koila Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 (edited) e un idiot. putea sa dea un link , nu sa puna DITA postu`.... si tu nu mai pupa in cur. Nu ti-au zis ai tai sa te culci de inca mai postezi pe aici? Pepsi. Unde scrie in lumea asta ca e interzis pupatul in cur? teai gandit ca poate si ai tai pupa? sau chiar tu? sa lasat intunericul si ai devenit Ultras de desktop? Mie sila de voi! sunteti tari in gura ca sapa nebatuta inainte de prasa. Daca te crezi atat de SUPERIOR corecteaza omul frumos ca sunt 100% sigur ca maicata cand greseai nu iti zicea IDIOTULE Pupand in cur.. si am terminat chiar si facultatea =)) Pepsi! "e un idiot. putea sa dea un link , nu sa puna DITA postu`.... si tu nu mai pupa in cur. " ca sa vezi rade ciob de oala sparta EDIT : ricum eu dau vina aupra profesorilor tai.... By Warrior/Cleric Revin rade ciob de oala sparta. Ca sa revenim in TOPIC.. ma care e cel mai bun Build ma.. warrior\bard sau warrior \ cleric? si la lvl 100 care e mai bun 100Bich 100Cold 100Fire sau 100Bich 100Cold 100Light? :blink: Edited July 24, 2009 by koila
Warrior/Cleric Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Pepsi. Unde scrie in lumea asta ca e interzis pupatul in cur? teai gandit ca poate si ai tai pupa? sau chiar tu? sa lasat intunericul si ai devenit Ultras de desktop?Mie sila de voi! sunteti tari in gura ca sapa nebatuta inainte de prasa. Daca te crezi atat de SUPERIOR corecteaza omul frumos ca sunt 100% sigur ca maicata cand greseai nu iti zicea IDIOTULEesti un prost. cum dracu ai trecut clasa? nu am mai subliniat si comparatiile tale idioate si nearticulate...ai facut facultate..... ai intrat cu nota de la bac? ... oricum eu dau vina asupra profesorilor tai.... si a parintilor... esti un anagramat TANTOS. cea mai proasta rasa de meltean.
Random Hero Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 O sa se lase cu ceva warn / suspend...Intrebare: in general, care sunt cele mai cautate stones?
Warrior/Cleric Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 intrebare de prost. int/str/ de crt/ stamina/ phy attack / mag attack...o sa se lase cu cacati. ce va mai place sa rascoliti cacatul .... si asta , in general cei ce au sub 16 ani.
koila Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 O sa se lase cu ceva warn / suspend...Intrebare: in general, care sunt cele mai cautate stones?Str, Int , Challenge si Lucky
Random Hero Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 intrebare de prost. int/str/ de crt/ stamina/ phy attack / mag attack...o sa se lase cu cacati. ce va mai place sa rascoliti cacatul .... si asta , in general cei ce au sub 16 ani.Bun - o spun inca de pe acum: e primul si ultimul post in acest flame war:Ma cunosti cumva personal ca sa iti dai cu parerea daca sunt prost sau nu? Nu prea cred, asa ca mai bine iti vezi de treaba ta, ca nu primesti niciun premiu daca te legi aleator de lume pe forum :tiphat:
koila Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 intrebare de prost. int/str/ de crt/ stamina/ phy attack / mag attack...o sa se lase cu cacati. ce va mai place sa rascoliti cacatul .... si asta , in general cei ce au sub 16 ani.Mai desteptule dar tu nu pui intrebari de idiot, prost {si cum ai mai facut tu lumea pe aici} referitoare la build-urile supreme.. care e cel mai bun la lvl 100 ce sa pun la lvl 20 la master si alte prostii de astea.nu iti convine ce a postat "prostul" de R_SupeRstaR ignorai postul. citeste unul pentru IQ tau.si referitor la rahatei.. el il rascoleste cu batul pe cel facut deja.. tu cu ....
