Unicul Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Am si eu o intrebare fiind noob un jocul asta.Am lvl 10 si mi`am cumparat red horse..dc nu pot sa il folosesc ?Cand il pun pe roata mil pune inapoi in inventory .. ce trebuie sa fac ?
arde2 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 hai ca ma bag si eu inseama ... are careva lvl 80 ? si ce pe server joaca ? am vazut ca au aparut uni cu Nubot eu zic sa nu folositi nubot pentru ca 99% e hack daca vreti bot folosit isrobot Lancelot : am vazut ca se cumpara conturi si cu 500$ si eu zic ca merit , u poate nai jucat sa sti cum e la lvl 60-70-80 solider : din cate stiu eu erroare care tia dato tie inseama ca e slab netu nu se poate connecta C9 AviaToruL : ai incercat sa dai click dreapta ?
defiler666 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Am si eu o intrebare fiind noob un jocul asta.Am lvl 10 si mi`am cumparat red horse..dc nu pot sa il folosesc ?Cand il pun pe roata mil pune inapoi in inventory .. ce trebuie sa fac ?Calul in acest joc e de "unica folosinta" daca ma intelegi ! Ai mers o data pana unde vrei tu si gata dispare !@arde2 : am un coleg de guilda care e 79 , pe troy :)
Unicul Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Thuamne ce greu era sa observ :D Asa si in legatura cu skill points cum e mai bine sa le pun ?EDIT: Am vazut pe siteul guildei questurile.Acestea le poti face doar daca ai lvl respectiv ?
defiler666 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Thuamne ce greu era sa observ :D Asa si in legatura cu skill points cum e mai bine sa le pun ?EDIT: Am vazut pe siteul guildei questurile.Acestea le poti face doar daca ai lvl respectiv ?Clar,doar la lvl respectiv. Pai iti alegi un build...de ex Fire ca imbue ca e cel mai bine....si ce arma esti tu...si pui doar la astea 2 :)
maddogg Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 sunt si eu lvl 20 si nu poti frate sa faci un trade sau sa furi ceva ca thief ca se gaseseste unu sa te omoare mtfkedit: conteaza cum iti pui cumva str si intps:si iti da ceva daca te faci hybrid adica vre-o magie ceva sau asa se numeste depinde cum iti bagi punctelealex:mersi si bv pentru lvl 76
arde2 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 sunt si eu lvl 20 si nu poti frate sa faci un trade sau sa furi ceva ca thief ca se gaseseste unu sa te omoare mtfkedit: conteaza cum iti pui cumva str si intda in jocu asta e cel mai importat ce iti alegi INT sau STR, te poti face si hybrid care e mai complicat adica hybridu e jumate str jumate intpt. STR mere : Glavie , Blade(Shield) , Bow : (str= iti da HP asa ca ai mai mult hp rezisti mai bine la pvp mobi)pt. INT mere : Spear , Sword(Shield) : (int=iti da MP asa ca ai viata putina mori rpd la pvp si mobi , da daca sti juca calumea faci fata la pvp ,daca esti pe INT faci mai rpd lvl decat pe STR pt. ca ai dmg mai mare si dai de la distanta)Edit:asa se numesc caracterele care is jumate STR jumate INT e tot treaba aia doar ca cand te bati combini skill-urile adica INT are skill-uri la force cu care se bate STR folosesti skill-urile de la Weapon cand se bate daca esti hybrid folosesti ambele skill-uri de attack si de la force si de la Weapon pentru ca ai dmg cat de cat cu ambele, mai multe detali nuti pot da ca nam jucat cu hybrid , da eu zic ca e mai bine daca te faci ori pur str ori pur int , nu stiu dc e in stare hybridu la pvp
alexxx70 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 sunt si eu lvl 20 si nu poti frate sa faci un trade sau sa furi ceva ca thief ca se gaseseste unu sa te omoare mtfkedit: conteaza cum iti pui cumva str si intmadogg pana si pe mine la lvl 76 ma mai omoara cate unu de mai mare ca mine la hunting apai pe tine la lvl 20...chestia e ca iti pui job suit pe tine iti asumi riscurile ...ata ete...si crede-ma ca la lvl 20 inca esti prea mic pt un job...poate doar sa faci trading dar si aici sunt o multime de trucuri pe care tre sa le aplici pt a reusi,dar cel mai bine la trading la lvlul tau e sa te lipesti de un trader mai mare sau de o caravana de traderi...mai calci si tu oleak pe orgoliu si le zici ca esti mic si ii rogi frumos sa mergi cu ei. Eu cel putin la cate traduri am facut am luat tot timpul pe cate unu sau pe cativa mici cu mine.Ca hunter sau thief cel putin la lvlul tau nu prea ai sanse...dar na...your choice.RESPEC"ALL :tiphat:
