Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@arde 2 cred ca stiu destulde bine cu ce se mananca sro incat sa ma declar total neincrezator ca se pot lua 500 $ pe un cont de sro, un joc FREE , un joc dominat de boti si de hackeri de toate natiile..hai sa fim seriosi..pun pariu cu tine ca nici 50 sau 100 $ nu se iau :)

Adevarul este ca un cont de sro 70 + merita mai mult de 400$ >> Prostii sunt aia care cumpara...deoarece daca te duce putin capu si gandesti urmatorul lucru : 3 luni de ticket = 400 silk ( 1mil.200) + 3luni de isrobot (nu stiu exact pretul , dar oricum...) si faci lvl marisor si cum vrei tu , si pe ce vrei tu , si cu numele care vrei tu ^^. Bineinteles ca te ajunge mai putin de 400$ , dar in romania nu exista PayPal :( zic de straini. Acum sa revenim , un cont de 70 + , echipat , cu ceva gold isi merita banii mai ales daca nu a folosit bot si e munca lui proprie , sa nu uitam cat "grind" :comp2: este in acest joc.

Posted

un alt monstru unic Saytan

l-au bagat aseara pe red sea si il baga in seara asta si pe restul de servere :D

locatia in spate la Jangan in mlastina :tiphat:

joke

Guest sro_player
Posted

Si desigur dak vretzi sa vedetzi alt unique monster

ROC - level 100 enjoy :cool2:

Posted

@arde 2 cred ca stiu destulde bine cu ce se mananca sro incat sa ma declar total neincrezator ca se pot lua 500 $ pe un cont de sro, un joc FREE , un joc dominat de boti si de hackeri de toate natiile..hai sa fim seriosi..pun pariu cu tine ca nici 50 sau 100 $ nu se iau :)

PS bine eu nu sunt de acord nici cu vanzarea de conturi la WOW da macar acolo sunt niste bani investiti

PPS dacaesti cel care juca pe contul lui arde mu ar trb sa ma cunosti :) si hmm chiar ai lvl 80?:)

:D am vazut pe siteu de la isrobot carcter de lvl 78 il vindea cu 500$ , am un priten care a vandut cateva caractere , a dat un caracter de lvl 65 cu 150$ parca si era pe bow cea ce e naspa plus ca nu ia dat intrebarea secreta, in fine dau cei care nau posibilitatea sa joce sau nau ce face cu $ :))

Am inteles ca jocu e FREE dar fara sa iti bagi silk e forte forte greu iti distrugi nervi asa ca tot o sa bagi si in silkroad $ :))

Da te cunosc :beer: nu am chiar lvl 80 dar maine o sa am :)) am lvl 79 si 80% , am zis ca scriu 80 sa nu mai schimb iara maine :P

@sro_player looool ..... de cand e Unique Monster Roc in taklmakan ?parerea mea e ca a fost filmat in taklmakan, si de cand face lumea fata la un Unique Monster de lvl 100 in degree8 ?in fine poate e adevat poate nu dar parerea mea e ca nui real

Posted

WoW are cam 200 de iteme doar pentru mail chest lvl 14....nu prea seamana cu SRO..cam 6-7 iteme noi la 6 lvl-e....

also quests : kill 10000000000 crocosilks and return to Yongushin

instante nu am vazut

pvp nu se compara cu WoW

clase mult mai multe

profesii

etc..

mda..singura chestie copiata e ca e un mmo in care iti creezi un caracter si joci si omori alti monstrii..ca in rest

.......si da..SRO a fost primul....dar.....blizzard nu copie de la nimeni.....ei creeaza ceva nou..altii copie de la ei

nu cred ca afost oftopic..am vorbit despre silkroad vs wow la intrebarea unui user :)

Posted

Adica la intrebarea mea...

Super filme baieti...d-abia astept sa fac lvl 20 sa ma duc cu ghilda s-o facem pe tiger girl...avand in vedere ca aia au 51,52,34...si au promis ca ma ajuta sa o omor pe tiger girl...sunt destui?sau trebuie mai multi? :blink: eu zic k treb mai multi....avand in vedere ca aia mai da si sumon....si explicati-mi si mie...coadele la silk..te ajuta sa faci mai repede lvl?si cu silk ce poti sa faci in afara de sa cumperi tot ce e la item mall?

Posted

@speedyz:la lvl 20 mori imediat la tiger girl deci nu are rost!incearca pe la 32 ca sa ai o sansa,dar de obicei sunt multe persoane de lvl mare si nu o sa reusesti

@ardeee:ai crack pentru isrobot? ;;)

Posted

nop nam crack .... si daca as avea aproape in fiecare saptamana schimba veriunea .... asa ca ar trebui creck-uit in fiecare saptamana cand face update la server , si nu e asa de usor de crack-uit isrobot-u

P.S totusi are cineva isrobot FREE ? sau e posbil sa fie crack-uit ? eu din cate stiu nu se poate

Posted

nop nam crack .... si daca as avea aproape in fiecare saptamana schimba veriunea .... asa ca ar trebui creck-uit in fiecare saptamana cand face update la server , si nu e asa de usor de crack-uit isrobot-u

P.S totusi are cineva isrobot FREE ? sau e posbil sa fie crack-uit ? eu din cate stiu nu se poate

din cate am gasit acum pe net se poate , dar eu nu am incercat .

sunteti liberi sa incercati cu toate ca nu recomand .

stiu ca nu am voie sa postez link-uri aici deci....

Posted

imi ziceti varog cat e 100 de silk in joc ...sau cat e un golden ticket pe o luna ... ?

50 Silk ($5.00 USD)

100 Silk ($10.00 USD)

300 Silk ($30.00 USD)

500 Silk ($50.00 USD)

700 Silk ($70.00 USD)

1000 Silk ($100.00 USD)

1500 Silk ($150.00 USD)

2000 Silk ($200.00 USD)

4-Week Gold Time Service Ticket Price 130 Silk

Posted

si mai am o intrebare...: Se poate transfera vriun cont WOW sa fie cont de sro ....adik daca am un cont de wow de lv 50 de ex ...se poate face un cont de sro de lvl 50 ?? parca asa am auzit de pe un alt forum....si mam gandit sa va intreb si pe voi...

Respect all :tiphat:

Posted

si mai am o intrebare...: Se poate transfera vriun cont WOW sa fie cont de sro ....adik daca am un cont de wow de lv 50 de ex ...se poate face un cont de sro de lvl 50 ?? parca asa am auzit de pe un alt forum....si mam gandit sa va intreb si pe voi...

Respect all :tiphat:

:lol: ai auzit pe forumuri piratate ;) asa toti se duc pe srv pirat fac lvl 80 si gata

Posted
<- alt monstru unic care va fi introdus in SilkRoad cand va fi introdusa si Europa...acuma este doar China ....norocosii de ei :clap: ... la ei Lord Yarkan a fost introdus in joc cam anul trecut....LoL.... :sef:
Posted

Am gasit crack pt ISROBOT !!Merge bine :banana: Daca este cinva interesat sa-mi zica!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...