Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am si eu o maaaare problema:/ am cumparat ieri sau alaltaieri dressul "Tuxedo" ala alb.... si vreau sa stiu daca pe el se pot adauga mai mult de 2 blueuri... din cauza ca mie nu imi apar mai mult de 2 blueuri:| (1 str 1 int) ... eu vroiam sa pun ignore,dmg increase,int,str si nush ce naiba are .... stie cineva ce pot face? :/

Vreau si eu link cu sjssro :-j

UP ^^

ON: Neo u farmezi si la ong? sau doar cu cel de 100?

Posted

Haha... nu am cumparat niciun char. H0a este un bun prieten roman stabilit in Germania.

Acum o saptamana a luat d/c si cand a incercat sa intre, era cineva pe contul lui EDIT" La 2 minute dupa, a intrat emergency inspection = GOOD FKING LUCK. A incercat sa schimbe pass, insa nu mai stie raspunsul.

A zis ca se lasa de joc definitiv si mi`a dat user si pass sa iau iteme, gold si ce mai avea pe acolo.

Imi pare extraordinar de rau pt el avand in vedere ca mai are un premium+ neactivat, urs de lvl 99, si skill xp ticket de 1 luna neactivat.

Guest VladutZ23
Posted

am si eu o intrebare ... acuma farmez si vreau sa fiu nuker si sunt in impas..nush pe ce arma sa ma pun spear\s/s\bow poate cnv sa imi zica ceva +argumente:D id de mess dalv96

Posted

Haha... nu am cumparat niciun char. H0a este un bun prieten roman stabilit in Germania.

Acum o saptamana a luat d/c si cand a incercat sa intre, era cineva pe contul lui EDIT" La 2 minute dupa, a intrat emergency inspection = GOOD FKING LUCK. A incercat sa schimbe pass, insa nu mai stie raspunsul.

A zis ca se lasa de joc definitiv si mi`a dat user si pass sa iau iteme, gold si ce mai avea pe acolo.

Imi pare extraordinar de rau pt el avand in vedere ca mai are un premium+ neactivat, urs de lvl 99, si skill xp ticket de 1 luna neactivat.

este bug de la ei..eu am loat d/c eram in pt cu 2 vecini deimei..dau sa ma reconectez zicea ca sunt logat..pe guild ma arata on dar eu nu eram in joc dupa vreo 5 min cand am reintrat eram exact unde am loat d/c`ul

Posted

intrebare de necunoscator .. full time , fara ks, fac plvl la ongi pe spot bun ... caracterul farmat nu are sp ticket. . deci pt de 2 . fac plvl cu un arcas de lvl 100. in cam cat timp fac 2,5 mill sp ? multumesc. ceva aproximativ, stiu ca nu se poate calcula la fix. si intre ce lvl imi recomandati sa stea caracterul noob?

Posted

am si eu o maaaare problema:/ am cumparat ieri sau alaltaieri dressul "Tuxedo" ala alb.... si vreau sa stiu daca pe el se pot adauga mai mult de 2 blueuri... din cauza ca mie nu imi apar mai mult de 2 blueuri:| (1 str 1 int) ... eu vroiam sa pun ignore,dmg increase,int,str si nush ce naiba are .... stie cineva ce pot face? :/

Vreau si eu link cu sjssro :-j

ON: intra pe www.sjsro.tk si pt cont intra pe forumul de sjsro de pe linkmania :nanana:

Posted

Warrior/Cleric eu am farmat la hun in jur de 3 luni pt 1.2 mil sp cu wizz de 85...

pe un dress se pot adauga 4 blue ,,,, eu am si eu acelas costum si am 4 blue

Posted

Warrior/Cleric eu am farmat la hun in jur de 3 luni pt 1.2 mil sp cu wizz de 85...

pe un dress se pot adauga 4 blue ,,,, eu am si eu acelas costum si am 4 blue

acum ma duc in orash si iti arat:)

EDIT: lol acum am pus 4 a mers... lol ms

Posted

mai am si eu o intrebare am toate buildurile de prin sro sau cel putin ama vut si nici unu nu mia placut deci pt pvp la lvl 100 cel mai bun e....? incerc acum un warrior/ cleric(dual axe+ 2handed+ shield skills+ cleric) e bun de ceva sau mai bun e warrior warlok?

Posted

intre ce lvl sa tinnoobul la ong plvl ( fiecare cu intrebarea lui ) :)) . eu joc pe csro ( dupa lvl 90 pe ksro). si pana acum cel mai tare la pvp am vazut warlock/cleric si warrior 2handed/cleric. :)

Posted

BEFORE: http://img265.imageshack.us/i/sro2009071702272365.jpg/

AFTER: http://img402.imageshack.us/i/sro2009071702322302.jpg/

Ce sa fac am bagat 400 de elixire si nici macar +5 nu iese:| am si premium+ si degeaba:|

Posted

BEFORE:

Ce sa fac am bagat 400 de elixire si nici macar +5 nu iese:| am si premium+ si degeaba:|

dute in dw in military camp primu fort pe stanga acolo fac eu +5 si esa destul de rpd +5 din maxim 13 elixire

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...