TzuYoshi Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 luni termin farmul :P wizz/cleric and warrior/cleric FF ready to go to 100 :D OFF : eu nu cred in dumnezeu...am postat si la topicul ala....nu cred in dumnezeu...nici in satana....nici in alta divinitate...got a problem with that?sue me :banana2:Nu mai spune asa ceva in topicul asta. Ii faci pe astia sa nu mai creada in Dumnezeu sa le iasa armele +7. :lol:
orezExpandat Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 WTH ?de parca e o regula ca se intra greu sa usor? poate la el pe server se intra usor poti sa sti tu ?si in plus e vorba de opinia fiecaruia ce ii sariti asa in cap omului :| ! Poate sa zica 9999 de oameni k nu e bun daca lui ii place asta este pentru el este bun ! Si in plus si eu intru destul de usor k noul sistem !ON: eu am char cu sp tiket 200k atm si vreau 1 mil dar in felul asta nu se poate...trebe sa bag 2 pre silver:pe wizzu ce face farmu si pe ala mic,asta de marti daca nu se schimba.OFF:... nici nu stii cat de mult ma abtin
TzuYoshi Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Joymax nu o sa faca nimic pentru playeri. Tot ce urmareste este sa tina serverele full tot timpul. Noua metoda de login a fost laudata, criticata s.m.d.p . Ideea este ca auto login`ul lor nu este nimic atlceva decat un keypresser setat la 20 de secunde ceea ce face conectarea foarte dificila. Nimic mai mult.Nu va asteptati la cine stie ce minune ca nu o sa schimbe nimic. Daca functioneaza, si vad ca functioneaza metoda lor de a stoarce si mai multi bani, asa va ramane. In cel mai bun caz, NEW UPDATE "shit shit shit - new login server blah blah blah". O sa fie aceeasi magarie.Trebuie un sistem cu queue... din pacate nu o sa fie niciodata asa ceva pentru ca atunci nu ar trebui sa astepti decat 5 - max 10 minute pt a te loga => no premium => no money for joymax.
Warrior/Cleric Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Nu mai spune asa ceva in topicul asta. Ii faci pe astia sa nu mai creada in Dumnezeu sa le iasa armele +7. :lol:nici eu nu cred si am facut un bow +8 ... ah ..daca eram cresti poate iesea +9 si nu mai disparea... :))Joymax nu o sa faca nimic pentru playeri. Tot ce urmareste este sa tina serverele full tot timpul. Noua metoda de login a fost laudata, criticata s.m.d.p . Ideea este ca auto login`ul lor nu este nimic atlceva decat un keypresser setat la 20 de secunde ceea ce face conectarea foarte dificila. Nimic mai mult.Nu va asteptati la cine stie ce minune ca nu o sa schimbe nimic. Daca functioneaza, si vad ca functioneaza metoda lor de a stoarce si mai multi bani, asa va ramane. In cel mai bun caz, NEW UPDATE "shit shit shit - new login server blah blah blah". O sa fie aceeasi magarie.Trebuie un sistem cu queue... din pacate nu o sa fie niciodata asa ceva pentru ca atunci nu ar trebui sa astepti decat 5 - max 10 minute pt a te loga => no premium => no money for joymax.pai aia nu`s prosti ... daca serverele sunt pline de buti , si lumea cumpara premium in prostie, si lor le ies bani CACALAU , de ce ar face ceva ca sa nu le mai iasa bani ? :))nu vreau sa arat cu degetul , ca si eu am cumparat bani( ce dur suna) dar e vina celor care cumpara gold in game.. dar daca nu cumparam noi 50 de milioane, vine un german si cumpara 5 miliarde si-si ia sun bow +13 si ne caca pe toti la pvp si la fw si la trade .. si la tot... asa ca e un cerc vicios. dar tot e frumos sro :)
Sleya Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 yup...are dreptate TzuYoshi ....si sincer...si eu daca as fi in locul celor de la joymax la fel as face :) si oricare altul dintre noi ar face la fel probabil anyways....nu ma plang...imi loghez farmerul fara prem in 1-2 ore...e destul de bine :-?? parerea mea...oricum...cred ca o sa bag premium...macar silver cand ma intorc acasa dupa mini vacanta....sper in 1-2 sapt sa fac 80++ cu plvl 24/7EDIT : ar fi bine daca ar costa un sun bow 5 bil :)) mi-as lua si eu dar...cum pe rome sunt 3....dintre care 1 de la pop...si celelalte 2 nu sunt de vanzare....imi vine sa devin emo si sa imi tai venele(JOKE) :)) ....eu unul nu am cumparat in viata mea gold...si o duc destul de bine....GM-ul meu la fel...nu a cumparat gold...si are 6 bil...si fratele lui 10 bil ++ numai din stall :) dar sunt ratati care cumpara gold in prostie....for example...dedo...care a cumparat 15 bil ca sa isi ia sun spear 10D si nici nu a cazut inca unul :))
m4R10 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 sa bage vechiul log in cu cod si gata, cacamas pe fata lor de joymax. Ca daca as sti unde stau le-as da foc la casa si le-as smulge unghiile.
