elixir o sa mearga doar la arme ! protector la piese din setul de pe tine,accesory la inele si cercei+necklace....shield pentru scuturiaaa si apesi "FUSE" :D@Dark-Boy 1-bicheon merge ori full strenght fire blader ori full int sword +fire+light nuker 2-alchemy nu are rost pana pe la lvl 42+ 3-da pe toate serverele e aceasi experienta
SimplySimple Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ziceti-mi si mie cum fac rost de un bot...ca ati vorbit asa de mult de asta ca m-ati facut curios cum e! :dontknow: :tiphat:
smuggster Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 "Mah...daca nu aveti rabdare lasati-va inca de acum pt ca si la 30 cresti super greu si nuj...can ajungi 80 cu bot parca numai ai aceeasi satisfactie a lunilor petrecute transipirand in fata monitorului,incercand sa ramai in viata si sa faci lvl....asa ca eu prefer sa joc curat decat sa risc sa fiu banat!" nu are rost sa faci rost de bot la ce ti-ar trebuii ? sa pierzi satisfactia cand o sa ajungi la lvl 80?aaaa si btw botul costa 15 mil in-game gold sau bani reali parca 7.5$ aici
xmts Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Poti gasii aici niste guide-uri daca te intereseaza.MMORPG
sronoob Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cred ca voi suferiti de boting si sincer sper sa luati ban toti cei care folositi bot desi sunt constient ca sunt mici sanse sa luati toti ban. Din cauza celor ca voi este lagul asta pe servere. Respect celor care joaca cinstit celorlalti hai cu banul ! Bravo!Respect. pt cei ce sunt fani de bot....STIU UNUL GROZAV!!!!Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi silkroadu inainte sa il deschizi si sa apesi shift+delete!Asta te face sa fi invincibil si sa cresti lvl de 100 de ori mai repede! DECI CA O CONCLUZIE....LASATI-VA DREQ DE COADE!!!!!!!SAU Pt cei nu folos bots...tot respectu meu ..pt ca stiu ce inseamna sa muncesti la un caracter :tiphat: Bravo & Respect si tie. Unu din cele mai fara sens MOMOuri ce le-am jucat questuri repetitive si serverele sunt pline de botteri m-am chinuit sa fac level 58 ca sa ami dau seama ca 90% din cei care au levele 60+ folosesc botti.Pe langa ca la questu nu faci nimica decat sa bati sute de mobi de acelas fel si sa aduni kakaturi ce pica din ei cand vezi cate un player si ai zici ceva ati dai seama ca nu raspunde si ca este un bott defapt.Singura distractie care exista ai un trade sau sa jefuiesti niste traideri dar si aceasta dispare destul de repede cand nu poti face decat tradeuri de 1 stea ca stau thiefi de 70 cu un amic hunter care omoara tot ce prind si alti amici aduna. Asa e.Jocul e praf,dar cateodata il mai salveaza comunitatea si vanatul de unici si alchimia(asta e preferata mea). Pentru cei care nu sunt inca dependenti lasati-va acum pana nu e prea tarziu.Jocul e controlat de botteri si putinii legiti incet dar sigur ori renunta ori trec de partea botterilor.Aege cel mai fain server s-a deteriorat atat de tare incat nu mai are nici o salvare. :(
SimplySimple Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Bravo!Respect. Bravo & Respect si tie. Asa e.Jocul e praf,dar cateodata il mai salveaza comunitatea si vanatul de unici si alchimia(asta e preferata mea). Pentru cei care nu sunt inca dependenti lasati-va acum pana nu e prea tarziu.Jocul e controlat de botteri si putinii legiti incet dar sigur ori renunta ori trec de partea botterilor.Aege cel mai fain server s-a deteriorat atat de tare incat nu mai are nici o salvare. :( ms...si fratilor...puterea corupe...pe dreaq...am vazut azi la unu un bot...strica pe bune jocu...mai bine stau un an sa fac lvl 80 decat sa joc cu coade.....asa ca degeaba ati pus mesajele alea...aceasi sila fata de coade o am...da sa pacalesti prosti in joc si sa le ia bani,items,sos,cum am facut azi...mi se pare tare:)) (aaa...si de wolf am facut rost de la ala...gratis...1 blade sos,1 shield sos,4 ring spear,500000 golds si wolf lvl 10) :nanana: :tiphat: Si daca vreti sa jucati cu playeri ca lumea...unu nu e booter..toti sunt foarte cinstiti...cautati ghilda TEXAS_REBELS...nicku meu e Sp33Dyz...asa ca dati un Pm si sa vad ce stiti;)INTERZIS BOTERILOR!PS....suntem pe XIAN! ;) :tiphat:
SimplySimple Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :bananadance2: :banana: :banana2: :boohoo: :banana1: :bananadance2:
smuggster Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 speedyz ia-o usor cu flame-ul! daca nu iti permiti sa ai e alta problema da nu zice ca nu vrei
SimplySimple Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 speedyz ia-o usor cu flame-ul! daca nu iti permiti sa ai e alta problema da nu zice ca nu vrei Bah sincer...chiar nu vreau...si sa stii ca numa "ca nu imi permit" nu e problema mea asa ca mai usor cu fazele astea bn? :violent: :tiphat:
SimplySimple Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ziceti-mi si mie...cand o sa se bage harta cu europa pe Xian(sperand ca se va baga)....am vazut un filmulet de acolo si d-aia intrebam! :blink:
dementhor Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 referitor la elixiruri ...le pot folosi la orice level??eu is lvl 28 si nu merge ....
