Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

:)) si pe gaia a trimis un turk un mesaj ca golden army (sefu turcilor ) a gasit staff 10 dg sun jumate din pm erau gzz bro :)) you sell it si cealata jumate era fck you fcking turk

cei care ati aplicat exploitu in cat timp va conectati? eu incerc pe tibet deja de 4 ore si nimic.. server eu .29 deci ??

hehe te-ai mutat pe tibet ? :P u are welcome :D Dupa ce te farmeaza gbl am sa incerc sa te cresc eu :P.

Posted

tu ai range :P si nu erai singur .. eu m-am dus singur..ca un erou ..si am murit caineste :)) gg de unici :)

=)) ma simt mandru acum :)) nu sunt cel mai fraier care era sa-l ia pe isy... acum 1 saptamana imi cresteam un char wizz la penon si aveam 100HP in inventory si restul plin de MP :) no pills :) eu nu am murit dar m-am ofticat ca ma tot in ghetza si incetinii :-j :comp1:

Posted

Sonarii au lvl 57. Pot sa fie ei si mama sonarilor, degeaba. E diferenta de 19 lvl. Nici eu nu inteleg cum a murit.

uite asa.. ramai fara hp (in caz de nu intelegi) si aveam bless pe mine si healing circle (lvl 72 cleric)

Posted

=)) ma simt mandru acum :)) nu sunt cel mai fraier care era sa-l ia pe isy... acum 1 saptamana imi cresteam un char wizz la penon si aveam 100HP in inventory si restul plin de MP :) no pills :) eu nu am murit dar m-am ofticat ca ma tot in ghetza si incetinii :-j :comp1:

cry me a river...

Posted

uite asa.. ramai fara hp (in caz de nu intelegi) si aveam bless pe mine si healing circle (lvl 72 cleric)

hai ma sa fim seriosi esti lvl 76 si ramai fara HP la aia? de lvl 60 e vorba de dmg-ul foarte mic pe care til dau si aveai si bless... poate tea facut vreo unu PK cu bless si healing circle.. fara HP la mobi de 57-60 :-?

deci treb sa imi fie frica de Lord Yarkan.. (sunt lvl 97) sa nu ma omoare Generlas Giants :huh:

Posted

ms m4rio :) dar .. nu mam mutat .. eram plictisit de gaia si pe ala il las tot timpu in clientless ... intru pe el doar la lvl xD .. deocamdata pe tibet ma chinui de aseara de la 8 ... am incercat pana la 10 dupaia pana la 12 dupaia pana la 3 jumate dupaia pana la 6 si de la 10 pana acuma tot nu a intrat :(

Posted

salutare

uitati ce am gasit la jm pe http://img229.imageshack.us/img229/7230/eroare.png , eu am char chinez dar este normal ca arma la european de 10d sa fie mai slaba ca 9d?

Posted

salutare

uitati ce am gasit la jm pe http://img229.imageshack.us/img229/7230/eroare.png , eu am char chinez dar este normal ca arma la european de 10d sa fie mai slaba ca 9d?

What the hell - ceva nu e in regula acolo

Posted

.... d00mnezeu.. incerc de mai mult de 12 ore cu pauze sa intru intr-un amarat de joc.. si nimic.. imi ies din minti... ceva sugesti de conectare??

Posted

am citito -_- .. miam schimbat aia din hosts ca sa se conecteze doar pe .29 ... si pe .29 am incercat 4 ore si nimic ... FCK JOYMAX CU AUTOLOGINU MATI SA MOARA MAMA LU ALA CARE O VENIT CU IDEEA X(((

warn me pl0x :D

Posted

incearca faza cu cmd`u...e mai rapida as putea spune..daca pica aman2 servere de conectare... n`ai de unde sa stii..si daca pui in host..silk`u incearca sa se conecteze doar pe alea..

:tiphat:

Posted

mda am incercat si pe aia ... netstat -n si imi arata tot aia .29 established ... tie in juma de ora maxim ti se conecteaza??

ps : + am 2 : 1 cu sbot pe .29 si cu a lu rumata si homez tot pe .29 .. sa vad care intra mai repede.. (daca intra )

Posted

mi-am mai facut un prieten........ care mi-a dat imprumut un shield...... hehe

va place shieldul?

http://img43.imageshack.us/i/sro2009072014523591.jpg/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...