arde2 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 madogg pana si pe mine la lvl 76 ma mai omoara cate unu de mai mare ca mine la hunting apai pe tine la lvl 20...chestia e ca iti pui job suit pe tine iti asumi riscurile ...ata ete...si crede-ma ca la lvl 20 inca esti prea mic pt un job...poate doar sa faci trading dar si aici sunt o multime de trucuri pe care tre sa le aplici pt a reusi,dar cel mai bine la trading la lvlul tau e sa te lipesti de un trader mai mare sau de o caravana de traderi...mai calci si tu oleak pe orgoliu si le zici ca esti mic si ii rogi frumos sa mergi cu ei. Eu cel putin la cate traduri am facut am luat tot timpul pe cate unu sau pe cativa mici cu mine.Ca hunter sau thief cel putin la lvlul tau nu prea ai sanse...dar na...your choice.RESPEC"ALL :tiphat:da te lipesti de un trader mai mare te gandesti cand apare thiefu lu ala ce se intampla cu el ?mai bine il rogi pe careva sa vina cu tine ca hunter
smuggster Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 @arde2:apare thiefu aluia dar ala macar il omoara si nu are intentia sa il lase sa dea in tine pana mori si +iti cumperi si tu potiuni pentru cal/camila si nu te dai jos ..ar trebui sa fie ok asa
arde2 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 hmmm... daca te duci cu careva care nu e cu mult mai mare decat u atunci mere dar daca te duci cu careva care are cu 30-40 lvl mai mare nai nici o sansa poti sa cumperi cele mai mari potiuni ca thiefi iti da 1 si esti pe spate .... degaba ii omoara el ca mai apare unu si in spate si te paleste sau apar 2-3-4-5 thiefi si careva tot te loveste ,depinde ce trade are la el eu am dat doar o sugestie ca e mai bine sa vina hunter, in fine acuma nu tre sa complicam lucrurile cu asa ceva :)
maddogg Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ok cu asta. dar cu punctele de str si int sunt mai mult pentru pvp
SimplySimple Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 incearca sa faci questurile de acolo vine xp mult, nu omora mobi da ca nu ai quest ca iti iei putin xp pe ei.ps: daca esti full str poti sa te duci si la mobi cu 6-7 chiar 8 lvl peste tine (cel putin asa am facut eu. eram lvl 35 si 90 si ceva % si m-am dus al mobi de lvl 43) totusi daca esti incepator nu incerca asa ceva. Stiu ca o sa va par noob dar va rog sa-mi spuneti ce este un mob?Si ce inseamna full str?Si apropo..yeohva are lvl 10 :P si am anumite probleme la questuri...de ex tre sa omor 40 de stone ghost....am omorat o gramada si nu mi-a pus niciunu...si la fel...tre sa omor tigri...am omorat 2 young tigers si nu i-a pus...Ce pot sa fac? :dontknow:
defiler666 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Stiu ca o sa va par noob dar va rog sa-mi spuneti ce este un mob?Si ce inseamna full str?Si apropo..yeohva are lvl 10 :P si am anumite probleme la questuri...de ex tre sa omor 40 de stone ghost....am omorat o gramada si nu mi-a pus niciunu...si la fel...tre sa omor tigri...am omorat 2 young tigers si nu i-a pus...Ce pot sa fac? :dontknow:mob = monstru || full str = cand pui puncte numai la str la un character
The Wizard Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Stiu ca o sa va par noob dar va rog sa-mi spuneti ce este un mob?Si ce inseamna full str?Si apropo..yeohva are lvl 10 :P si am anumite probleme la questuri...de ex tre sa omor 40 de stone ghost....am omorat o gramada si nu mi-a pus niciunu...si la fel...tre sa omor tigri...am omorat 2 young tigers si nu i-a pus...Ce pot sa fac? :dontknow:din cate tin io minte cand iei questu ala cu 40 stone ghost pe la lvl 7 daca nu il faci atunci pe la lvl 8 sau 9 iti da un quest de trebuie sa aduni 20 de adv stones (astea le aduni daca omori stone ghost) si de aia cred io ca nu iti pune cand omori un stone ghost, o sa poti sa faci questu ala cu 40 dupa ce aduni cele 20 de adv stones. cel putin asa cred. o sa ti se mai intample asa ceva.
