>.>iPwnN44ps<.< Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Hope this helps - http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=5&t=99052
schthebest Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 imi puteti spune si mie la 2h care se potriveste mai bn cleric sau bard.Daca am skillurile de la dual axe se intampla ceva daca bag si schilurile 2h
ciupilan Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Trimite bug report la joymax , spune-le ce s-a intamplat si da-le X si Y. O sa trimita in town la urmatoarea inspectieimi poti spunde cum sa trimit acel bug report ca daca dau la bug report si scriu aacolo problema mea nu il trimite imi da o eroare...dar am scris pe forum la sectiunea bug report sa vedem daca se intampla ceva...
VaMpIrUl Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 :bananadance2: :tiphat: salut ....astazi miam cumparat un cont p venice...lvl 77.......full farm pana la 80.....am dat 20 d euro p el.....care joaca p venice......momentan nu sunt in tara....ajung prin octombrie.......si vreau sa ma tin sal fac 100........imi da si mie cnv guild?......care jucati lasatimi va rog un id cv....ms anticipat
Alkanphel Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Imi cer scuze ca ma bag in discutie cu intrebarile mele mai de ,,noob'' in materie de genul asta de jocuri,dar am vazut ca sunt multe persoane carora le place acest joc,si m-am gandit ca ar fi bun sa-l incerc,asa ca va intreb ceva:-in acest joc trebuie sa gasesti tu singur servere pe care sa joci(ca la c.s),sau imediat dupa ce intri in joc ai anumite servere pe care poti intra(ca la 9Dragons,spre exemplu)?...daca e prima optiune,pe ce servere jucati?-In SilkRoad,jocul e 100% free,sau e ca in Lineage,cu servere private si cu cartele lunare?Multumesc anticipat! :beer:
VaMpIrUl Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Apropo ....Mihai 1993....ziceai cati vinzi contu cu 300 d euro.....s pare ca nu t mai lasi akum?.....dak avea unu incredere in tn siti trimiteai banii il faceai d bafta:-s.........
BL1nK Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Imi cer scuze ca ma bag in discutie cu intrebarile mele mai de ,,noob'' in materie de genul asta de jocuri,dar am vazut ca sunt multe persoane carora le place acest joc,si m-am gandit ca ar fi bun sa-l incerc,asa ca va intreb ceva:-in acest joc trebuie sa gasesti tu singur servere pe care sa joci(ca la c.s),sau imediat dupa ce intri in joc ai anumite servere pe care poti intra(ca la 9Dragons,spre exemplu)?...daca e prima optiune,pe ce servere jucati?-In SilkRoad,jocul e 100% free,sau e ca in Lineage,cu servere private si cu cartele lunare?Multumesc anticipat! :beer:ai o lista de vreo 30 de servere din care poti alega , jocul e free doar ca sunt foarte multi playeri si serverele sunt tot timpul pline ...
Lord_Bogdan Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 fmm de joymax:((( se pare k imi pot lua adio de la caracter...ieri am fost la fortres si dupa ce am murit m-am telepportat la cort si cand am ajus mi-o dat dc si cand incerc sa ma loghez sunt in acel loc langa cort dar iau dc nici nu se incarca imaginea bine si pac dc:((( e un fel de bug....credeti k o sa ma pot muta de acolo? k sa scapam patit si eu man! eram nervos de sarbatori ca pierdeam premiumul... si m-am gandit sa sun la joymax sa le trag cativa dumnezei.. noroc ca erau in concediu toti si a raspuns robotul :)) btw, sa rezolvat la urmatorul fw..Apropo ....Mihai 1993....ziceai cati vinzi contu cu 300 d euro.....s pare ca nu t mai lasi akum?.....dak avea unu incredere in tn siti trimiteai banii il faceai d bafta:-s.........sau poate ca ii dadea caracterul si ii dadeam eu un wizard sa se farmeze? #-o
m4R10 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Imi cer scuze ca ma bag in discutie cu intrebarile mele mai de ,,noob'' in materie de genul asta de jocuri,dar am vazut ca sunt multe persoane carora le place acest joc,si m-am gandit ca ar fi bun sa-l incerc,asa ca va intreb ceva:-in acest joc trebuie sa gasesti tu singur servere pe care sa joci(ca la c.s),sau imediat dupa ce intri in joc ai anumite servere pe care poti intra(ca la 9Dragons,spre exemplu)?...daca e prima optiune,pe ce servere jucati?-In SilkRoad,jocul e 100% free,sau e ca in Lineage,cu servere private si cu cartele lunare?Multumesc anticipat! :beer:Jocul e FREE, dar defapt daca nu faci cumparaturile necesare de la ei e aproape imposibil sa joci, fara un premium cu care sa intri din prima pe server sau sa faci mai rapid lvl, mai trebuie sa cumperi si bot deoarece acest joaca nu e bazat pe questuri ci pe grind, care nu poti sa il faci cu mana deoarece necesita mult timp si nervi.