Lord_Bogdan Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 intrebare de prost. int/str/ de crt/ stamina/ phy attack / mag attack...o sa se lase cu cacati. ce va mai place sa rascoliti cacatul .... si asta , in general cei ce au sub 16 ani.Bai lachila... te dai mare si tare pe aici.. mai iesi si tu putin prin lume, mai lasa lumea internetului.@koila dupa parerea mea e warrior/cleric. ai recovery division si bless spellul si multe altele
Guest AntiNoobs Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 (edited) Tu ce pizda matii te dai asa smecher pe aici ma? auzi.. daca erai tu asa destept aveai alt nick pe forum nu asta si alt avatar :)) ceva mai smecher.. asa ca pentru tine.. poate o poza cu dolarei :>Pauza 5 zile Edited July 25, 2009 by Forbidden
Metalsproit Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 O sa se lase cu ceva warn / suspend...Intrebare: in general, care sunt cele mai cautate stones?la mine pe server sunt Str/Int/Chalenge/Master/Magic/Phylosophy/Lucky
Warrior/Cleric Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 builduri supreme pt lvl 100? numai copii care trebuiau avortati pe forum aici in seara asta. idiotilor. nici sa scrieti corect gramatical , si rupti de laba , dar mari smecheri pe forum. pun pariu ca nu aveti peste 16 ani ... cat despre cel care a zis ca are o facultate... daca e la spiru` nu mai zi nimanui :)) plm de copii ratati.si uite ca inca mai fac posturi ..
gheobuff Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 eu acum am logat sroking....aveti idee am risc la bann? :bananadance2: pe site scrie ca au implantat un program ceva de genu.. :| voi mai folositi? :tiphat:
koila Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 builduri supreme pt lvl 100? numai copii care trebuiau avortati pe forum aici in seara asta. idiotilor. nici sa scrieti corect gramatical , si rupti de laba , dar mari smecheri pe forum. pun pariu ca nu aveti peste 16 ani ... cat despre cel care a zis ca are o facultate... daca e la spiru` nu mai zi nimanui :)) plm de copii ratati.si uite ca inca mai fac posturi ..am avut orgoliu si am facut la Dunarea de Jos Galati , nu la Spiru Haret. si ai minte cat o musca =)) ceea ce am zis eu a fost la misto nu stiu daca ai urmarit posturile mele sa vezi daca vreodata am intrebat de chestii de astea, pe cand TU ai facut-o. si ti-am mai zis : Rade ciob de oala sparta.
Random Hero Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 eu acum am logat sroking....aveti idee am risc la bann? :bananadance2: pe site scrie ca au implantat un program ceva de genu.. :| voi mai folositi? :tiphat:Au implantat "nimic" - parerea mea. Daca ai verificat ultimele 2 liste saptamanale de ban o sa vezi ca sunt din ce in ce mai putini jucatori boti banati.Si am o vaga impresie ca astia iau liste de ban mai vechi si le reposteaza: [GM]Kimpaksa a fost banat de doua ori... what the hell?
Warrior/Cleric Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 (edited) ratatilor.... pacat ca mai folosesc linkmania si pt csro .... plm de ignoranti .Pauza 11 zile Edited July 25, 2009 by Forbidden
gheobuff Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Au implantat "nimic" - parerea mea. Daca ai verificat ultimele 2 liste saptamanale de ban o sa vezi ca sunt din ce in ce mai putini jucatori boti banati.Si am o vaga impresie ca astia iau liste de ban mai vechi si le reposteaza: [GM]Kimpaksa a fost banat de doua ori... what the hell?eu odata am avut impresia ca avertizarile acele de pe site sunt pt "goldbot" stau si ma gandesc daca sunt norocos nu iau eu bann nici odata.... build suprem? nu cred in asa cevadaca ai build bun ai si iteme bune si esti bun ai si Devil's Spirit etc.. si bati un alt build poate nu asa bine facut ca al tau nu cred ca e din cauza ca are alt buildEu inainte printe primele charactere am avut un Blade de lvl 50 si ceva si foarte prost farmat si nu erea bun de nimikeu cu DevilRaptor blader in gap 0 la pvp cel putin am un defens destul de bun si attack la fel parerea mea.. :D :crazy:am 15ani :))
