Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

YM! again girls?:))

eu m`am apucat de farm..gap 9 pana la cap 110 numai in gap 9 o tin... lol..boring

Gap 9... lux... eu farmez cu 5 si e plictisitor... daca as baga si eu 9 ar merge mai repede dar nu se poate :(

Posted

eu o sa botez la lvl 100 cu gap 0 ^^ si ce sp fac....o sa am pentru la 11D....asta fiind anul viitor...in 12 luni cu gap 0 cred ca fac destule sp :))

Posted

daca ai euro cel mai bine sa farmezi in plvl :D :D

pt ca o sa trebuiasca sa ai iteme cu 9 lvl mai mici :( :|

eu ma plictisesc repde de acount , , m-am cam plictisit de DevilRaptor si ma joc pe un Warrior/Cleric mic sa ma mai relaxez :D acum il am la farmed :D

Posted

daca ai euro cel mai bine sa farmezi in plvl :D :D

pt ca o sa trebuiasca sa ai iteme cu 9 lvl mai mici :( :|

LOL

dak tot ai iteme cu 9 lvl mai mici...ori bati singur la mobi cu 3-4-5 lvl mai mici decat tine ori te duci in party euro k acolo ai bufe de la barda de la cleric de la warior :) si nu ai cum sa mori

Posted

Stie careva un srv de silkroad cu exp 30x sau mai mare (in afara de sjsro) zicetimi si mie pls ca vreau sa ma apuc si nu gasesc server .. :| ecsro fembria e inchis ca am char acolo . :(

da totusi sjsro e un joc destul de bun ,sau cel putin nu ii pe chineza ca sun word sro.

Daca doresti sa vii esti binevenit intre noi. :beer: :cool2:

Posted

da totusi sjsro e un joc destul de bun ,sau cel putin nu ii pe chineza ca sun word sro.

Daca doresti sa vii esti binevenit intre noi. :beer: :cool2:

poti sa sa`mi dai si mie pm...cu link d unde as putea sa iau

Posted

am si eu o maaaare problema:/ am cumparat ieri sau alaltaieri dressul "Tuxedo" ala alb.... si vreau sa stiu daca pe el se pot adauga mai mult de 2 blueuri... din cauza ca mie nu imi apar mai mult de 2 blueuri:| (1 str 1 int) ... eu vroiam sa pun ignore,dmg increase,int,str si nush ce naiba are .... stie cineva ce pot face? :/

Vreau si eu link cu sjssro :-j

Posted

buhuhu girls ^^ asa.. eu cred ca am luat ban dintr-o pura coincidenta.. pt ca doar mam logat cu bot nu am dat start bot sau alea alea ... btw folosesc sbot.. asa ca feeeriitivaa :))

eu tocmai am inceput lungul drum spre ff 110 ^^ miam facut un nuker s/s 100bicheon/100light/80cold 8:1 ( 80 cold pt ca is hibrid si nu prea da bine cu snow shieldu ala de 60 % -_- + ca ma pregatesc pt 110 :)) )

cei care ati farmat/farmati cate sp faceti voi pe ora aprox?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...