Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

In ultimu notice de la joymax, scrie ca se adauga "Automatic Login System", ce vrea sa fie asta?

btw, dupa cate am inteles eu se poate folosi sroking, doar general pack fara assistant pack

Posted

In ultimu notice de la joymax, scrie ca se adauga "Automatic Login System", ce vrea sa fie asta?

btw, dupa cate am inteles eu se poate folosi sroking, doar general pack fara assistant pack

salutare

da asa e, eu ieri l-am folosit si nu stiam cum mai merge fara sa platesc, au redus vreo 2 optiuni in rest e lafel, nu te impiedica sa butezi normal, acum cine stie pana cand o sa mearga asa, poate vor sa treaca treptat la cu plata.

Posted

salutare

da asa e, eu ieri l-am folosit si nu stiam cum mai merge fara sa platesc, au redus vreo 2 optiuni in rest e lafel, nu te impiedica sa butezi normal, acum cine stie pana cand o sa mearga asa, poate vor sa treaca treptat la cu plata.

Nu cred ca vor mai adauga ceva pe lista P2U - N-am mai pomenit asa ceva, un bot pentru care platesti niste functii de care nici nu ai neaprata nevoie: sa platesc ca sa mi se duca botul singur la un anume punct de pe harta? Niciodata, pot sa fac si singur asta. Sa platesc pentru un sp calculator? Niciodata, exista nivlam. Sa platesc pentru Quest Helper? Niciodata, exista destule ghiduri.

Posted

Nu cred ca vor mai adauga ceva pe lista P2U - N-am mai pomenit asa ceva, un bot pentru care platesti niste functii de care nici nu ai neaprata nevoie: sa platesc ca sa mi se duca botul singur la un anume punct de pe harta? Niciodata, pot sa fac si singur asta. Sa platesc pentru un sp calculator? Niciodata, exista nivlam. Sa platesc pentru Quest Helper? Niciodata, exista destule ghiduri.

singura problema care o am la sroking este ca nu mi se duce bot-u in oras cand imi semnaleaza arma rosie, nu inteleg de ce, dar l-am pus sa cumpere mai putine potiuni si functioneaza si asa.

Posted (edited)

la 11 se termina inspectia 4 ore tine

Xian are maxim 2 sloturi.. e pvp server fara lag

gata lau facut 3500

Edited by koila
Posted

ar fi bine sa adauge un sistem de genul primul connect primul intrat, adica sa zicem ca eu am dat acum connect sa apar intr-o baza de date si sa zicem ca au mai fost 5 inantea mea care au dat connect sa astept pana intra aia 5 si dupaia sa intru eu, nu sunt prea bun la explicatii dar sper sa intelegeti ;)

Posted

ar fi bine sa adauge un sistem de genul primul connect primul intrat, adica sa zicem ca eu am dat acum connect sa apar intr-o baza de date si sa zicem ca au mai fost 5 inantea mea care au dat connect sa astept pana intra aia 5 si dupaia sa intru eu, nu sunt prea bun la explicatii dar sper sa intelegeti ;)

never.. astia is nascuta sa ne jupoaie de $..... daca pe aege si cred ca pe toate serverele sunt.. GOLDBOTI cu premium si nu au nume de player.. DanSpartu sau SpartacusRO... au nume de genul : dsadas sadasdasd asheqwk cu PREMIUM :sef: oricum aia is idioti.. acei boti nu produl intro 1 luna mai mult de 200milioane

dece? pentru ca nu stau in share!

Posted

Acelasi lucru am vrut sa-l zic si eu dar am lasat-o balta...Gz for trying :tiphat:

ON: Si daca te lasa sa vezi baza de date ar fi nasol sa fi al 1135 lea.... :hair: :hair:

EDIT: asa ca sa nu mai stati la coada cand se deschide ;) "Oh you can update sro_client.exe confirmed by me + FallenPuppetUS

Please note, when you open silkroad, it will show and error

Keep opening it, you need to fight to get the update >.>

That is stupid I know lol, there a queue system to login...

yet we need to fight to get the update Mouahhaha"

Posted

Acelasi lucru am vrut sa-l zic si eu dar am lasat-o balta...Gz for trying :tiphat:

ON: Si daca te lasa sa vezi baza de date ar fi nasol sa fi al 1135 lea.... :hair: :hair:

EDIT: asa ca sa nu mai stati la coada cand se deschide ;) "Oh you can update sro_client.exe confirmed by me + FallenPuppetUS

Please note, when you open silkroad, it will show and error

Keep opening it, you need to fight to get the update >.>

That is stupid I know lol, there a queue system to login...

yet we need to fight to get the update Mouahhaha"

Am reusit sa fac update, dupa ce am citit chestia asta :tiphat:

Tare sunt si eu curios cum e cu noul sistem de login. (Gimme 5 cents or you can't pass the "User Confirmation Screen")

Posted

hey guys ma lamureste si pe mine cineva cum e cu sitemu asta nou..? se pare ca asta e "sitemul de protectie" se uita cine nu ia disconect dupa ce e serveru full sau cv de genu ...

Posted

Daca a facut cineva update-ul si a deschis clientul, are vreun visual bug la login screen?

eu nu pot face ubdate-ul

dau dublu clik pe icoana de la sro

si imi pune

"Connection to the server has ended. Please try again later."

Posted

la update aratau niste fisiere din interfate/auto_loginframe. so sar putea sa fi modificat astia interfata .. mai arata si characterdata_15000 deci... e un misteer :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...