Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

da ma si acum ce vrei sa ma dau cu capul de pereti, omu trebuia sa stie care sunt riscurile, asta e o vrut mai mult si o pierdut, am vazut mai demult un film pe youtube cu unu fara premium care era suparat ca nu o reusit sa isi faca arma +10 si nu avea premium (+9 faild), ceea ce vreau sa spun esta ca nu cred ca este mare diferenta intre premiu si utilizator normal la alchemy, totul tine de noroc aia 5% ce ti da premium sunt doar asa o alinare, doar te fac sa crezi ca o sa reusesti inca un +.

O intrebare putin hazlie momentam am lvl 57 gap 7 si lupu 56, dar lupu creste de 3 ori mai repede ca mine in lvl ce o sa se intample o sa treaca la lvl 58 inaintea mea? si daca da, nu o sa ma mai lase sa il folosesc? o sa isi dea unsommon singur?ms

va face si el 57 si va ramane la 99.99% pana cand faci tu lvl-up

Posted

Poate cineva sa imi spuna si mie daca aceste date sunt corecte?!

Unique appears after inspection:

Tiger Girl: North area of Stronghold.

Uruchi: North east corner of Den.

Isyutaru: on the ice, at about the O of Karakoram

Yarkan: In the Arena.

Cerberus: West of Desperado Hill

Ivy: Ampitheater

Shaitan: Claw Peak

Isyutaru poate sa apara si la yetis dupa inspectie!

Posted

@badfist: gz :)

@firewall: cainele o sa-ti ramana la 57 si 99.99% iar atunci cand o sa faci lvl creste si el.

@:orezexpandat: ar fi culmea sa renunti la blue zerq pt nume in fata...sunt unul si acelasi quest (nume + zerq albastru)

Posted

Nu, lupu se opreste la 99.99%, si face lvl up cind faci si tu...BTW daca aveai glavie si foloseai fire imbue dadeai mai mult dmg :P

Gzz badfist

:tiphat:

da te cred dar am apucat sa faca arma +5 si e destul de buna in rest critical ...., pt 64 am glavie +5, folosesc ice pt ca oricum tot 3 hituri dau sa ii omor si folosesc mai putina mana ca in ice nu am bagat, in fire bag sp

Posted

ok ms :P btw marti cred ca ma bag la un cerberus, ca sa nu-mi mai fie ciuda ca nu am omorat unici :nanana:, maybe i will have luck :))

deci apare in Desperado Hill sa inteleg? ca in informatiile dp silkroadforums zicea unu West of Desperado Hill :D

PS: eu nu o sa castig reputatia de cretin :)) o sa castig o semnatura mai frumoasa :P

Ce s-a postat despre spawn-urile unicilor dupa inspectie nu se aplica la inspectia saptamanala, doar la inspectiile de urgenta :tiphat:

Posted

http://img3.imageshack.us/img3/9416/sro2009071219324519.jpg :) :hello: :right:

aiurea... imbue de COLD! dc ii ziceti ice?:)) sa inteleg ca esti pure str glavier pe garment; cu ce build?!

Ce s-a postat despre spawn-urile unicilor dupa inspectie nu se aplica la inspectia saptamanala, doar la inspectiile de urgenta :tiphat:

eu am postat si tot eu am intrebat dak sunt adevarate :P si spawn-urile sunt dupa inspectia saptamanala!

'ill post them again

Posted

aiurea... imbue de COLD! dc ii ziceti ice?:)) sa inteleg ca esti pure str glavier pe garment; cu ce build?!

eu am postat si tot eu am intrebat dak sunt adevarate :P si spawn-urile sunt dupa inspectia saptamanala!

'ill post them again

momentan 50 Heuksal, 30 cold, 50 Lightning, 50 Fire, cand "o sa fiu mare" cred ca o sa scad Cold la 20 :)

Posted

'ill post them again

Incearca - pe Uruchi si pe Tiger Girl i-am asteptat acolo dupa inspectii saptamanale si nimic :) O sa vezi ca am dreptate: ca sunt doar pentru inspectiile de urgenta

Posted

OMG

u stii ce ai zis acolo?

sa iti dau un exemplu, u joci ecsro (sa zicem) si vi si ne intrebi:"in cat timp as face si eu lvl 90?" si primesti un raspuns de genu "pai depinde ce build ai, daca ai prem, ai putea face lvl 90 in maxim 3 luni" si dupa u dai reply si zici"u esti retard?doar joc pe ecsro, cum sa am bot, si fac 90 mai repede"

si conteaza si serverul pe care joci, pentru ca una e sa joci pe ecsro,sjsro,mysro sau alte servere private si alta e pe isro :whistle:

