Linco Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 aha atunci trebuie sa postezi la csronu fi idiot. e topic srilkroad. JOCUL nu firma , realmu` sau serverul.
Random Hero Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 nu fi idiot. e topic srilkroad. JOCUL nu firma , realmu` sau serverul.Iar incepeti? #-o
_fyr3wa1l_ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 si totusi chiar nu joaca nimeni de aici pe iris?am si eu o intrebare poate e pusa aiurea, ma scuzati daca e cazul, dar ce castiga unul de lvl 90 daca o omoara pe tg?
HellCritical Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 si totusi chiar nu joaca nimeni de aici pe iris?am si eu o intrebare poate e pusa aiurea, ma scuzati daca e cazul, dar ce castiga unul de lvl 90 daca o omoara pe tg?castiga reputatia de cretin! :beer: :tiphat:
_fyr3wa1l_ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 poate sa imi spuna careva care este principiul dupa care se incarca berserku?
Random Hero Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 poate sa imi spuna careva care este principiul dupa care se incarca berserku?Se incarca in functie de cat de multi mobi omori... Viteza de incarcare depinde de cat de repede omori mobii
koila Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 nu fi idiot. e topic srilkroad. JOCUL nu firma , realmu` sau serverul.da man si e aceasi regula si acolo si aici la pw lvl maxim 10lvuri pentru max XP daca tu esti 66 dute la aia de 76 si fati pw lvl..
_fyr3wa1l_ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Se incarca in functie de cat de multi mobi omori... Viteza de incarcare depinde de cat de repede omori mobiivreau sa dau un exemplu ca sa inteleg mai bine, deci sa zicem ca se incarca la 100 de mobi omorati, eu daca ii omor cu 1 hit mi se incarca mai repede decat daca ii omor din 2 hituri, sau mai intervine si cata exp iau de la fiecare.?
PsychoR0 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 nu fi idiot. e topic srilkroad. JOCUL nu firma , realmu` sau serverul.OMGu stii ce ai zis acolo?sa iti dau un exemplu, u joci ecsro (sa zicem) si vi si ne intrebi:"in cat timp as face si eu lvl 90?" si primesti un raspuns de genu "pai depinde ce build ai, daca ai prem, ai putea face lvl 90 in maxim 3 luni" si dupa u dai reply si zici"u esti retard?doar joc pe ecsro, cum sa am bot, si fac 90 mai repede"si conteaza si serverul pe care joci, pentru ca una e sa joci pe ecsro,sjsro,mysro sau alte servere private si alta e pe isro :whistle: 310sp pe ora presupun ca e bine pentru gap 9 bower?si 900 sp pe ora in timp ce e activ ticket de sp+prem silver?sunt la mobii de 90 si ma gandesc sa ma duc la cei din B3 :dontknow:
koila Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Referitor la Zerk cred ca e random. e plauzibila aia cu numarul de monstri.. dar nu stiu..
PsychoR0 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 vreau sa dau un exemplu ca sa inteleg mai bine, deci sa zicem ca se incarca la 100 de mobi omorati, eu daca ii omor cu 1 hit mi se incarca mai repede decat daca ii omor din 2 hituri, sau mai intervine si cata exp iau de la fiecare.?eu cred ca zerkul nu se incarca dupa o anumita regula, poti omora 200 de mobi si sa nu ai full zerkusi poti omora 5 mobi si sa il ai full ;)
_fyr3wa1l_ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ms, acum am 1.0.24_1 iau ultima si am sa incerc sper sa se rezolve :beer:am luat ultima variata si tot asa cand e arma cu durabilitate mica nu se duce in oras, imi poate zice cineva care ar fi problema?