Guest AntiNoobs Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 :)) ba cacatule.. ai grija cum vorbesti.. tot nu ne-ai spus varsta ta!! liuzarrr
sile33333 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Eu inainte printe primele charactere am avut un Blade de lvl 50 si ceva si foarte prost farmat si nu erea bun de nimikeu cu DevilRaptor blader in gap 0 la pvp cel putin am un defens destul de bun si attack la fel parerea mea.. :D :crazy:am 15ani :))Si akm pe ce char joci?Dagger sau Raptor? k team vaz in union q dagger...(sunt in WhiteSouls btw)Si cei care sunt arcasi : Mind bow series sa le pastrez sau sa le scot? Idem pt Autumn Wind Series.....stiu k am mai intrebat de multe ori ...dar sunt nedumerit
gheobuff Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Si akm pe ce char joci?Dagger sau Raptor? k team vaz in union q dagger...(sunt in WhiteSouls btw)Si cei care sunt arcasi : Mind bow series sa le pastrez sau sa le scot? Idem pt Autumn Wind Series.....stiu k am mai intrebat de multe ori ...dar sunt nedumeritintru si pe DevilRaptor si pe Death_Daggers.....pe DevilRaptor mai intra si fratimio mai multla bow eu am avut totae buidurile posibile eu nu bagam Windul ala si Mindul asa se numeau parca ;)
ghitzal02 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 warrior/cleric lam pus din greseala si lam editat si ps: tu de unde sari ca din cate vad esti nou pe forum si ejti mare jmeker cum zicea un tigan odata orice copil de 13 ani se crede rau intre 4 pereti si da eu am auzit asta de la un tigan.....si ca sa nu fiu off doar ce am facut 37 inca 569ksp :D remaining
BijuuMode Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 builduri supreme pt lvl 100? numai copii care trebuiau avortati pe forum aici in seara asta. idiotilor. nici sa scrieti corect gramatical , si rupti de laba , dar mari smecheri pe forum. pun pariu ca nu aveti peste 16 ani ... cat despre cel care a zis ca are o facultate... daca e la spiru` nu mai zi nimanui :)) plm de copii ratati.si uite ca inca mai fac posturi ..hmm dupa cum zicea antrenoru meu sunt 2 feluri de prosti PRSOTI PROSTI si PROSTI cu diploma .... ratatilor.... pacat ca mai folosesc linkmania si pt csro .... plm de ignoranti .uite cum incasezi un warn ca vad ca te legi aiurea de oameni si i jicnesti asa ca sa te simti bine ... ON : aseara am vazut pe unu care vindea sos sword de 64 cu 130 mil si iam facut oferta de 110 mil dupa juma de ora a puso cu 250 mil =))
m4R10 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ratatilor.... pacat ca mai folosesc linkmania si pt csro .... plm de ignoranti .Oprestete ma, ce rezolvi ca te certi cu oamenii pe internet ? inafara de mult flame si prostia omeneasca nimic altceva. Si ce te iei de cei care au 16 ani ? Eu atat am. Sa sti ca multi dintre ei sunt mult mai destepti ca tine, si tu cati ani ai nene ? 50 si esti si un mare filozof cumva ? Tu nu cuma ai avut odata 16 ani ??? inseamnda ca si tu erai idiot, ca asa ai zis. Daca tot esti asa de matur mai lasa calculatorul si dute la munca ( daca ate primeste cineva cu atitudinea asta) si ai grija de familia ta ( daca ai vreouna).Sa sti ca destepul cedeaza primul. Cand au inceput sa sara la gatul tau bine au facut dar tu trebuie sa ignori. Uitete omule la posturile tale din paginile anterioare sa vezi ca si tu puneai aceleasi intrebare, care build e mai bun.
i sin Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ratatilor.... pacat ca mai folosesc linkmania si pt csro .... plm de ignoranti .da termina ba in ** de cacat , mare smecher te crezi pe internet ma :|@btw loaderele mai merg sau? ca eu am auzit ca au instalat cei de la joymax nush ce program de nu mai merg :(
BijuuMode Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 din cate am auzit si eu cica nu dar nu pot garanta daca e asa sau nu eu am premium (+ inca unu silvar dupa ce expira ) ...
i sin Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 din cate am auzit si eu cica nu dar nu pot garanta daca e asa sau nu eu am premium (+ inca unu silvar dupa ce expira ) ...aham okey , thx :D