m4R10 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 vai ce enervanti is thefi aiaX(X( omor 2 nici bn nu apuc sa ma urc pe cal/camila vin altiX(X(stai sa vezi cand faci lvl putin mai mare si vin pe tine cu turma thefii player de lvl 95 +, atunci e enervant,EDIT : ce ratat esti,te-ai gandit ca poate rev6 e o tampenie si nu autologin,de unde stii tu ca ce scrie acolo e chiar asa si toti ceilalti: vai se uita pe rev6 ca nush ce sa vada daca e loc sau nu...si nu inteleg dc va plangeti atat crezi ca ne intereseaza?si trebe sa scrii ca vai is 30 locuri libere si tot nu o intrat...ma doare fix in p""" spammati aiurea aici...si eu nu am probleme cu autologin imi intra din prima de fiecare data... fiinda am premium...ti-ar placea sa scriu de fiecare data cand ma loghez am intrat din prima? ho nebuno.
sweet_boy_eu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ce ratat esti,te-ai gandit ca poate rev6 e o tampenie si nu autologin,de unde stii tu ca ce scrie acolo e chiar asa si toti ceilalti: vai se uita pe rev6 ca nush ce sa vada daca e loc sau nu...si nu inteleg dc va plangeti atat crezi ca ne intereseaza?si trebe sa scrii ca vai is 30 locuri libere si tot nu o intrat...ma doare fix in p""" spammati aiurea aici...si eu nu am probleme cu autologin imi intra din prima de fiecare data... fiinda am premium...ti-ar placea sa scriu de fiecare data cand ma loghez am intrat din prima?hmmmm :-? nu cumva si u spamezi aici ? :blink:stai sa vezi cand faci lvl putin mai mare si vin pe tine cu turma thefii player de lvl 95 +, atunci e enervant,EDIT : ho nebuno.+1
orezExpandat Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 hmmmm :-? nu cumva si u spamezi aici ? :blink:+1esti prost?daca cineva sa zicem te seaca cu multe chestii ii zici stop odata si odata nu?si cum mm ii poti spune altfel decat scriindu-i...da de ce plm sa gandesti ...
BijuuMode Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 esti prost?daca cineva sa zicem te seaca cu multe chestii ii zici stop odata si odata nu?si cum mm ii poti pune altfel decat scriindu-i...da de ce plm sa gandesti ...eu zic sati masori lungimea cuvintelor... ca sar putea sa inasezi vre un warn daca nu ai obs moderatori trag cu ochiu pe aici ff des ON : gz Florin_LOVE 4 lvl upAla de vinde cartofi...(Trader)Deidara - GG 4 Lvl upUneori am impresia ca unii din voi nu aveti tasta space , sau va e lene sa o folositi si in acest caz preferati [...(DOTS)...].ALSO Deidara - MyGirl pare a fi in gap 9 , nonetheless nu stie sa isi foloseasca char-ul.Eu iti garantez , pe un wizz cu arma lu' My Girl numai pe jos te plimbai.Poate esti bun , dar nu atat de bun incat sa nu te bata (never) un sun wizz. Ca sa evitam flame un singurul lucru mai spun . Pic/Vid or it never happened.WitchHazel cand avea som staf + 9 nu ma facea dintr-un hit m mai lasa cu 3-5k hp o sa vedem daca is asa de bun pe cum zic poate am avut eu noroc de lam facut dar singuru glavier tare e Schimiduda
m4R10 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Si eu sunt cel mai tare xbow/bard d la mine de pe server, rup un party de unul singur. Am luat de 2 ori FW singur. Sunt cat un full sun de 100 de tare. Am cel mai tare dmg de pe server. Sunt cel mai respectat de pe server. Toti imi spun hi cand trec pe langa ei. Intr-un singur cuvant sunt cel mai tare si smekr.Eu zic ca nu este asa ceva , cel mai tare la pvp e ala, cel mai tare e alalalt ... Nu exista asa ceva.
orezExpandat Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Si eu sunt cel mai tare xbow/bard d la mine de pe server, rup un party de unul singur. Am luat de 2 ori FW singur. Sunt cat un full sun de 100 de tare. Am cel mai tare dmg de pe server. Sunt cel mai respectat de pe server. Toti imi spun hi cand trec pe langa ei. Intr-un singur cuvant sunt cel mai tare si smekr.Eu zic ca nu este asa ceva , cel mai tare la pvp e ala, cel mai tare e alalalt ... Nu exista asa ceva.1.esti nebun...ai uitat sa zici ca dintr-un skill omori toti unicii de pe tibet2. ai noroc ca nu dau in fete sa vezi ce pe locu 2 erai bro
_fyr3wa1l_ Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 salutareCe ziceti daca merg constant cu gap 5 imi ajung sp pana la 100?