Mehico Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 referitor la elixiruri ...le pot folosi la orice level??eu is lvl 28 si nu merge ....Trebuie sa mearga.@dementhor:apesy "Y" pui elixirul,lucky powder si itemul pe care vrei sa il imbunatatesti! de exemplu daca ai elixir weapon acel elixir o sa mearga doar la arme ! protector la piese din setul de pe tine,accesory la inele si cercei+necklace....shield pentru scuturiaaa si apesi "FUSE"btw... dupa ce apesi Y, apasa celalalt Tab.
AdYY_89 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Am si eu o intrebare...am inteles k se poate schimba charracterul adik omul din joc sa il schimb cu altul...cum fac asta?:D :dontknow: Numele la charr am gasit unde sa il schimb dar omu.........STIE CAREVA? :(
Aldguth Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cred ca "omul" inseamna skinul personajului. Exista o chestie la *cough* "item mall" care face acest lucru.
SimplySimple Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 pe la ce lvl am questul de unde recuperez skill pointurile folosite?
SimplySimple Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cum fac sa sar pe spate cu arma si sa il lovesc?sau cand e pe jos sa sar in el cu arma?Ce forte sunt astea si cam la ce level?
defiler666 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cum fac sa sar pe spate cu arma si sa il lovesc?sau cand e pe jos sa sar in el cu arma?Ce forte sunt astea si cam la ce level?La lvl 19 ai 2 skiluri la bicheon mastery , unul il pui jos , celalat baga sabia in el :) Nu mai fa 2 posturi unu dupa altul...edit
SimplySimple Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 La lvl 19 ai 2 skiluri la bicheon mastery , unul il pui jos , celalat baga sabia in el :) Nu mai fa 2 posturi unu dupa altul...editms..ok...daca poti...spune si mie cum fac un filmulet la silk...adica in joc...ca in rest sa-l aranjez stiu...e ca la cs o comanda speciala sa inregistreze sau trebuie facut cu handcam? :tiphat:
defiler666 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ms..ok...daca poti...spune si mie cum fac un filmulet la silk...adica in joc...ca in rest sa-l aranjez stiu...e ca la cs o comanda speciala sa inregistreze sau trebuie facut cu handcam? :tiphat:Nu e nici o comanda , cum e la cs :) Nu am incercat dar trebuie sa fie vreun program care te poate ajuta..."Handcam" ?
arde2 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 hmmm .... is interesat si eu de facut filmulet. ... vreu sa pun ceva pe youtube :P .... imi poate zice cineva un program bun .... ?
Aldguth Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Read above. Cu fraps poti inregistra 1 minut per filmulet in varianta freeware.
Guest adytzu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 sal, am si io o intrebare e vreun roman de joca pe serverul Alexander? e un server nou... daca e cineva pm me sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi ca e prima data cand joc si nush... mi se pare un joc asa interesant (MAI ALES CA E FREE :D ) si as vrea sa ma tin kalumea de el... am inceput cu skilurile in fire si in spear sau cum ii zice...am bagat in amandoua la inceput... in ce sa mai bag apoi??? asa in mare? plzzz