Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Bravo lui! Cum dracu' are atatia bani omul ala? ii afacerist (in joc) sau goldbuyer?

E vecinul meu :)) A prins noroc stand pe langa mine si uite rezultatul.Are non-stop stall cu weps.+Ca a vandut +7 bow's , sos+5 bow and other shit .

Posted

Nice ....GZ to Lee....but....glavie sux in 10D :| ....cred ca ar fi mai tare daca ar ramane la bower cu +7 :) but ....totusi a sun is a sun ....:-??

probabil si eu daca as avea glavie sun m-as schimba :P

Posted

^^ Phoenix just got pwned - >

Bravo lui.. :) cel cu care vorbea in chat vad ca vrea sa cumpere 1k silk...dar parca vad ca nu prinde nimik interesant si intra in depresie :P (sry pt cobeala :)) )

Posted

5 ore ia luat singur sa'l omoare ? sau o avut si ceva ajutor ...totusi 5 ore cred ca se plictisea de moarte acolo...

da...timp de 5 ore numai el l-a atacat :) keypresser FTW...sau bot FTW :))

Posted

iti dai seama cate pots avea ala la el ? si cum s-a reparat ? ce dur ar fi sa nu ai silk si sa nu-ti accepte cardul ca sa iti iei ciocane de repair fix atunci :)

oricum avea arma serioasa ... som sau sun dupa cum stralucea. ... si era medusa stuck ? nuj exact ca nu-mi plce sa ma uit la video pana la capat :)

Posted

iti dai seama cate pots avea ala la el ? si cum s-a reparat ? ce dur ar fi sa nu ai silk si sa nu-ti accepte cardul ca sa iti iei ciocane de repair fix atunci :)

nu avea pots....ROFL....ever heard of mana orbit?heal orbit?recovery division? si pentru ce sa se repare? eu stau 10 ore la lvl si nu mi se strica arma :)

EDIT: nu avea sox weapon ^^

Guest Valy184
Posted

am inceput sa joc ieri pe eos. sunt 2 hand warrior lvl 18 si incerc sa stau cat mai mult in party la ong si sa fac delevel.

Posted

am inceput sa joc ieri pe eos. sunt 2 hand warrior lvl 18 si incerc sa stau cat mai mult in party la ong si sa fac delevel.

dami pm cand esty in sro __ZoOpEr__Ro.... te ajut eu

Posted

For everyone waiting to login to the server, if you haven't connected within 30 minutes, close silkroad and re-open it. Please note you are not loosing your spot in a queue list, this isn't a queue list system and also this prevent you of being in an infinite queue list and will never login. by rev6...

Translated by me: Toti cei care asteapta sa intre pe server, daca nu v-ati conectat in maxim 30min, inchide Silkroad-ul si redeschideti-l. Tineti minte ca nu va pierdeti locul pe o lista de asteptare, nu exista un sistem de logare cu o lista de asteptare si asta te previne sa intri intr-o lista de asteptare infinita ( fara sfarsit for coca&pitzi :)) ) si nu te vei loga niciodata!

http://www.rev6.com/BugLogin.jpg

Daca nu va apare ...Requesting user information... din 20 in 20 secunde inseamna ca aveti un bug... Redeschideti SRO :D

poftim bro (mario) :tiphat:

Guest Valy184
Posted

m4R10 stai linistit ca nici eu nu ma conectez usor. poti incerca dimineat ala 8.

Posted

am de gand cand fac un lvl mai mare sa ma ocup de arcas si sa mil farmez.

deci ar fi bine la 94 cu staff+5

si 95 sa am si bluer

care vi se pare mai buna ideia?

Edite: Cum ii bugul cu Login??

Posted

gg de lvl up :)

intrebare. am lvl 73 si skill de warrior la 72 full . cleric am la 70 ( jumatate din skiluri sunt la full ) .... de la cat imi recomandati sa farmez pt lvl 100 ?

sau sa merg gap 1-2 full warrior si sa farmez la 100 ? thnx.

p.s. care spunea ca sta 10 ore la lvl si nu i se strica arma... nu vorbi prostii .. in maxim 4-5 ore, MAXIM e stricata deja, cu 239 durab.

Posted

gg de lvl up :)

intrebare. am lvl 73 si skill de warrior la 72 full . cleric am la 70 ( jumatate din skiluri sunt la full ) .... de la cat imi recomandati sa farmez pt lvl 100 ?

sau sa merg gap 1-2 full warrior si sa farmez la 100 ? thnx.

p.s. care spunea ca sta 10 ore la lvl si nu i se strica arma... nu vorbi prostii .. in maxim 4-5 ore, MAXIM e stricata deja, cu 239 durab.

daca ai durability 100% pe arma se strica in 10-15 ore;) asa e la lvl mare;)

EDIT: stie cineva cum se primesc elixirele de la thepowerlevel.com ? (daca cumpar 180 de elixire cum le primesc)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...