Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Turbostar
Posted

yee a inceput sa mi se uploadezeX::X:X

Guest Turbostar
Posted

=))) e gol Apolo nui de mirare ca mia intrat din prima=))))))))(premiera)

Posted

la mine tot nu incepe updateul :/ cand o sa intru o sa imi dea staffu failed si o sa ma las de joc si o sa fiu nevoit sa zic bb fiends

"Be calm",imi zise un prieten foarte bun acu 1min pe skype

imi merge update'ul :)

Posted

Am si eu o problema..dupa ce intru in joc stau vrei 20 de minute si imi apare eroarea asta:

Imagine IPB

Ce trebuie sa fac?

Daca nu va apare "Upload" si va apare eroarea aia stupida cu servers nush ce please try again, dati Ok si Yes incontinuu pana va merge, chiar daca trebuie sa dati de 20 de ori, sigur va merge. !!

Posted

failed...... baieti... cam atat a fost cu mine pe aici... daca va intereseaza un wizz/cleric lvl 98 cu premium+ inca 9 zile maimula si devil spirit inca 28zile cu equit pe el si staff 98+0 FB 100% dati add la id "hegrenade" cu oferte cu bani reali ... salut..

Posted

mie nu mi updateza :banghead::banghead::banghead: ::((((((((((((((( :comp1:

Dai Ok si Yes incontinuu pana merge. :comp2:

Posted

Butteri cu sroking...kre siti de ce imi da eroare de multi-client la el.....tre sa astept pana fac astia cva update?

Chiar nu stiu....io asha fac..ast pana la update..

Posted

Butteri cu sroking...kre siti de ce imi da eroare de multi-client la el.....tre sa astept pana fac astia cva update?

si mie im da eroarea de la sroking cand incerc sa intru

Posted

Am o mica problema: am luat questul "Imperial Mercenary 1" si trebuie sa omor 300 de Qin-Tombstone (level 81). Omor de 20 de minute la ele si nu imi apare nici macar una omorata.

Aceeasi problema la questul "Armor Sample 1" in care trebuie sa strang 80 de armuri de Tomb Soldiers - nu pica niciuna.

A mai intampinat cineva problema asta? Sau stie vreo metoda de rezolvare?

Posted

gg de lvl up :)

stie cineva safe spot`s in jangan tomb? si as vrea la mobi de ~90 :D thnx.

ce bot folosesti ? dak folosesti sbot pot sa iti dau un script

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...