Random Hero Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Primul meu unique: URUCHI :wub:revin cu screenEDIT: http://img524.imageshack.us/i/sro2009071414372044.jpg/Incredibil: Cannot use due to insufficient MP :))
Albert1994 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Gzz Superstar ;)OMG...eu am luat sbot cu vreo 400kb/s :) ... dar pe la ora 13:00 ^^ :tiphat:
razzor1337 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Voua va merge Loaderul...ca mie imi zice "cannot find the original sro_client.exe ver 1.198"
mortallx Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Am si eu nevoie de un "tutorial" cum ma pot conecta la serveru care sunteti voi ... cum pot face sa nu mai dea discconect cand intru pe server si tot ce mai e necesar pentru a juca silkroad..Si o parere despre gameplay
sile33333 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Va merge SROKing?k dau login q el si nimik ...BTW aveti un multiclient pls ?
Random Hero Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Va merge SROKing?k dau login q el si nimik ...BTW aveti un multiclient pls ?Ia ultima versiune: 1.0.26_1 si incearca din nou
BijuuMode Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Bad fist .. il mai sti pe YO_ZoZo_sRo .. iti face numele de rusine :rofl2: :rofl2: Uite aici un post de al lui in threadu de la SJSRo:R3 Allis Lvl 43...si in maxim 1 saptamana fak 70++....caut si eu guilda si vreo 5milioane dak are cnv pls....dak ma puteti ajuta ast replyam nume Deidara deci ma ajuta careva.. mwhahahaunde ai vazut ma asa ceva ????
Random Hero Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 unde ai vazut ma asa ceva ????Here you go:canabys ce zici as putea sa intru si eu in ChaosLegion ? lvl 43 name Deidara in 1 sapt fak 70++
sile33333 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ia ultima versiune: 1.0.26_1 si incearca din nouPai q ala face figuri
HellCritical Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Haideti sa va explic eu cum e faza cu Auto-Login-ul de la Joymax :D Se face o lista la fiecare sv.. de ex... Vrei sa intri pe Gaia... dai acolo connect... Dar poate ca inaintea ta au mai dat 10... Cand se face 1 loc pe sv intra cel care a dat primu' connect... Dupaia cel de-al doilea o sa fie primu... si tot asa pana ajunge la tine... si atunci intri :P intelegeti?:D E o fapta buna din partea lor :P :tiphat: :tiphat:
orezExpandat Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 lol? o fapta buna?este UN EPIC FAIL DIN PARTEA LOR,dar hei suntem cu totii obisnuiti cu epic fails din partea joymax-ului.e cretina rau faza si iti zic eu ca nu se bazeaza pe aia,pt ca daca ar fi ti-ar arata cati is inaintea ta sau ce loc esti...iti dai seama sa zicem ca eu intru cu 6 cliente intr-un minut da? na mie imi baga clientele inaintea ta ca tu ai dat un minut dupa mine,si stai dupa 6 cliente ca fraieru...e cretina rau faza...
koila Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 orezExpandat acum toti suntem "egali" avem acel delay de 20sec... vom vedea ce si cum. cred ca e prea devreme sa judecam acest nou update.PS: parerea mea... si tin sa precizez ca sunt foarte multumit (deocamdata) de acest update.. cu server crowed (Aege) mam conectat in 20 min maxim cand inainte dupa ce se deschideau serverele si nu apucam loc.. o luam in brate vreo 2-3 ore
Piciu_black Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 lol? o fapta buna?este UN EPIC FAIL DIN PARTEA LOR,dar hei suntem cu totii obisnuiti cu epic fails din partea joymax-ului.e cretina rau faza si iti zic eu ca nu se bazeaza pe aia,pt ca daca ar fi ti-ar arata cati is inaintea ta sau ce loc esti...iti dai seama sa zicem ca eu intru cu 6 cliente intr-un minut da? na mie imi baga clientele inaintea ta ca tu ai dat un minut dupa mine,si stai dupa 6 cliente ca fraieru...e cretina rau faza...- 1 Saluty in primul rand,corect ceea ce spui tu dar sa aplicam putin reciproca... adica tie cand iti pica netu ...faci 6 sloturi libere.... inca mai vreo 3 ca tine si asa faci fericiti vreo 30 de persoane :) sistemul pare a fii ok la prima vedere eu am intrat in 3 minute!Trane ... tocilarule, parditu te vrea tuns ! Peace & Love !
