smuggster Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 @edutec:am gasit si eu un crack dar mi-e cam frica sa il folosesc :-s mi-e sa nu raman in cu*u gol!tu de unde l-ai luat?si apropo:face tot ce face si isrobot platit?(adica sa se duca sa ia pots sa goleasca itemele in storage...sa se intoarca la spot,sa nu faca ks sau are unele buguri )?
uLise Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 @edutec:am gasit si eu un crack dar mi-e cam frica sa il folosesc :-s mi-e sa nu raman in cu*u gol!tu de unde l-ai luat?si apropo:face tot ce face si isrobot platit?(adica sa se duca sa ia pots sa goleasca itemele in storage...sa se intoarca la spot,sa nu faca ks sau are unele buguri )?mi-l dai si mie ? :pray:
Rocket Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 sincer sa fiu , ii naspa sa faci bot , ratezi toate distractia jocului da ma rog :)
smuggster Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 @ulise:da-mi un pm cu adresa ta de mail si il trimit acolo dar nu ma itnreba cum se foloseste k nu am incercat deocamdata ma rezum la isrobot platit
SimplySimple Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Parerea mea e ca e porcarie sa joci cu boti...1.pt ca ratezi tot ce e mai marfa in joc2pt ca daca te prinde ramai fara account :comp1: Asa ca baieti.... mai bn jucati curati! :beer: Respect u guys! :tiphat: _________________________________________Rockburnz
Guest edutec Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 @edutec:am gasit si eu un crack dar mi-e cam frica sa il folosesc :-s mi-e sa nu raman in cu*u gol!tu de unde l-ai luat?si apropo:face tot ce face si isrobot platit?(adica sa se duca sa ia pots sa goleasca itemele in storage...sa se intoarca la spot,sa nu faca ks sau are unele buguri )? Singura faza la el este ca nu are skiluri da pe langa isrobot am un helper care face el toate astea(skile+buffe+pot+cai+storage) :cool2:
adyzaha Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cred ca voi suferiti de boting si sincer sper sa luati ban toti cei care folositi bot desi sunt constient ca sunt mici sanse sa luati toti ban. Din cauza celor ca voi este lagul asta pe servere.Respect celor care joaca cinstit celorlalti hai cu banul !
SimplySimple Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 pt cei ce sunt fani de bot....STIU UNUL GROZAV!!!!Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi silkroadu inainte sa il deschizi si sa apesi shift+delete!Asta te face sa fi invincibil si sa cresti lvl de 100 de ori mai repede! DECI CA O CONCLUZIE....LASATI-VA DREQ DE COADE!!!!!!!SAU Pt cei nu folos bots...tot respectu meu ..pt ca stiu ce inseamna sa muncesti la un caracter :tiphat: Pt restu....v-as :violent: :ceuameni: ___________________________________ Rockburnz
smuggster Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 @astia care au ceva cu botii : care e problema voastra? va ciuda sau ce....si apropo speedy:treci de lvl 20 si pe urma zi ceva si @titirez:mwhahaha buy silk,bot your ass off and no ban ;) @edutec:imi dai un pm sau sau esti dispus sa dai si mie cracku ala ?
SimplySimple Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dak vrei sa stii chiar am peste 20 asa why dont you do a global shut up!!!you dont pay anything and you cant be banned for that!!!! :sef: :violent: X-( :bomb: :gunsfire: :gun2: ______________________________ Rockburnz
adyzaha Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 @astia care au ceva cu botii : care e problema voastra? va ciuda sau ce....si apropo speedy:treci de lvl 20 si pe urma zi ceva si @titirez:mwhahaha buy silk,bot your ass off and no ban ;) ciuda cred ca ti-e tie pentru ca tu folosesti bot nu noi ! Ce farmec are sa joci cu bot 1-2 luni faci lvl max iar dupaia stai si freci menta aiurea
maddogg Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 adevaru e ca ,cresti foarte greu dupa lvl 20 las incerca si eu bot da nu ma risc..
defiler666 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 adevaru e ca ,cresti foarte greu dupa lvl 20 las incerca si eu bot da nu ma risc.. dupa 20 ? ai sa vezi dupa 60 ... pana la 40 e pistol cu apa , dupaia din ce in ce mai greu , btw..fara ticket nu cred ca ai rabdare
SimplySimple Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Mah...daca nu aveti rabdare lasati-va inca de acum pt ca si la 30 cresti super greu si nuj...can ajungi 80 cu bot parca numai ai aceeasi satisfactie a lunilor petrecute transipirand in fata monitorului,incercand sa ramai in viata si sa faci lvl....asa ca eu prefer sa joc curat decat sa risc sa fiu banat!Deci respect all!!!Da pe unii mai mult,pe altii mai putin! :bananadance2:
defiler666 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Pai lasa ca si eu am ajuns lvl 70 aproape , pe munca mea si 1 ticket doar. Nu te vad pe tine in stare sa ajungi 50+ dar fie...botul e un avantaj,deoarece este foarte mult grind in acest joc , "majoritatea" folosesc bot ( deci e ceva la moda ).
