Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eu spuneam ca mi se strica arma la 10 ore :) cum dracu sa vorbesc prostii? odata ce stiu ca asa e? :-? eu zic sa nu mai vorbesti tu prostii :P eu imi umplu inventarul de sageti....100 hp si 200 mp pots....si stau la lvl mai mult de 10 ore...ca am bard si cleric in party...asta inseamna mana+heal orbit ^^ adica no pots used

Posted

daca ai durability 100% pe arma se strica in 10-15 ore;) asa e la lvl mare;)

EDIT: stie cineva cum se primesc elixirele de la thepowerlevel.com ? (daca cumpar 180 de elixire cum le primesc)

Pare-mi-se ca o sa iti dea id si pw de la un account pe care se afla elixirele. Not too sure about this, though. Vorbeste cu un operator :)

Guest Valy184
Posted

auzi ca sjsro =)) tu chiar nu observi ca are lvl 100 si arc de 10dg?

Posted

am o rugaminte poate o sa ma considerati putin indresnet dar doarece am aceasta problema cu sro king http://i27.tinypic.com/2elttn7.jpg cei care au sbot si nu-l folosesc pe 2 pc-uri daca ar dori sa imi dea un pm cu id si pw si botname doar pana saptamana viitoare cand imi va venii cardul maxim 3-4 zile

EDIT: daca stitii cum se rezolva eroare bineinteles ca nu mai am nevoie de sbot

Posted

rofl...ce nume ai la char :))

and BTW dura white is 0% on your bow....eu sunt de 10 ore si 36 min la grind spot...si inca nu s-a stricat arma :)

sjsro...ksro...tsro...jsro...ce o fi ...deaia are numele ala :))

Posted

sunt unele servere care au lvl 100:/ ksro/tsro :) ala e caracter cumparat probabil sau a luat poza de undeva de pe net:)
Posted

ala e caracteru tau nu?:) ...:)) sjsro?ramai acolo:X din 10 mobi faci lvl bv bv

e csro .. e identic sro numai ca nu sunt boti si poti cumparate chestii din item mall la stall.

http://img148.imageshack.us/i/sro2009071702100364.jpg/

cam odata la cateva zile , un prieten imi imprumuta contul lui sa-mi fac plvl .

Guest Valy184
Posted

stiu si eu ce e csro... am jucat mai demult dar nu e tot una cu sjsro. sunt paralele serverele

cine ma poate ajuta sa fac delevel pe Eos?

Posted

e csro .. e identic sro numai ca nu sunt boti si poti cumparate chestii din item mall la stall.

cam odata la cateva zile , un prieten imi imprumuta contul lui sa-mi fac plvl .

aha ma rog... oricum durabilitatea dureaza mai mult de 5 ore;) 1 intrebare... ptr ce ai luat atatea potiuni de hp?:)))
Posted

nu folosesc sbot la alchemy....nu am nici un ritual...pur si simplu luck :-??

ma plictiseam...si am cumparat un scut euro 85+5 cu 12 mil...and....WOOTTT i did it again :D

http://img269.imageshack.us/i/sro2009071803513088.jpg/

Posted

Neatza!..GZ Sleya ma faci ciudos :P am mai vazut la inceput ca tiau mai resuit da chiar asa luck?...gZ bro Tine-o tot ASA! :tiphat:

O intrebare: dc sunt asa de fulle serverele?acum cateva zile pe unele mai intrai din prima sau aveau Poc:40% macar :blink:

EDIT:Dar totusi am intrat :beer: :tiphat:

Spor la lv all! :)

Posted

sal all .... sunt now pe official si as dori sami spuna cineva cu m cu autologinul acesta . Scriu id si pw aleg serverul si dupa tot i ceva ce se incarca si tot da requesting user confirmation . dar nu mai scrie nimic dupa si dispare requestingul si tot asa face oare este bine asa ceva?

:|

Posted

sal all .... sunt now pe official si as dori sami spuna cineva cu m cu autologinul acesta . Scriu id si pw aleg serverul si dupa tot i ceva ce se incarca si tot da requesting user confirmation . dar nu mai scrie nimic dupa si dispare requestingul si tot asa face oare este bine asa ceva?

:|

da este perfect normal dar daca nu ini apare si dispare din 20 sec in 20 sec requesting user confirmation atunci trebuie sa reincerci din nou pt ca au bug

Posted

... pentru cei folosesc iSRO sau alt bot decent in care nu e nevoie de scripturi pentru a ajunge la loc de grind, iata coordonatele spot-urilor mele ... poate sunt de ajutor :beer:

- 950; + 1.975 - (lvl.60) Dark Karra

- 3.380; - 1.135 - (lvl.72) Feather Mask

- 3.375; - 110 - (lvl.72) Black Eagle

- 4.005; + 480 - (lvl.76) Goat

- 4.835; - 515 - (lvl.80) Wing Tribe

- 4.350; - 1.080 - (lvl.83) Antelope

- 4.720; + 210 - (lvl.87) Wing Tribe Attacker (Demon Shaitan)

- 4.100; + 50 - (lvl.88) Rocky

-55.600; + 6.910 - (lvl.88) Royal Soldier

-55.000; + 6.330 - (lvl.89) Royal Guard

-50.310; + 5.845 - (lvl.91) Tomb Beetle

-49.175; + 5.480 - (lvl.94) Tomb Snake Demon

-46.355; + 6.395 - (lvl.98) Tomb Snake Master

...RESPECT :tiphat:

Posted

poftim bro (mario) :tiphat:

thx bro xD

m4R10 stai linistit ca nici eu nu ma conectez usor. poti incerca dimineat ala 8.

da eu nu am intrat decat odata de cand e login-u asta nou, in rest niciodaa, e o prostie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...