Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ma gandesc sa mai schimb si eu serverul...k pe pluto nu mai am chef...tre sa stau 1-2h ca sa intru si nici nu prea sunt romani...chiar dak sunt 90% dintre ei sunt scameri!Asa k va rog sa-mi ziceti un server bun unde pot intra rpd si unde sunt romani(de incredere) :beer:

mercury

Posted

@serginio_aschi daca mai pui vreo 2-3 poze la sig...ajugi sa schimbi pagina la 2 posturi :)

in curand poza cu lvl up :D:D:D

e mai mare semnatura ta decat a lui

Posted

e mai mare semnatura ta decat a lui

ati mai patit vreodata sa nu puteti intra pe caracter? si sa va arate k nu este corecta pw....:( de 2 zile nu mai pot intra pe wizz pt k imi zice ca pw nu este buna... seara l-am lasat stal si a 2 zi dim luase dc si cand am incercat sa reintru imi zicea k nu este buna pw.... si de atunci nu mai intra nimeni pe el si pe rev6 arata k am tot setu pe mine... deci nu are kum sa fie hack

Posted

ati mai patit vreodata sa nu puteti intra pe caracter? si sa va arate k nu este corecta pw....:( de 2 zile nu mai pot intra pe wizz pt k imi zice ca pw nu este buna... seara l-am lasat stal si a 2 zi dim luase dc si cand am incercat sa reintru imi zicea k nu este buna pw.... si de atunci nu mai intra nimeni pe el si pe rev6 arata k am tot setu pe mine... deci nu are kum sa fie hack

poate ca rev6 nu sio luat updateul si poate ai luat chiar hack :violent:

Posted

incearca sa-ti schimbi pw...

rev6 nu e totdeauna la zi cu charu, de exemplu uitate la semnaturea mea de fapt am lvl 35 :D

Posted

Dupa o pauza de aproximativ 1 m-am hotarat sa ma reapuc de SRO. Am vreo 10+ conturi, majoritatea level aproximativ 30, ca eu deja ma plictisesc cand merge cu 0.01% / monstru. Ultimu meu character e o nuker-ita pe Eldorado, level 39. Vrea careva sa ma invite intr-un guild fain sau stie cineva sa-mi recomande ceva?

M-am chinuit si aseara si azi sa intru pe cont, dar e urat rau de tot... am incercat si cu niste scripturi de log in chestii, loader-e, dar nimic...

Oricum, avand in vedere ca stau bine financiar, am vreo 10 milioane de SRo Gold :D, set Degree 5 full sos +2/+3, si spear 35+5, am toate motivele sa ma reapuc de grinding. Vedem cum merge viata, poate pot spera la un Spear 42 Sos :D.

Posted

Dupa o pauza de aproximativ 1 m-am hotarat sa ma reapuc de SRO. Am vreo 10+ conturi, majoritatea level aproximativ 30, ca eu deja ma plictisesc cand merge cu 0.01% / monstru. Ultimu meu character e o nuker-ita pe Eldorado, level 39. Vrea careva sa ma invite intr-un guild fain sau stie cineva sa-mi recomande ceva?

M-am chinuit si aseara si azi sa intru pe cont, dar e urat rau de tot... am incercat si cu niste scripturi de log in chestii, loader-e, dar nimic...

Oricum, avand in vedere ca stau bine financiar, am vreo 10 milioane de SRo Gold :D, set Degree 5 full sos +2/+3, si spear 35+5, am toate motivele sa ma reapuc de grinding. Vedem cum merge viata, poate pot spera la un Spear 42 Sos :D.

nu merita sa iei sos-uri la low lvl... pentru ca, cresti prea repede! BTW... "Dupa o pauza de aproximativ 1 m-am..." wtf this means for you...? :tiphat:

Posted

pt a intra mai repde pe cont..eu am un program pot face ori ce la pc si el da "AutoConnect" super bun....daca il vrei "andrey_marius94" id de mess

Am 95% pe Devil :D :D sper sa fac lvl inainte de inspectie....adica sper sa nu iau disconnect

Posted

@gheobuff : scuza-ma era pe sbot in clientless si nu ti-am vazut pm-ul....zi-mi ce nume ai la caracter si iti dau pm maine dimineata cand intru ;)

EDIT: Oare va fi maine marele bot ban? :S Daca da....am ceva emotii:)) cu toate ca nu am botat cu charul de 100 :D...dar nu vreau sa iau ban din "greseala" nici pe celelalte....

