Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

poti sa faci tu plvl cu 3m/1h cu un blader!? sa fim seriosi :)) si faza ca ai 5miliarde... bv... dar cu 5miliarde nu iei sun :D :tiphat:

el a zis bine daca sti cum sa faci bani faci.... si sa faci bani nu se refera numai la plvl ...

Posted

Mai nou nu pot sa deschid al 2-lea client , doar daca il inchid pe primul, imi tot zice waiting for handle...... (am stat asa jumate de ora si nimik), dupa ce l-am trecut pe primul pe clientless a mers in 2 sec. Ati patit si voi asa cv?

Posted

Mai nou nu pot sa deschid al 2-lea client , doar daca il inchid pe primul, imi tot zice waiting for handle...... (am stat asa jumate de ora si nimik), dupa ce l-am trecut pe primul pe clientless a mers in 2 sec. Ati patit si voi asa cv?

Prea mult lag...Nu ai destiul RAM ... doar niste posibilitati...

:tiphat:

Posted

cu orce caracater poti face multi bani daca stii cum!!

...stii .... eu cu wizzardul a-si face mut mai multi bani decat cu rogue-ul (si pe asta fac destul de multi , dar parca tot a-si face mai ceva pe un wizz ..... cel putin eu .... ) :D

apropo , lvl up xD ( 55 )

Posted

Am si eu nevoie de un sfat

Care este mai bun Warrior/Cleric sau Rogue/Cleric ?

hmmmm :-? eu cred ca cel mai bine e warrior/cleric pentru ca :

1. intr`un party de euro poti sta ori cleric ori warior

2. la pvp rupe chinezii si europeni si e rezistent :)

corectati-ma daca gresesc :tiphat:

Posted

am si eu nevoie de un sfat: cand botez cu un rogue/bard... folosesc crossbow extrreme sau nu? ma duc la monstrii mai mici sau de lvlu meu?

multumesc anticipat

Posted

am si eu nevoie de un sfat: cand botez cu un rogue/bard... folosesc crossbow extrreme sau nu? ma duc la monstrii mai mici sau de lvlu meu?

multumesc anticipat

daca folosesti extreme iti scade defence si 50% hp si poti sa mori foarte repede.mai bine nu folosi extreme

Posted

+1 gheobuff pentru blade +8....imi place ca ai avut curaj sa incerci :P

- 10 pentru faptul ca ai irosti silkul pe astral....e useless :))

Posted

+1 gheobuff pentru blade +8....imi place ca ai avut curaj sa incerci :P

- 10 pentru faptul ca ai irosti silkul pe astral....e useless :))

-30 mi-a dat faild la +9

l-am incercat pentru ca un preten care colecionaza arme +9 mi-a offerit 400mil pe el :((

asta-i viata......

or la bar or la spitan nu? :D

incerc de 2 ceasurii sa intru si nimic e o procarie loaderu' implementat de ei (ieri mergea bine dupa o zi bug tipic joymax)

super tare frate!!!!!!!!!!

imi plc superrr mult semnatura ta.......

"NU va faceti griji nimeni nu moare virgin,viata ne f*te pe toti" <----- Tare ;)

Posted

-30 mi-a dat faild la +9

l-am incercat pentru ca un preten care colecionaza arme +9 mi-a offerit 400mil pe el :((

asta-i viata......

or la bar or la spitan nu? :D

super tare frate!!!!!!!!!!

imi plc superrr mult semnatura ta.......

"NU va faceti griji nimeni nu moare virgin,viata ne f*te pe toti" <----- Tare ;)

dar u dc ai pus sematura ta ca link si nu ca sing?

edit:cum gasesc si eu pe rev6 link cu nikul meu..

nu ma arata daca ma poate ajuta cineva

nick : SeaI0fSun

e i mare si 0 zero

thx :tiphat:

Posted

Darthy, am vazut ca te intereseaza piesele protector 10D. Ai lasat un msg in stall. Da`mi un pm in joc si vorbim xD

First thing , era Lee . 2nd one... HELL'Z YAH im interested.Sa imi zici nick'ul ca nu ti-l stiu ^^ .Danke schone

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...