Warrior/Cleric Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 sa bage vechiul log in cu cod si gata, cacamas pe fata lor de joymax. Ca daca as sti unde stau le-as da foc la casa si le-as smulge unghiile.nu e rentabil pt ei ... sro e money making machine.. eu am luat 50 de mill la vreo luna dupa deschiderea serverului .... dar eu l-am luat sa am bani de iteme , nu de sun ... oricum eram cineva atunci :) ( aveam lvl mai mare decat oricare gold bot) si faceam lvl lejer :) p.s. dura faza cu sun spearu ... 15 bill , dar nu`s sun spearu-ri pe serv ;))) hahahaha
BijuuMode Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Joymax nu o sa faca nimic pentru playeri. Tot ce urmareste este sa tina serverele full tot timpul. Noua metoda de login a fost laudata, criticata s.m.d.p . Ideea este ca auto login`ul lor nu este nimic atlceva decat un keypresser setat la 20 de secunde ceea ce face conectarea foarte dificila. Nimic mai mult.Nu va asteptati la cine stie ce minune ca nu o sa schimbe nimic. Daca functioneaza, si vad ca functioneaza metoda lor de a stoarce si mai multi bani, asa va ramane. In cel mai bun caz, NEW UPDATE "shit shit shit - new login server blah blah blah". O sa fie aceeasi magarie.Trebuie un sistem cu queue... din pacate nu o sa fie niciodata asa ceva pentru ca atunci nu ar trebui sa astepti decat 5 - max 10 minute pt a te loga => no premium => no money for joymax.o sa faca daca ai fi citit postu meu de acu 2 pagini anterioare http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4028707Hi all i wrote an E-Mail to joymax, that they pls should change the new auto-logn system heres what they wrote to me (and very professional joymax with smiles in their E-Mail) Hello. this is Silkroad Online. Dear Silkroad Online Player, Hi, this is the Joymax Customer Support Team! We have received your e-mail about your difficulty in getting on to our game because of the new log-in system. Don't worry because our investigation team is already in the process of working on it, please bear with us for the meantime, thank you! happy.gif For more information about Silkroad Online, please visit our website http://www.joymax.com, you will find a lot of useful topics and announcements there. Here are a couple of friendly reminders: * Joymax will NEVER ask players about personal & account information, password, and credit card numbers, nor will we ever ask a player for a trade. * To prevent the loss of accounts, we strongly recommend our users to change their password frequently. Thank you very much, and have a good day! happy.gif Sincerely yours, Team Joymax
Warrior/Cleric Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 mai vedem noi .... oricum o sa le vina alta idee :) nu`s prosti :)
TzuYoshi Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 o sa faca daca ai fi citit postu meu de acu 2 pagini anterioare Bine. Stop dreaming. MINT! MINT CU NESIMTIRE. Dar e bine de stiut ca mai sunt si oameni care cred balivernele celor de la Joymax
Sleya Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 oo da...o sa faca pe dreaq sa ii ia :)) de o luna tot ameninta ca baneaza botii...si baneaza 4 chars la fiecare inspectie cand 99.99% din server boteaza ;)
Warrior/Cleric Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 a !!!! remember the bot wars ? :)) aproape 5% din gold buti banati ;)) hahaha
gheobuff Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 :(( sper sa se bage dinou acel "cod" la connectat..........aveti idee se baga?pt ca asa ori cine lasa "auto connectul" asa eu stau 30min cu codul si ma connectez :D hehe :D
Warrior/Cleric Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 sper sa nu se supere nimeni .. dar link la catre un forum cunoscut unde`s forum guard.... ideea : sa vedeti cum ne fac retarzii de rusine, ca si natie.. http://www.elitepvpers.de/forum/sro-main-d...ase-read-d.html
sykz Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Nu mai suport, dc oare nu imi deschide al 2-lea client? tot asa imi arata: [23:57:27] * Login successfull, have fun :)[23:57:41] * Checking for updates...[23:57:42] * Finished checking for updates![23:57:42] * Starting: E:\My Games\Silkroad\sro_client.exe /18 0 1[23:57:42] * Starting SRO Client![23:57:42] * Waiting for handle...si dupa 30 min , tot asa ii , are cineva vreo idee ?
Guest Turbostar Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 wa habar n-am cum sa joc deabia am facut lvl 7:(acum fac misiuni dar...cum pot dau + la arma,armura;|:| plzz help urgent!!
Warrior/Cleric Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 ai nevoie de elixire. stai calm cu + la iteme de pe acum ...
Mihai1993 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 daca la alchemy sunt praffff!!! macar omor si eu cate-un unic din cand in candhttp://img339.imageshack.us/i/sro2009071902473116.jpg/
Warrior/Cleric Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 felicitari :) .... eu mai am ... abia am dat 75... si am skills la 72 .. farmez pana pe la 81.... oricum ... app de ce ziceai tu ca nu prea ai noroc la alchemy : macar ai noroc in dragoste ;))noapte buna linkmania ! :)
TeG_EOS Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 daca la alchemy sunt praffff!!! macar omor si eu cate-un unic din cand in candhttp://img339.imageshack.us/i/sro2009071902473116.jpg/felicitatari...si tine`o tot ...aja .....si in viitor sa ai noroc si la alchemy ...... :beer: :beer: :tiphat:
ghitzal02 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 gata farmul am inceput pwlvl 470k sp nu voi fi full pana la 100 dar imi vor ajunge pana la ceva lvl oricum bucuros ca am inceput pwlvl ca ma saturasem la plvl la ongi grav de tot gz Mihai pentru demon :P
Mihai1993 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ms tuturor, am tinut-o tot asa!!!!!! http://img146.imageshack.us/i/sro2009071907172221.jpg/ xDDDDDDDDDDDDD
BL1nK Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ms tuturor, am tinut-o tot asa!!!!!! http://img146.imageshack.us/i/sro2009071907172221.jpg/ xDDDDDDDDDDDDDgz ;)