BijuuMode Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 poti sa faci tu plvl cu 3m/1h cu un blader!? sa fim seriosi :)) si faza ca ai 5miliarde... bv... dar cu 5miliarde nu iei sun :D :tiphat:el a zis bine daca sti cum sa faci bani faci.... si sa faci bani nu se refera numai la plvl ...
sykz Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mai nou nu pot sa deschid al 2-lea client , doar daca il inchid pe primul, imi tot zice waiting for handle...... (am stat asa jumate de ora si nimik), dupa ce l-am trecut pe primul pe clientless a mers in 2 sec. Ati patit si voi asa cv?
BijuuMode Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 nup mie mi sa conectat pe ambele is logat de 11 ore si 25 min
Random Hero Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Dupa vreo 4 ore, mi s-a logat si mie stallerul... Nicio minune de la JoyMax nu tine prea mult, ieri toti laudam auto-loginul... astazi...
Albert1994 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mai nou nu pot sa deschid al 2-lea client , doar daca il inchid pe primul, imi tot zice waiting for handle...... (am stat asa jumate de ora si nimik), dupa ce l-am trecut pe primul pe clientless a mers in 2 sec. Ati patit si voi asa cv?Prea mult lag...Nu ai destiul RAM ... doar niste posibilitati... :tiphat:
lucicam Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 cu orce caracater poti face multi bani daca stii cum!! ...stii .... eu cu wizzardul a-si face mut mai multi bani decat cu rogue-ul (si pe asta fac destul de multi , dar parca tot a-si face mai ceva pe un wizz ..... cel putin eu .... ) :Dapropo , lvl up xD ( 55 )
gheobuff Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Am si eu nevoie de un sfatCare este mai bun Warrior/Cleric sau Rogue/Cleric ?
sweet_boy_eu Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Am si eu nevoie de un sfatCare este mai bun Warrior/Cleric sau Rogue/Cleric ?hmmmm :-? eu cred ca cel mai bine e warrior/cleric pentru ca : 1. intr`un party de euro poti sta ori cleric ori warior 2. la pvp rupe chinezii si europeni si e rezistent :)corectati-ma daca gresesc :tiphat:
SRO_BOY Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 incerc de 2 ceasurii sa intru si nimic e o procarie loaderu' implementat de ei (ieri mergea bine dupa o zi bug tipic joymax)
calinut1 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 am si eu nevoie de un sfat: cand botez cu un rogue/bard... folosesc crossbow extrreme sau nu? ma duc la monstrii mai mici sau de lvlu meu? multumesc anticipat :tiphat:
Metalsproit Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 am si eu nevoie de un sfat: cand botez cu un rogue/bard... folosesc crossbow extrreme sau nu? ma duc la monstrii mai mici sau de lvlu meu? multumesc anticipat :tiphat:daca folosesti extreme iti scade defence si 50% hp si poti sa mori foarte repede.mai bine nu folosi extreme
Sleya Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 +1 gheobuff pentru blade +8....imi place ca ai avut curaj sa incerci :P- 10 pentru faptul ca ai irosti silkul pe astral....e useless :))
gheobuff Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 +1 gheobuff pentru blade +8....imi place ca ai avut curaj sa incerci :P- 10 pentru faptul ca ai irosti silkul pe astral....e useless :))-30 mi-a dat faild la +9 l-am incercat pentru ca un preten care colecionaza arme +9 mi-a offerit 400mil pe el :((asta-i viata...... or la bar or la spitan nu? :Dincerc de 2 ceasurii sa intru si nimic e o procarie loaderu' implementat de ei (ieri mergea bine dupa o zi bug tipic joymax)super tare frate!!!!!!!!!! imi plc superrr mult semnatura ta......."NU va faceti griji nimeni nu moare virgin,viata ne f*te pe toti" <----- Tare ;)
#spoitoru# Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 -30 mi-a dat faild la +9 l-am incercat pentru ca un preten care colecionaza arme +9 mi-a offerit 400mil pe el :((asta-i viata...... or la bar or la spitan nu? :Dsuper tare frate!!!!!!!!!! imi plc superrr mult semnatura ta......."NU va faceti griji nimeni nu moare virgin,viata ne f*te pe toti" <----- Tare ;)dar u dc ai pus sematura ta ca link si nu ca sing?edit:cum gasesc si eu pe rev6 link cu nikul meu..nu ma arata daca ma poate ajuta cinevanick : SeaI0fSune i mare si 0 zerothx :tiphat:
gheobuff Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Gheoboy: schimbati semnatura in ms mult BOGDAN ^^ :tiphat: :hail:
Random Hero Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 dar u dc ai pus sematura ta ca link si nu ca sing?edit:cum gasesc si eu pe rev6 link cu nikul meu..nu ma arata daca ma poate ajuta cinevanick : SeaI0fSune i mare si 0 zerothx :tiphat:eu te gasesc: http://www.rev6.com/player/Mars/SeaI0fSun.html
#spoitoru# Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 eu te gasesc: http://www.rev6.com/player/Mars/SeaI0fSun.htmlvai ms fain fain eu nu ma gasem nici cumdar am lvl 22 :)) inca ma arata cu 29:))
TzuYoshi Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Darthy, am vazut ca te intereseaza piesele protector 10D. Ai lasat un msg in stall. Da`mi un pm in joc si vorbim xD
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Darthy, am vazut ca te intereseaza piesele protector 10D. Ai lasat un msg in stall. Da`mi un pm in joc si vorbim xDFirst thing , era Lee . 2nd one... HELL'Z YAH im interested.Sa imi zici nick'ul ca nu ti-l stiu ^^ .Danke schone
TzuYoshi Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 De fiecare data cand iti dau pm esti offline. Uhmm... Ce anume te intereseaza? Vrei si sword`ul +8 sau doar itemele protector?