Albert1994 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Mai taie din post te rog...BTW nu imi amintesc sa fi fost cineva de pe Venice pe aici...
Warrior/Cleric Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 esti un idiot. pe cuvantul meu ca esti. (tipul cu logu`)
Florin_LOVE Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 @Bogdatcum tiai facut semnatura??si stiu ca am ami vazut la cateva persoane
Guest kiddo, Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 salutareIncerc sa gasesc si eu o solutie cu Login in Sro ...Joymax cam dupa ce au facut updateul 1.200 au avut tot felul de sisteme de login...infine sa revenim.Pana acum am reusit sa intru cu ajutorul unor programe care te conecteaza singure pe acc. dar acum vad ca nu mai merge nici macar Loaderul zice ceva de genul "Can't find original sro_client.exe version 1.203 Execution aborted!!" .nush daca e de la mn sau de la ei...are cineva vreo idee cum sa rezolv problema? :-?
VaMpIrUl Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 am patit si eu man! eram nervos de sarbatori ca pierdeam premiumul... si m-am gandit sa sun la joymax sa le trag cativa dumnezei.. noroc ca erau in concediu toti si a raspuns robotul :)) btw, sa rezolvat la urmatorul fw..sau poate ca ii dadea caracterul si ii dadeam eu un wizard sa se farmeze? #-o...bn spus ......poate ii dadea caracterul:d:)))).......
Metalsproit Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Jocul e FREE, dar defapt daca nu faci cumparaturile necesare de la ei e aproape imposibil sa joci, fara un premium cu care sa intri din prima pe server sau sa faci mai rapid lvl, mai trebuie sa cumperi si bot deoarece acest joaca nu e bazat pe questuri ci pe grind, care nu poti sa il faci cu mana deoarece necesita mult timp si nervi.trebuia sa imi spui mie asta acum 2 ani ca nu am folosit bot pana la lvl 85 ca mia fost frica ca iau ban si asa am pierdut eu vara in sro :))
ciupilan Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 ahh gata am rezolvat cu acel bug.. am dat un mesaj la contact suport si am primit mail ca in maxim 7 zile lucratoare o sa imi repare bugul:)... sper sa nu ma tina 7 zile..
koila Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 ahh gata am rezolvat cu acel bug.. am dat un mesaj la contact suport si am primit mail ca in maxim 7 zile lucratoare o sa imi repare bugul:)... sper sa nu ma tina 7 zile..da si unul referitor la Login :right: ....da pana marti te rezolva baietii.
SRO_BOY Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 esti un idiot. pe cuvantul meu ca esti. (tipul cu logu`)daca despre mine vorbesti era o simpla teorie si de unde stii ca sunt idiot daca nu ai incercat-o sa vezi daca merge?end btw cred ca o sa te alegi cu un warn pentru ca nu aveai nici un drept din lume sa ma jingesti :clap: on:ce parere aveti daca nu se "inventa" bot pt sro credetii ca mai era asa de jucat?sau serverele atat de pline?
sile33333 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 daca despre mine vorbesti era o simpla teorie si de unde stii ca sunt idiot daca nu ai incercat-o sa vezi daca merge?end btw cred ca o sa te alegi cu un warn pentru ca nu aveai nici un drept din lume sa ma jingesti :clap: on:ce parere aveti daca nu se "inventa" bot pt sro credetii ca mai era asa de jucat?sau serverele atat de pline?Cred k se referea la ghitza02
Lord_Bogdan Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 @Bogdatcum tiai facut semnatura??si stiu ca am ami vazut la cateva persoanehttp://www.rev6.com/sig/Hera/mkorashy.v2/AngeI_.png :cool2:
Warrior/Cleric Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 daca despre mine vorbesti era o simpla teorie si de unde stii ca sunt idiot daca nu ai incercat-o sa vezi daca merge?end btw cred ca o sa te alegi cu un warn pentru ca nu aveai nici un drept din lume sa ma jingesti :clap: on:ce parere aveti daca nu se "inventa" bot pt sro credetii ca mai era asa de jucat?sau serverele atat de pline?nu am nici un drept din lume ? hahahahahaha ... ai mai mult de 15 ani ? :-j
Lord_Bogdan Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 nu am nici un drept din lume ? hahahahahaha ... ai mai mult de 15 ani ? :-jda' tu cati ani ai ma maturule de jignesti omul asa?
Warrior/Cleric Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 da' tu cati ani ai ma maturule de jignesti omul asa?e un idiot. putea sa dea un link , nu sa puna DITA postu`.... si tu nu mai pupa in cur. Nu ti-au zis ai tai sa te culci de inca mai postezi pe aici?