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 @piciu - Welcome back ( Nu mai dadusei pe aici de ceva vreme ^^ - e bine sa mai vina vechii membri pe aici ).Cu toate ca nu mai am premium intru din prima pe Phoenix deci +1 Joymax XD
orezExpandat Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 mda se pare ca trebe sa imi retrag cuvintele,mere bine bine sistemu asta in 15 mins am intrat cu 4 chars. merge mai bine decat ma asteptam,sper sa nu il scoata :))
koila Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 mda se pare ca trebe sa imi retrag cuvintele,mere bine bine sistemu asta in 15 mins am intrat cu 4 chars. merge mai bine decat ma asteptam,sper sa nu il scoata :))EDIT the post :P da e super..
gheobuff Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 mda se pare ca trebe sa imi retrag cuvintele,mere bine bine sistemu asta in 15 mins am intrat cu 4 chars. merge mai bine decat ma asteptam,sper sa nu il scoata :))eu sunt multumit de aceste sistem pt ca in 4min am intrat mai devreme am intrat din prima :DHaideti sa va explic eu cum e faza cu Auto-Login-ul de la Joymax :D Se face o lista la fiecare sv.. de ex... Vrei sa intri pe Gaia... dai acolo connect... Dar poate ca inaintea ta au mai dat 10... Cand se face 1 loc pe sv intra cel care a dat primu' connect... Dupaia cel de-al doilea o sa fie primu... si tot asa pana ajunge la tine... si atunci intri :P intelegeti?:D E o fapta buna din partea lor :P :tiphat: :tiphat:da asa este dar este destul de bine!
lucicam Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 in orice caz e foarte tare noul login ..... dar mi se pare stupid faptul ca sunt 200 de locuri pe server si mie imi zice la Sbot: "Cannot connect due to server traffic" >.<
gheobuff Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 intrati si voi aici este filmare de pe www.joymax.com..........http://www.youtube.com/watch?v=8PIK23BTcZA vreau sa fac si eu cat mai multe "views"1sec pls
orezExpandat Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 lol in fiecare zi trebe sa ne scoti ochii cu video asta extrem de vechi si de plictisitor?si de ce tot vrei sa ai cat mai multe views?o sa dormi mai bine noaptea?o sa faci mai rpd lvl?o sa se intoarca MJ?eu nu cred...
gheobuff Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 lol in fiecare zi trebe sa ne scoti ochii cu video asta extrem de vechi si de plictisitor?si de ce tot vrei sa ai cat mai multe views?o sa dormi mai bine noaptea?o sa faci mai rpd lvl?o sa se intoarca MJ?eu nu cred... :)) :)) daca u in fiecare zi ai vazut ca l-am postat insemana ca ai porbleme cu vederea...... e a 2 oara cand il postez "2" "2"............in puls pot pozta ori ce daia este forum..... ;) ....dorm mai bine......nu esti obligat sa te uiti eu doar l-am postat
BijuuMode Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 :)) :)) daca u in fiecare zi ai vazut ca l-am postat insemana ca ai porbleme cu vederea...... e a 2 oara cand il postez "2" "2"............in puls pot pozta ori ce daia este forum..... ;) ....dorm mai bine...... nu esti obligat sa te uiti eu doar l-am postat mai bine ai face un movi la pvp si atunci sa ai viev calumea .... exemplu Deidara vsTomb General Hyun sau si nu a trebuit sal postez de n ori
Guest sosolino09 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 lol in fiecare zi trebe sa ne scoti ochii cu video asta extrem de vechi si de plictisitor?si de ce tot vrei sa ai cat mai multe views?o sa dormi mai bine noaptea?o sa faci mai rpd lvl?o sa se intoarca MJ?eu nu cred...Vine MJ innapoi =)))))) :)) :)) :)) =))
gheobuff Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 mai bine ai face un movi la pvp si atunci sa ai viev calumea .... exemplu Deidara vsTomb General Hyun sau si nu a trebuit sal postez de n ori multumesc o idee foarte buna...
orezExpandat Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 multumesc o idee foarte buna...la ce idei ai tu,orice alta idee ar fi buna;chiar si aia de a urina impotriva vantului ...