Posted

@gheobuff : scuza-ma era pe sbot in clientless si nu ti-am vazut pm-ul....zi-mi ce nume ai la caracter si iti dau pm maine dimineata cand intru ;)

DevilRaptor este numele de la char.. :D :D hehe

ms:D

Posted

nu merita sa iei sos-uri la low lvl... pentru ca, cresti prea repede! BTW... "Dupa o pauza de aproximativ 1 m-am..." wtf this means for you...? :tiphat:

Ce vrei sa spun prin ce inseamna aia pentru mine? Ultima oara am intrat pe cont prin august 2008 cand eram innebunit sa-mi iau premium, tot nu mi-am luat ca n-am card, si eu copchil :D, ca ziceam sa incerc cu paybycash.

Oricum nu cred ca cresc eu prea repede, ma plictisesc... etc... Oricum, nah nushtiu.

Nu ma credeti prea butalau ca am ceva experienta in domeniu, am folosit si eu scripturi de auto-login, d-alea de te conecteaza, loader-e, am folosit si agbot, acuma ma uitam la sroking, dar de maine zic ca-l baga la pay2use :(.

Vad si eu maine dupa inspectie cum stau treburile....

Posted

Ce vrei sa spun prin ce inseamna aia pentru mine? Ultima oara am intrat pe cont prin august 2008 cand eram innebunit sa-mi iau premium, tot nu mi-am luat ca n-am card, si eu copchil :D, ca ziceam sa incerc cu paybycash.

Oricum nu cred ca cresc eu prea repede, ma plictisesc... etc... Oricum, nah nushtiu.

Nu ma credeti prea butalau ca am ceva experienta in domeniu, am folosit si eu scripturi de auto-login, d-alea de te conecteaza, loader-e, am folosit si agbot, acuma ma uitam la sroking, dar de maine zic ca-l baga la pay2use :(.

Vad si eu maine dupa inspectie cum stau treburile....

Nu ai scris perioada de cand nu ai mai jucat - si HellCritical nu intelegea la ce te referi.

SRO King nu era de astazi, 13 iulie, pay 2 use? Sau am citit eu prost?

Stau mai urat treburile, mai multi boti ^_^

Posted

Nu ai scris perioada de cand nu ai mai jucat - si HellCritical nu intelegea la ce te referi.

SRO King nu era de astazi, 13 iulie, pay 2 use? Sau am citit eu prost?

Stau mai urat treburile, mai multi boti ^_^

Pai asa stiam si eu de pe 13, dar aveam impresia ca azi e 12 si de maine se face P2U. Oricum ma bucur ca am reusit sa-mi fac cont, vedem maine ce-o fi :D

AAAaaaa... .looolll... abia acum mi-am dat seama ca am omis cuvantul "an" . Ahaa.a..... nu stiam ce tot nu intelegeti

Posted

De la goldboti cumperi gold, man... :P

stiu ca de la aia :((..... dar sa fie doar gold boti de pe www.silkroad-gold.com sunt gold boti de la peste 3 siteuri cred.... :((

Posted

A...deci u hate goldbots...E bine cand cumperi gold , dar cand nu te poti conecta , nu e bine . Ipocrit...

edit:@gheo tu esti amuzant rau :)) ... Mii de scuze pentru partea cu ipocrit :rofl2: numai nu ma reporta la moderator...nu am nevoie de inca un warn :rofl2:

Posted

A...deci u hate goldbots...E bine cand cumperi gold , dar cand nu te poti conecta , nu e bine . Ipocrit...

edit:@gheo tu esti amuzant rau :)) ... Mii de scuze pentru partea cu ipocrit :rofl2: numai nu ma reporta la moderator...nu am nevoie de inca un warn :rofl2:

;)

Posted

am zis ca astept oferte pentru char.... Sleya_ lvl84 FF rogue/bard 700 k sp ramase....cine e interesat...da pm....sau buzz pe mess(cei care au id-ul) si discutam...daca va e lene sa dati pm...inseamna ca nu sunteti interesati :)

Posted

baieti seara asta pana incepe inspectia miam inceput 4 gold botzi dar de data asta iam facut serios sa stiu care e unu si altu :readthis: :)) pana cand incepe inspecita stau eu si dupaia inchid calculatorul eu.......... dar as vrea sa stiu ca oricum i las pe tozi cei 4 gold botzi la movia pana pe la lvl7

totzi 4 sunt wizz sa i fac 2 cleric 2 bard sau cum altcumva as vrea sa imi spuna dak se poate cineva care a mai avut goldboti si stie care merg mai bine ms.....

Posted

paff daca u la lv 30 nuti placa ca ei 0.01 pe mob... apai eu la lvl 95 care iau 0.01 din 5-6 mobi as vrea eu sa iau 0,01 pe mob la lvl 95....

stiu ca de la aia :((..... dar sa fie doar gold boti de pe www.silkroad-gold.com sunt gold boti de la peste 3 siteuri cred.... :((

daca nu sti sa faci bani dai $$ :rofl2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...