Random Hero Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 1.esti nebun...ai uitat sa zici ca dintr-un skill omori toti unicii de pe tibet2. ai noroc ca nu dau in fete sa vezi ce pe locu 2 erai broOmule, mai calmeaza-te, te legi de toata lumea :|salutareCe ziceti daca merg constant cu gap 5 imi ajung sp pana la 100?Pentru ce build? :)
_fyr3wa1l_ Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Omule, mai calmeaza-te, te legi de toata lumea :|Pentru ce build? :)heuksal 100, lightning 80, fire 100, cold 20
m4R10 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 1.esti nebun...ai uitat sa zici ca dintr-un skill omori toti unicii de pe tibet2. ai noroc ca nu dau in fete sa vezi ce pe locu 2 erai brodap bro, :P asa e aia am uitat, si ca am fost primu dp server care am luato pe medusa iar am uitat sa specific. Eu nu mai rezist nu pot nicikum sa intru pe acc, e nox non stop pe el. Ce mai e prin guilda ? e ceva fun ?
Random Hero Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 heuksal 100, lightning 80, fire 100, cold 20Cu toate magiile (in afara de nukes si doar cu imbue de fire) iti trebuie in jur de 1,308,855 SP - cu gap 5 constant o sa faci 1,063,883 SP
_fyr3wa1l_ Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Cu toate magiile (in afara de nukes si doar cu imbue de fire) iti trebuie in jur de 1,308,855 SP - cu gap 5 constant o sa faci 1,063,883 SPms, deci va trebuie sa merg ceva vreme si cu gap 9
Random Hero Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ms, deci va trebuie sa merg ceva vreme si cu gap 9Mai bine rezolvi asta cu putin farm la level mic si apoi cu un ticket de SP pe parcurs
_fyr3wa1l_ Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Mai bine rezolvi asta cu putin farm la level mic si apoi cu un ticket de SP pe parcursda, problema e ca nu prea am rabdare sa stau farm si m-am gandit sa merga de la 60-70 cu gap 0-9, 70-80 cu gap 0-9 si tot asa adica sa nu dau level up doar la 70,80,90,100 asa imi ajung, si asa o perioada cresc repede si o perioada farm, am sa vad eu oricum la lvl mare sigur o sa imi iau ticket ca nu cred ca o sa am rabdare sa stau mult la farm, vad eu, ms de ajutor.
Erhard Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Am o mica problema cu SBot-ul. http://yfrog.com/bberoarepVa rog sa nu imi ziceti sa redownload-ez bot-ul pentru ca am facut deja asta.I thanks yous in advance ^_^LE: Am rezolvat, dar mi-a expirat. Ma ajuta cineva cu 4 zile de SBot? pl0x (Four more days of prem +)
Kiidu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 mda si acuma sa ma laud^^ pe gaia uniunea noastra a luat bandit fortres :)) turci aia din NEW_ORDER nici nu stiau ce vine.. sau speriat cand au vazut 180 ++ de oameni venind la porti :)) am luat banditu in mai putin de 15 min
gheobuff Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 HeHe am intrat si eu intro guilda de Fortes..... :Dacountul meu este facut de un prieten din egypt acolo nu este "paypal" si mi-am facut cont pe "Clik and Buy" aveti idee in cat timp imi da drumu la cont spune acolo sa astept confirmarea ceva de genu.....:Dhttp://img220.imageshack.us/i/sro2009072321150594.jpg/
Albert1994 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ce parere aveti? :Phttp://forum.rev6.com//Guides-Tutorials-f1...eric-t4574.html :tiphat:
SRO_BOY Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 am o idee nebuneasca(habar nu am daca va merge)deci dupa cum au spus cei de la rev fiecare membru obisnuit se poate conecta pe unu din cele 4 server, dar un premiu member?(cei care au premiu va rog dupa ce executati sro apoi intrati in start\run\cmd apoi scrieti netstat si uiati-va daca serverul de silkroad pe care va conectatii este cu 39 la final)daca este cu 39 la final(aici urmeaza partea la care nu ma pricep)putem schimba ip serverului pe care se conecteaza jocu in C:\winodws\system32\drives\host(sau \etc\host)? s-ar puteam sa dam lovitura :))
m4R10 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 scuze k va intreb unde se face questu cu Knight k am uitat :D ?
Mihai1993 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 scrie pe youtube "Silkroad 95 Blue zerk quest EURO" si iti arata pas cu pas:) eu asa am facut si questu cu ivy si asta:)
ciupilan Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 fmm de joymax:((( se pare k imi pot lua adio de la caracter...ieri am fost la fortres si dupa ce am murit m-am telepportat la cort si cand am ajus mi-o dat dc si cand incerc sa ma loghez sunt in acel loc langa cort dar iau dc nici nu se incarca imaginea bine si pac dc:((( e un fel de bug....credeti k o sa ma pot muta de acolo? k sa scap
m4R10 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 scrie pe youtube "Silkroad 95 Blue zerk quest EURO" si iti arata pas cu pas:) eu asa am facut si questu cu ivy si asta:)ty
koila Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 fmm de joymax:((( se pare k imi pot lua adio de la caracter...ieri am fost la fortres si dupa ce am murit m-am telepportat la cort si cand am ajus mi-o dat dc si cand incerc sa ma loghez sunt in acel loc langa cort dar iau dc nici nu se incarca imaginea bine si pac dc:((( e un fel de bug....credeti k o sa ma pot muta de acolo? k sa scapincearca sa postezi la Bug report la ei pe forum stiu ca se poate sa iti deblocheze char-ul... sa postezi doar numele char-ului si coordonatele..