Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mi-am luat si eu jocul... mi se pare un jok ff bun care sa te tii de el dar treaba e ca este 256 -512 si in town imi mere in reluare...grafika o am si la low nush dc mere asa

Am un wizard de lvl 5 si-mi place la nebunie

Posted

mi-am luat si eu jocul... mi se pare un jok ff bun care sa te tii de el dar treaba e ca este 256 -512 si in town imi mere in reluare...grafika o am si la low nush dc mere asa

Am un wizard de lvl 5 si-mi place la nebunie

mai baga niste rami si nu o sa mai ai probleme

Posted

In momentul de fata nu vreau sa investesc in pc asta...cand so strica imi fac un calculator cat de cat bun sa-mi mearga sf4 gta 4....

Posted

PS: For everyone waiting to login to the server, if you haven't connected within 30 minutes, close silkroad and re-open it. Please note you are not loosing your spot in a queue list, this isn't a queue list system and also this prevent you of being in an infinite queue list and will never login. by rev6...

Translated by me: Toti cei care asteapta sa intre pe server, daca nu v-ati conectat in maxim 30min, inchide Silkroad-ul si redeschideti-l. Tineti minte ca nu va pierdeti locul pe o lista de asteptare, nu exista un sistem de logare cu o lista de asteptare si asta te previne sa intri intr-o lista de asteptare infinita ( fara sfarsit for coca&pitzi :)) ) si nu te vei loga niciodata!

http://www.rev6.com/BugLogin.jpg

Daca nu va apare ...Requesting user information... din 20 in 20 secunde inseamna ca aveti un bug... Redeschideti SRO :D

cum am zis si ieri :P :tiphat: ca tot va plangeti de bug!

Posted

stai linistit ca nu merita sa investesti in pc pt. silkroad, eu mi-am facut un pc acum un an ca sa mearga ultimele jocuri aparute cu toate setarile date la maxin si tot merge putin sacadat in oras, si silkroad nu e joc de grafica, asta e din cauza la trafic, severele sunt foarte aglomerate, singurul joc la care nu pot sa dau toate setarile posibile la maxim e Crysis, il joc cu toate la max in afara de antialising.

Posted

@Amoniaku - Ai intentii bune , dar te grabesti si "spurci" ideile cu limba romana de proasta calitate...ma rog.Ideea e daca ai incredere in prieteni poti sa il dai.Mie contul il stie doar Lee dar nu vad rostul sa mi-l hackuiasca . Trust is a thing hard to gain on Earth...Referitor la ce a postat Badfist , vazusem post-ul ala a lu' nightbloom pe sra , am citit ceva dar nu chiar mi-a captat atentia.Sa recunoastem , in cel mai rau caz pierdem niste imagini pixelate ^^.Peace out

limba romana de proasta calitate o_0 wtf! u crezi ca imi dau licenta sau tin un speach ptr romania sa scriu romana de 'buna calitate' ,daca ai priceput ce am vrut sa zik nu inteleg dc mai corecta,doar nu facem lectii de gramatica pe forum. Va merge sbotu ? mie tot imi zice wrong version--.--

Posted

@amoniak check siteul lu sbot .. a aparut 1.30b

@lucianm hellcritical se referea daca stii cum sa gandesti ca sa faci gold.. un mic pont .. iei vreo 4 gold boti de 42 si ii pui la ongi pe un deal :)

@mortalx pai eu la varumiu jucam cu un comp asemanator alui tau si imi sacada si mie in oras ... asa cum a mai zis cineva e vorba de traficu de pe server.. cum in jg sunt uneori si 10 playeri/metrupatrat ... oricum in oras imi sacadeaza tot timpu si de pe compu asta care e fiu lu nasa :)) (dar poate sa fie si de la net .. zap sux )

Posted

pam pam.. joymax sux :(

1. am luat ban pe farmer x@ .. reason : banned for botting end 13:07:2109 :)) ciudat e ca nam botat.. doar am intrat cu bot :S.. (nu aveam silk pe el ..)

2. se pare ca nu au mintit cand au zis ca pun protectie sa nu mai putem folosi bot .. aveti si voi o eroare cu BSObj Plugin ?

EDIT : daca da aveti grija ca versiunea sa fie 1.202 ... another update

Posted

1. am luat ban pe farmer x@ .. reason : banned for botting end 13:07:2109 :)) ciudat e ca nam botat.. doar am intrat cu bot :S.. (nu aveam silk pe el ..)

2. se pare ca nu au mintit cand au zis ca pun protectie sa nu mai putem folosi bot .. aveti si voi o eroare cu BSObj Plugin ?

depinde de bot...

Posted

da chiar asa,ce bot folosesti?!

Posted

merge sroking bot ?daca da cum il folosesc?

PS:nu vreau sa-mi iau ban

Ai un tutorial pe site-ul lor, cu tot ce iti trebuie :)

Nimeni nu vrea sa ia ban... jucam ruleta ruseasca doar

OFF: Ce e cu oamenii de pe Free LinkMania Chat ? "chinezarii lover" / "r1t4rD" - God!

Posted

OFF: Ce e cu oamenii de pe Free LinkMania Chat ? "chinezarii lover" / "r1t4rD" - God!

da... am observat si eu ca lumea de pe LM are ceva cu sro :D

sal sunt nou pe aici... carei treaba? :beer:

Well, bun venit pe forum :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...