Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mama mama mama ce emotii am :((( cum intru pe sv incerc +7 la staff.. mai am 2 mil gold .. are lucky+steady+immortal Doamne ajuta...

multa bafta, dai staffu lu' Sleya poate are el noroc.

Posted

e la mare:| + ca a incercat sa-l facca +5 din 300 elx:| si nu i-a iesit decat 1 data

nasol, pai e un staff cu belele, ai grija dak da fail nush dak il mai faci inapoi.

Posted

nasol, pai e un staff cu belele, ai grija dak da fail nush dak il mai faci inapoi.

daca da fail dau wizzu la schimb pentru arcash si daca nu gasesc arcash vand contu pentru bani reali si ma las de joc.... mi-a mancat mult prea multi bani si timp
Posted

hei io all

mam intors din vacanta si ia uite ceam facut ieri seara :D

http://img11.imageshack.us/img11/2438/sro2009072023454650.jpg]

am facut bladeu pe charul "SPP" pentru ca are prem plus si nah :P

abea astept sa fac 76 sa pun sunu si 98 sa pun +9 :D

sunt asa de happy :happy1:

:clap: super tare! :D

:cool2:

Posted

asta e culmea...

* Approximately 590 bots have been banned. si se laudau ca au baga t sistem de detectare nou hahaha ..... curand o sa vezi numai boti cu premium pe server cei mai buni playeri o sa plece catre alte mmo .... si eu cred ca o sa ma las dupa ce fac 100 ff o sa ma reapuc in napoi de cabal cel putin acolo Gm isi dau interesu si baneaza boti care is prinsi si cei reportati aici poti sa dai 2349723084932409 de tikete ca X buteaza ca nu o sa faca nimica ....

Posted

Imi da error :| doamneeeeeeeeeeeeee fmmm x( "Connection to the server has ended. Please try again later. OK") "Connection to the server has ended. Launcher will be reinstaled Yes No" si degeaba fmmmmmm de joc cu mm de joymax x(

Posted

asa da la toata lumea, trebuie sa prinzi loc sa intri sa dai update. Ce idee tampita or mai avut. Creca cei de la joymax rad pe seama noastra sau nush ce.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...