Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am si eu o intrebare...v-a merge site-ul de la sbot....ca la mine nu se deschide :( ...a aparut alta versiune ceva?:-?

1.29?

Btw, e nevoie de o inspectie de urgenta... E enervant bug-ul de alchimie...

Guest sosolino09
Posted

Nu merge Sbot... zice ca " Login server is currently under inspection." si imi da Wrong client version Please update client & bot. :|

Posted

Ce amuzant;))....am fost la nemeas lion si aveau culoarea ca si selene`s lion.... movia au culoarea ca si movoi....interesant...cred ca peste tot s-a schimbat:))

ar fi culmea ca si mujigi cu ujigi sa aiba la fel

Posted

yuhuuuu: "When server is full, you would be on a waiting list to enter the game automatically.

Whenever a free spot is available, you would be the next one to join the game to play the game." Sursa Joymax

Posted (edited)

am si eu o intrebare...v-a merge site-ul de la sbot....ca la mine nu se deschide :( ...a aparut alta versiune ceva?:-?

Nu

vs1.30 out

Edited by koila
Posted

au bagat cei de la joymax autoconnect?

pai din cate vad io da...dar functioneaza doar cand is crowdead serverele

EDIT:mde... alta insp :|

Posted

... yea.. nou bug foarte tareee .. eram la job si deodata vad un wizz cu staff in mana punantul pe unu jos cum fac bladeri o_O... nu am avut timp sa faca poza :S.. era prea lag ..

oricum o sa fie o extra inspectie.. sper doar sa nu schimbe versiunea ca eu mas bucura enorm daca miar merge cu 8 kilo downloadu... mie imi ia cu 1 kilo/sec :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...