Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Turbostar
Posted

UNDE PICA STAFF,ROBA.ETC.. 18+????? CA ASTEA DE LA MAGAZIN IS CAM VARZA:|:|

Posted

eu ieri la yeti am avut un drop sos lvl 65, e normal sa ai drop peste lvl la mobi?

din cate stiu eu da :)

si eu am dropat sos bow de 42 la Yeowa

Posted

eu ieri la yeti am avut un drop sos lvl 65, e normal sa ai drop peste lvl la mobi?

vad ca cauti guild de romani pe iris joc eu sunt intr-un guild de romani de vreo 4 luni totzi sunt foarte de treaba romani mie miau facut 500k sp la ong free ei se cresc acuma cu un wizz pana la 80 eu nu am fost on cand au inceput si nu mau putut astepta dar eu botez merge si asa daca vrei te bag in guild sa faca astia 90 + si mergem cu union la fw facem multe chestii..... PS: sunt THIEFI TOTZI

Posted

din cate stiam eu un item SoX poate sa cada +/- 12 lvl (12 lvl fiind maxim) daca ai bulan cum a acut unu de la mine din guild ca la general sa i cada sun spear lvl 1 asta e :))

Posted

hand grind baby ! serios . hand.

sun lvl 1 la mobi lvl 80 ? pff esti un mincinos.

camp 13 sau 14 in colturi cele mai tari spoturi :P

Posted

Am o mica problema: am luat questul "Imperial Mercenary 1" si trebuie sa omor 300 de Qin-Tombstone (level 81). Omor de 20 de minute la ele si nu imi apare nici macar una omorata.

Aceeasi problema la questul "Armor Sample 1" in care trebuie sa strang 80 de armuri de Tomb Soldiers - nu pica niciuna.

A mai intampinat cineva problema asta? Sau stie vreo metoda de rezolvare?

Vad ca nu au facut nimic joymax la questuri. bate 300 si cand e gata o sa apara quest complete

Posted

vad ca cauti guild de romani pe iris joc eu sunt intr-un guild de romani de vreo 4 luni totzi sunt foarte de treaba romani mie miau facut 500k sp la ong free ei se cresc acuma cu un wizz pana la 80 eu nu am fost on cand au inceput si nu mau putut astepta dar eu botez merge si asa daca vrei te bag in guild sa faca astia 90 + si mergem cu union la fw facem multe chestii..... PS: sunt THIEFI TOTZI

ms mult dar am vb deja cu cineva si nu vreu sa dau inapoi daca promit ceva ma tin de cuvant, (Princes) cine stie poate face parte din acelasi guild, o sa imi dea add joi ca nu a putut ieri (doar ce am iesit dintr-un guild) :beer:

Posted

ms mult dar am vb deja cu cineva si nu vreu sa dau inapoi daca promit ceva ma tin de cuvant, (Princes) cine stie poate face parte din acelasi guild, o sa imi dea add joi ca nu a putut ieri (doar ce am iesit dintr-un guild) :beer:

no problem oricum dak vrei sa vi esti bine venit

Posted

acountul pe care l-am luat aseara are norok

in viata mea nu l-am omot decat pe cerb este a 4 oara

http://img162.imageshack.us/i/sro2009072119234743.jpg/

Posted

un prieten a incercat sa cumpere 100 silk, nu stiu ce a facut, cert este ca acum ii spune ca a facut charge back si are contul blocat.

Exista vreo posibilitate sa deblocheze contul?

Posted

ma ce ii asta la loader "supports unpacked client 1.203" k dau lunchi shi imi spune can't fint the original sro_client version 1.203 :((( shi nu pot sami pun butu

Posted

un prieten a incercat sa cumpere 100 silk, nu stiu ce a facut, cert este ca acum ii spune ca a facut charge back si are contul blocat.

da uitate pa ei pe site la suport trebe sa le trimita cei de la peypall la joymax ca plata a fost facuta bla bla citetse la ei pe site

Posted

acountul pe care l-am luat aseara are norok

in viata mea nu l-am omot decat pe cerb este a 4 oara

http://img162.imageshack.us/i/sro2009072119234743.jpg/

ce nume fara sens ti`ai tras :)) Death_Dagger si u esti pe crossbow :rolf2:

anywayz gz :tiphat:

Posted

Inca o data:

Imi apare eroarea asta cand intru in character:

Imagine IPB

Daca stiti ceva, spune-mi si mie va rog. :comp2:

Posted

multumesc badfist, mi-ai redat speranta.

De fapt cum s-a intamplat: a incarcat silk peste limita aceea care cere confirmarea cu codul de la banca. Oare mai poate spera ca poate recupera charul daca face confirmarea cu codul si scrie la paypall ?

Posted

Inca o data:

Imi apare eroarea asta cand intru in character:

Imagine IPB

Daca stiti ceva, spune-mi si mie va rog. :comp2:

eu stiu ce virusi ai sau ce programe mai ai prin fisierul cu sro :dontknow:

EDIT : incearca sa reinstalezi sro

Posted

multumesc badfist, mi-ai redat speranta.

De fapt cum s-a intamplat: a incarcat silk peste limita aceea care cere confirmarea cu codul de la banca. Oare mai poate spera ca poate recupera charul daca face confirmarea cu codul si scrie la paypall ?

teoretic da practic nu stiu ...

Posted

iti blocheaza paypalu 24h contu sa nu mai poti cumpara timp de 24h ca probabil ai gresit ceva

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...