Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

fmm de joymax:((( se pare k imi pot lua adio de la caracter...ieri am fost la fortres si dupa ce am murit m-am telepportat la cort si cand am ajus mi-o dat dc si cand incerc sa ma loghez sunt in acel loc langa cort dar iau dc nici nu se incarca imaginea bine si pac dc:((( e un fel de bug....credeti k o sa ma pot muta de acolo? k sa scap

http://img5.imagebanana.com/img/s7i87rc0/S...24065432_93.jpg

asteapta pana la urmatoarea inspectie

poti posta pe forumul de la sro sa fii sigur ca ei au sa observe acest lucru si poate ai unpic de noroc

De ce credeti ca mor asa mult la mobi de 88???

Posted

2h e mai bun :D si la grind si la pvp. zic eu.

poate la grind dar si acolo ma indoiesc:) se misca incet 2h la pvp te asigur 100% k bate dual axe.....chiar dk are dmg mai mic are multe stunuri si iti zic un dual axe ating un dmg apropiat de glavier ;)

Posted

ma bag si eu pe original pe serveru pluto sa vad daca merita nervi de la intrare

Bagate pe Venus ai la lvl mic plvl gratis(in niciun caz de la romani).EU mi-am facut intro zi un char de 24 cu 5k sp numai in free taxi la ong!

Posted

Bagate pe Venus ai la lvl mic plvl gratis(in niciun caz de la romani).EU mi-am facut intro zi un char de 24 cu 5k sp numai in free taxi la ong!

pentru ca pe venus nus multi romani si daca sti cui sa i ceri face si gratis

Posted

da pe pluto as lv 25 deja ca am jucat mai demult

Daca te bagi pe pluto dai un pm lui c0smin pentru guilda ,gold si o sa iti fac si ceva plwl cand mai iau o pauza de la farm ^_^!

Posted

lol............na belea:| am luat clientless la medusa :| si juma' din party a luat dc :/ mai are 30% hp cica...... am lasat butu pe ea... stiu ca a luat 5000 petrify :)) dar nu a murit... aia din party zic ca e ok:))

Posted

lol............na belea:| am luat clientless la medusa :| si juma' din party a luat dc :/ mai are 30% hp cica...... am lasat butu pe ea... stiu ca a luat 5000 petrify :)) dar nu a murit... aia din party zic ca e ok:))

:)) lol... tare faza :)) =))

Posted

Fortress Heart

Imagine IPB

(De la sting la dreapta)

1) Donwhang Fortress

2) Evil-order Fortress

3) Black Robber Den Fortress

4) Samarkand Fortress

5) Constantinople Fortress

6) Jangan Fortress

7) Hotan Fortress

8) Bandit Fortress

:tiphat:

Posted

2h e mai bun :D si la grind si la pvp. zic eu.

Dual axe e foarte bun la grinding. Warrior overall e foarte bun , daca ai numai 2h esti degeaba.

Posted

fmm de joymax:((( se pare k imi pot lua adio de la caracter...ieri am fost la fortres si dupa ce am murit m-am telepportat la cort si cand am ajus mi-o dat dc si cand incerc sa ma loghez sunt in acel loc langa cort dar iau dc nici nu se incarca imaginea bine si pac dc:((( e un fel de bug....credeti k o sa ma pot muta de acolo? k sa scap

Imagine IPB

aw nasol

Posted

Trimite bug report la joymax , spune-le ce s-a intamplat si da-le X si Y. O sa trimita in town la urmatoarea inspectie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...