Blaze2k Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Unu din cele mai fara sens MOMOuri ce le-am jucat questuri repetitive si serverele sunt pline de botteri m-am chinuit sa fac level 58 ca sa ami dau seama ca 90% din cei care au levele 60+ folosesc botti.Pe langa ca la questu nu faci nimica decat sa bati sute de mobi de acelas fel si sa aduni kakaturi ce pica din ei cand vezi cate un player si ai zici ceva ati dai seama ca nu raspunde si ca este un bott defapt.Singura distractie care exista ai un trade sau sa jefuiesti niste traideri dar si aceasta dispare destul de repede cand nu poti face decat tradeuri de 1 stea ca stau thiefi de 70 cu un amic hunter care omoara tot ce prind si alti amici aduna. ________________________________________________Motherboard : Asus P5B-E PlusProcesor : Intel Core2Duo E6400 OC @ 3.2Ghz (400X8) on AC Freezer 7 ProMemory : 2x1Gb Kingmax Mars DDR2 800VideoCard : Asus X1900XT 512MB (GPU675mhz / MEM1600)HDD : S-ATA RAID 0 2XWD Caviar SE 80Gb +Segate 320Gb 16MPowerSupply : Sirtec HPC-500-A12S SLI+watt metterOptical drive : Asus DVD-RWCase : Thermaltake Armor VC3000BWS
adyzaha Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Se poate sa ajungi lvl mare si fara bot sau ticket eu am peste 60 si nu am folosit nici bot si nici ticket. Joc doar de placere nu ma intereseaza sa ajung repede lvl mare, merg ca melcul oricum pana se va da drumul la lvl 90 fac si eu 80 :). Cert este ca, daca cumperi silk nu vei lua niciodata ban. Sunt prea disperati koreeni dupa $$P.S defiler666 cati sunteti in X-Man??
defiler666 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 P.S defiler666 cati sunteti in X-Man??pai acum ne'am mutat toti din TechArmy in X-man , si va asteptam si pe voi.Oricum a zis Scorp ca ia legatura cu voi si ar fi bine sa ne unim toti.Deocamdata din techarmy am venit in xman urmatorii : Soyo , Devilcurse , Sacalu , eu , Amicul , etc oricum numai 52+ :) Daca vreti sa veniti sunteti bine veniti , la voi cine mai inafara de Balaur , temby si tu ?
adyzaha Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 pai acum ne'am mutat toti din TechArmy in X-man , si va asteptam si pe voi.Oricum a zis Scorp ca ia legatura cu voi si ar fi bine sa ne unim toti.Deocamdata din techarmy am venit in xman urmatorii : Soyo , Devilcurse , Sacalu , eu , Amicul , etc oricum numai 52+ :) Daca vreti sa veniti sunteti bine veniti , la voi cine mai inafara de Balaur , temby si tu ?stiu ca v-ati mutat de asta intrebam cati sunteti am vorbit aseara cu spawn.Cu ocazia asta vreau sa-l felicit pe cel ce a avut ideea de da va uni toti peste 50 intr-o guilda.Mai e Piciu si Mirccea dar sunt mici sanse sa venim :(
defiler666 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 stiu ca v-ati mutat de asta intrebam cati sunteti am vorbit aseara cu spawn.Cu ocazia asta vreau sa-l felicit pe cel ce a avut ideea de da va uni toti peste 50 intr-o guilda.Mai e Piciu si Mirccea dar sunt mici sanse sa venim :(lasa ca o sa ii convinge-ti voi si pe ceilalti ca mai sunt cel putin inca 15 locuri si se mai fac daca e.Ideea a fost a lui spawn care ne-a convins pe toti , sper ca si pe voi :)
SimplySimple Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Bah ia da si mie un bot sa vad care e marea faza cu el!!!!lasatimi mesaje...si datimi si mie un bot...so dupa 2 ore va zic cum mi s-a parut...ok? :bananadance2: :tiphat:
Guest catalino Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nu este adevara.Am avut character lvl 70..si am fost banat (Oasis), am baga foarte mult silk, nu conteaza silk'urile, daca te'a prins te baneaza.Poate or fi si disperatzi dupa $$
Guest sro_player Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Un filmuletz interesant despre UNIQUE monsters fiecare unique spawn-at si modul in care moare(mijto la yarkan), sunt inclusi toti unique de la Tg pana la Roc si nu in ultimul rand acest filmuletz este k sa va faceti o imagine dintre Roc (lvl 100) si ceilalti unique ma refer la marime o sa vedeti :P vizionati tot filmuletzul si la sfarsit o sa ramaneti putin socati :D cya :nanana:http://www.youtube.com/watch?v=ZkK3zLhMl1g...ted&search=
Dark-Boy Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Need a guide :D1)Vreau sa ma fac pe BICHEON dar nu stiu pe ce FORTE se bazeaza(unde sa pun punctele) si ARMURA.2)Ce fac cu ALCHEMY ITEMS?Sunt bune de ceva sau le vand?3)Toate serverele au aceeasi experienta?