310sp pe ora presupun ca e bine pentru gap 9 bower?

si 900 sp pe ora in timp ce e activ ticket de sp+prem silver?

sunt la mobii de 90 si ma gandesc sa ma duc la cei din B3 :dontknow:

nu mai zic nimic de tine daca la tine ii tot una csro cu isro.....

idiotilor. comparati 2 servere oficiale cu altele PRIVATE. (pariu ca aveti sub 16 ani amandoi)

@koila .. pe csro merge exp la max 20 lvl diferenta. am testat.

bag pula, nu mai postez pe linkmania! numai idioti prin threaduri, si discutii despre bot. kkt.

Posted

@Linco - Ce e drept ... Psycho te-a provocat , dar nici tu nu ai dat dovada de maturitate injurand. Asta e , la revedere.BTW poti sa dai edit la semnatura ... e plictisitoare si agramata in mare parte , ma rog . Te-ai ofticat degeaba , asta e topic pentru iSRO (nu fa spume >.<) . Ai topic separat pentru csro cred, daca nu ai , poti sa faci.Daca ai fost prin zona ai vazut ca nu ne intelegem cu alte versiuni....Aici e alta treaba.

Posted

ohh yeah yeah....mister legit is back...go shot yourself :) crezi ca ne pasa noua ca faci tu 100 legit? nah...nu ne pasa ca iti irosesti tu n ore din viata spamming 123412341234....ce vrei sa dovedesti prin asta?ca esti mai bun decat noi?bravo tie fa lvl 100 dar i really don't give a sh1t about you and your legit style :) BTW your sign sux...ce avantaj ai tu ca e Roc pe csro de 5-6 luni? :-? nu am vazut pe nimeni de pe csro sa il omoare ;)....nu iti place ca se discuta despre bot...go to csro section....nu stiu de ce dar am impresia ca tie iti plac orezarii :))

wanna play real pro? go to jsro....thats where the real deal is...aia de acolo te omoara la pvp folosind mouse-ul....fara sa se atinga de tastatura ;) they really are the best

nu te supara...chiar vroiam sa iti iau apararea cand ai cerut un spot de plvl la wings 85-87 si ti-au zis astia sa intrebi in topicul csro...dar dupa ce ti-am citit ultimul post...nah....aint worth it

pa,la revedere,ciao,au revoir,bye,sayonnara...aint gonna miss ya...dute pe forumuri la orezari...maybe they like you more then we do :))

buhh.....imi face si mie botul lvl up in cateva ore :))

Guest QInShi
Posted

ink nu sa terminat insp..cel putin la mn nu arata k so terminat:D

ma omule cum a zis si cineva mai sus cu versiunea jocului.... ce treaba are..zimi u ce are in + ksro fata de isro la ora actuala? in afara de roc +itemel acelea... ksro au bagat multe updaturi unu dupa altul adik azi rock sa zicem legend x peste o saptamana au bagat itemele acelea care pik din roc si ei au calculat asta k fiind o alta legenda adik legendx+1.... isro le baga pe toate deodata...si au calculat decat o singura legenda...

---in primu rand ksro nu e full 247 din cauza goldbotzilor,asta e cam singuru lucru carel face mai special:)

Posted

@Darthy-Sleya ..vorba aia....(daca ati vazut fantastic 4) FLAME ON! :angry1: :)) and WORD!

:tiphat:

Pana cand vin eu diseara de la munca face botu lvl...am sa postez ss cand vin :D

Posted

idiotilor. comparati 2 servere oficiale cu altele PRIVATE. (pariu ca aveti sub 16 ani amandoi)

@koila .. pe csro merge exp la max 20 lvl diferenta. am testat.

bag pula, nu mai postez pe linkmania! numai idioti prin threaduri, si discutii despre bot. kkt.

probabil daca zici tu dute si fa lvl 100 pe isro si apoi hai sa aici sa te lauzi

Posted

probabil daca zici tu dute si fa lvl 100 pe isro si apoi hai sa aici sa te lauzi

stop flaming... el a zis ca o sa faca lvl 100 pe csro... ca sa ne arate noua ca se poate :))... Sa fii sanatos Linco... crezi ca o sa fii mai destept ca noi atunci?... damn it, eu zic stop flaming dar ... :))

am gasit spot super bun la niya mage :P e spawn rate super mare si ogroaza de mobi :-s :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...