HellCritical Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Poate cineva sa imi spuna si mie daca aceste date sunt corecte?!Unique appears after inspection:Tiger Girl: North area of Stronghold.Uruchi: North east corner of Den.Isyutaru: on the ice, at about the O of KarakoramYarkan: In the Arena.Cerberus: West of Desperado Hill Ivy: AmpitheaterShaitan: Claw Peak
>.>iPwnN44ps<.< Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 castiga reputatia de cretin! :beer: :tiphat:Deci , sa inteleg ca iti e ciuda ca nu ai omorat unici ?:-? . Mai nou ai invatat gramatica dar in loc de "," pui ... . :rofl2: PS:Uruchi apare in den in stanga jos Tg - Munte sau stronghold Ivy- Teatru sau Asia Cerb - Desperado Isy - Gheata sau la oasis Lord - arena Shaitan - Claw/Wing/Heart - aici depinde de server i think >.<
HellCritical Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Deci , sa inteleg ca iti e ciuda ca nu ai omorat unici ?:-? . Mai nou ai invatat gramatica dar in loc de "," pui ... . :rofl2: PS:Uruchi apare in den in stanga jos Tg - Munte sau stronghold Ivy- Teatru sau Asia Cerb - Desperado Isy - Gheata sau la oasis Lord - arena Shaitan - Claw/Wing/Heart - aici depinde de server i think >.<ok ms :P btw marti cred ca ma bag la un cerberus, ca sa nu-mi mai fie ciuda ca nu am omorat unici :nanana:, maybe i will have luck :))deci apare in Desperado Hill sa inteleg? ca in informatiile dp silkroadforums zicea unu West of Desperado Hill :DPS: eu nu o sa castig reputatia de cretin :)) o sa castig o semnatura mai frumoasa :P
_fyr3wa1l_ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 http://img3.imageshack.us/img3/9416/sro2009071219324519.jpg :) :hello: :right:
orezExpandat Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 eu zic sa mergi sa mai omori un mob sa faci lvl :))
Sleya Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Cand te zgarcesti la 6$citeste mai bine...omul nu s-a zgarcit la 6$ ...a fost hackerit...si probabil nu stia secret answer ca si mine....what else to do? destroy the staff....in plus scrie foarte bine....bb sro :)
koila Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 citeste mai bine...omul nu s-a zgarcit la 6$ ...a fost hackerit...si probabil nu stia secret answer ca si mine....what else to do? destroy the staff....in plus scrie foarte bine....bb sro :)Eu am luat de pe rev6 filmul.. si nu am citit comenturile de la video-ul de pe youtube.. acum am vazut in germana unele..daca tu spargi un SUn.. nu zici BB ?
_fyr3wa1l_ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 lasa ca am eu premium gold si am bagat 150 de elixire sa fac arma 56+5, asta nu tine de zgarcenie ci de noroc
koila Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 lasa ca am eu premium gold si am bagat 150 de elixire sa fac arma 56+5, asta nu tine de zgarcenie ci de noroc :-? omule ala a spart [bUFF .. a disparatut sunul de 10d POP] ca nu avea immortal...
_fyr3wa1l_ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 :-? omule ala a spart [bUFF .. a disparatut sunul de 10d POP] ca nu avea immortal...da ma si acum ce vrei sa ma dau cu capul de pereti, omu trebuia sa stie care sunt riscurile, asta e o vrut mai mult si o pierdut, am vazut mai demult un film pe youtube cu unu fara premium care era suparat ca nu o reusit sa isi faca arma +10 si nu avea premium (+9 faild), ceea ce vreau sa spun esta ca nu cred ca este mare diferenta intre premiu si utilizator normal la alchemy, totul tine de noroc aia 5% ce ti da premium sunt doar asa o alinare, doar te fac sa crezi ca o sa reusesti inca un +.O intrebare putin hazlie momentam am lvl 57 gap 7 si lupu 56, dar lupu creste de 3 ori mai repede ca mine in lvl ce o sa se intample o sa treaca la lvl 58 inaintea mea? si daca da, nu o sa ma mai lase sa il folosesc? o sa isi dea unsommon singur?ms
orezExpandat Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 gz pt 95 :D am o intrebare :o sa faci questu cu numele?
Albert1994 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nu, lupu se opreste la 99.99%, si face lvl up cind faci si tu...BTW daca aveai glavie si foloseai fire imbue dadeai mai mult dmg :PGzz badfist :tiphat: