Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Am si eu nevoie de un "tutorial" cum ma pot conecta la serveru care sunteti voi ... cum pot face sa nu mai dea discconect cand intru pe server si tot ce mai e necesar pentru a juca silkroad..

Si o parere despre gameplay

Posted

Bad fist .. il mai sti pe YO_ZoZo_sRo .. iti face numele de rusine :rofl2: :rofl2:

Uite aici un post de al lui in threadu de la SJSRo:

R3 All

is Lvl 43...si in maxim 1 saptamana fak 70++....

caut si eu guilda si vreo 5milioane dak are cnv pls....

dak ma puteti ajuta ast reply

am nume Deidara deci ma ajuta careva

.. mwhahaha

unde ai vazut ma asa ceva ????

Posted

Haideti sa va explic eu cum e faza cu Auto-Login-ul de la Joymax :D Se face o lista la fiecare sv.. de ex... Vrei sa intri pe Gaia... dai acolo connect... Dar poate ca inaintea ta au mai dat 10... Cand se face 1 loc pe sv intra cel care a dat primu' connect... Dupaia cel de-al doilea o sa fie primu... si tot asa pana ajunge la tine... si atunci intri :P intelegeti?:D E o fapta buna din partea lor :P :tiphat: :tiphat:

Posted

lol? o fapta buna?este UN EPIC FAIL DIN PARTEA LOR,dar hei suntem cu totii obisnuiti cu epic fails din partea joymax-ului.e cretina rau faza si iti zic eu ca nu se bazeaza pe aia,pt ca daca ar fi ti-ar arata cati is inaintea ta sau ce loc esti...iti dai seama sa zicem ca eu intru cu 6 cliente intr-un minut da? na mie imi baga clientele inaintea ta ca tu ai dat un minut dupa mine,si stai dupa 6 cliente ca fraieru...e cretina rau faza...

Posted

orezExpandat acum toti suntem "egali" avem acel delay de 20sec... vom vedea ce si cum. cred ca e prea devreme sa judecam acest nou update.

PS: parerea mea... si tin sa precizez ca sunt foarte multumit (deocamdata) de acest update.. cu server crowed (Aege) mam conectat in 20 min maxim cand inainte dupa ce se deschideau serverele si nu apucam loc.. o luam in brate vreo 2-3 ore

Posted

lol? o fapta buna?este UN EPIC FAIL DIN PARTEA LOR,dar hei suntem cu totii obisnuiti cu epic fails din partea joymax-ului.e cretina rau faza si iti zic eu ca nu se bazeaza pe aia,pt ca daca ar fi ti-ar arata cati is inaintea ta sau ce loc esti...iti dai seama sa zicem ca eu intru cu 6 cliente intr-un minut da? na mie imi baga clientele inaintea ta ca tu ai dat un minut dupa mine,si stai dupa 6 cliente ca fraieru...e cretina rau faza...

- 1

Saluty in primul rand,corect ceea ce spui tu dar sa aplicam putin reciproca... adica tie cand iti pica netu ...faci 6 sloturi libere.... inca mai vreo 3 ca tine si asa faci fericiti vreo 30 de persoane :) sistemul pare a fii ok la prima vedere eu am intrat in 3 minute!

Trane ... tocilarule, parditu te vrea tuns !

Peace & Love !

Posted

mda se pare ca trebe sa imi retrag cuvintele,mere bine bine sistemu asta in 15 mins am intrat cu 4 chars. merge mai bine decat ma asteptam,sper sa nu il scoata :))

EDIT the post :P

da e super..

Posted

mda se pare ca trebe sa imi retrag cuvintele,mere bine bine sistemu asta in 15 mins am intrat cu 4 chars. merge mai bine decat ma asteptam,sper sa nu il scoata :))

eu sunt multumit de aceste sistem pt ca in 4min am intrat mai devreme am intrat din prima :D

Haideti sa va explic eu cum e faza cu Auto-Login-ul de la Joymax :D Se face o lista la fiecare sv.. de ex... Vrei sa intri pe Gaia... dai acolo connect... Dar poate ca inaintea ta au mai dat 10... Cand se face 1 loc pe sv intra cel care a dat primu' connect... Dupaia cel de-al doilea o sa fie primu... si tot asa pana ajunge la tine... si atunci intri :P intelegeti?:D E o fapta buna din partea lor :P :tiphat: :tiphat:

da asa este dar este destul de bine!

Posted

in orice caz e foarte tare noul login ..... dar mi se pare stupid faptul ca sunt 200 de locuri pe server si mie imi zice la Sbot: "Cannot connect due to server traffic" >.<

Posted

lol in fiecare zi trebe sa ne scoti ochii cu video asta extrem de vechi si de plictisitor?si de ce tot vrei sa ai cat mai multe views?o sa dormi mai bine noaptea?o sa faci mai rpd lvl?o sa se intoarca MJ?eu nu cred...

Posted

lol in fiecare zi trebe sa ne scoti ochii cu video asta extrem de vechi si de plictisitor?si de ce tot vrei sa ai cat mai multe views?o sa dormi mai bine noaptea?o sa faci mai rpd lvl?o sa se intoarca MJ?eu nu cred...

:)) :)) daca u in fiecare zi ai vazut ca l-am postat insemana ca ai porbleme cu vederea...... e a 2 oara cand il postez "2" "2"............in puls pot pozta ori ce daia este forum.....

;) ....dorm mai bine......

nu esti obligat sa te uiti eu doar l-am postat

Posted

:)) :)) daca u in fiecare zi ai vazut ca l-am postat insemana ca ai porbleme cu vederea...... e a 2 oara cand il postez "2" "2"............in puls pot pozta ori ce daia este forum.....

;) ....dorm mai bine......

nu esti obligat sa te uiti eu doar l-am postat

mai bine ai face un movi la pvp si atunci sa ai viev calumea .... exemplu Deidara vsTomb General Hyun sau

si nu a trebuit sal postez de n ori
Guest sosolino09
Posted

Vine MJ innapoi =)))))) :)) :)) :)) =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...