SimplySimple Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 din cate tin io minte cand iei questu ala cu 40 stone ghost pe la lvl 7 daca nu il faci atunci pe la lvl 8 sau 9 iti da un quest de trebuie sa aduni 20 de adv stones (astea le aduni daca omori stone ghost) si de aia cred io ca nu iti pune cand omori un stone ghost, o sa poti sa faci questu ala cu 40 dupa ce aduni cele 20 de adv stones. cel putin asa cred. o sa ti se mai intample asa ceva.Asa e..ms...rezolvasem :cool2: oricum...iar o sa va par noob dar tre sa intreb :dontknow: cum pui puncte numai la str?
defiler666 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Asa e..ms...rezolvasem :cool2: oricum...iar o sa va par noob dar tre sa intreb :dontknow: cum pui puncte numai la str?pai cand faci lvl up , apasand "C" iti pui 3 puncte unde vrei tu : STR sau INT , STR ( psi dmg mare , Hp mult ) , INT ( mag dmg mare , MP mult ) . Daca vrei full str , normal ca vei pune numai la STR acele puncte. :tiphat:
Skalgar_RO Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Uitati pe uni care fac plaja:http://images.mmosite.com/space/upload/070...0cb16dc50ee.jpghttp://images.mmosite.com/space/upload/070...12354e19626.jpgNiste zburatori:http://images.mmosite.com/space/upload/070...63a79bac79a.jpg
alexxx70 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 pentru incepatori si nu numai ... useful guides & tutorials no advertising intended
dementhor Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ma am si eu lvl 26 si cresc foarte foarte greusi questurile is destul de grele ce ar trebui sa fac??trebuie sa trec in al 3 oras sau sa raman tot aici in desertul asta si sa termin questurile??
Mehico Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ramai in DW si termina questurile. In Hotan sunt mobi incepand de la lvl 40 in sus
alexxx70 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ma am si eu lvl 26 si cresc foarte foarte greusi questurile is destul de grele ce ar trebui sa fac??trebuie sa trec in al 3 oras sau sa raman tot aici in desertul asta si sa termin questurile??sry dementhor dar in al treilea oras mori one hit de la moobii de acolo....nu ai ce face acolo cand tu mai ai questuri garla in Donhang si abia pe la lvl 38-39 te poti gandi sa vii sa bati in Hotan si asta numa daca esti pure strg. Nu stiu si nu ma intereseaza ce jocuri ai mai jucat tu inainte dar aici in Silk cresti f greu si nu sunt party-uri gen MU unde unul trage pt toti ceilalti din party iar ceilalti stau si spun bancuri si amintiri. Ata ete, iti place ...joci...nutzi place...nu joci.Simplu.RESPEC"ALL
xmts Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Daca vreti sa vedeti poze cu caracterele europene, cu mobi europeni, cu arme, skille intrati aici http://www.mmorg.ro/forum/viewforum.php?f=25
FINE Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 open C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts and put this in:Code:127.0.0.1 gwgt1.joymax.com127.0.0.1 gwgt2.joymax.comStart NuBotStart SilkroadDo what you normally doPut your skillsPress [start bot] Am facut toate alea si cand dau start nu face nimik :dooh: