Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Am terminat si eu cu sesiunea,bato nevoia:)) aku e timp ptr oleaca relax:),fratilor cine stie un spot bun de plvl la mobi de 80 (wing tribe) fara sami atace nobu ..ca nu gasesc...:|

Posted

Am terminat si eu cu sesiunea,bato nevoia:)) aku e timp ptr oleaca relax:),fratilor cine stie un spot bun de plvl la mobi de 80 (wing tribe) fara sami atace nobu ..ca nu gasesc...:|

uite

ce e incercuit cu negru, e zone in care poti bate, iar punctul galben e locul unde poate sta noobu ;)

nu sunt 100% sigur de locul asta :)

Posted

my guild party dropped som armor legs la moobi de 98 :D yupiiii....

BTW mythlee a fost full sun si la 8 si la 9 degree....la 9D a avut sun blade ca nu gasise sword :)

Posted

my guild party dropped som armor legs la moobi de 98 :D yupiiii....

BTW mythlee a fost full sun si la 8 si la 9 degree....la 9D a avut sun blade ca nu gasise sword :)

si som-ul s-a dus la thechoosenone nu? =)
Posted

thnx , dar am nevoie la 87-85 acolo nu e max 11 lvl la plvl . e 20 lvl diferenta maxima.

maxim 10.. dar daca iti mai este o chestie.. aduni lvl-urile membrilor din party si imparti la cati sunteti rezultatul va fi lvl-ul care terbuie sa il aiba monstrul pentru MAX EXP\SP.. asta am vazut mai demul pe 0x33

Posted

maxim 10.. dar daca iti mai este o chestie.. aduni lvl-urile membrilor din party si imparti la cati sunteti rezultatul va fi lvl-ul care terbuie sa il aiba monstrul pentru MAX EXP\SP.. asta am vazut mai demul pe 0x33

el joaca csro frate.. banuiesc ca daia zice "thnx , dar am nevoie la 87-85 acolo nu e max 11 lvl la plvl . e 20 lvl diferenta maxima."

Posted

salutate

am o problema cu SROKing, nu mi se intoarce butu in town cand durabilitaeta armei este mica (arma inrosita) am problema asta doar de acum pt ca l-am pus sa isi cumpere mai multe potiuni, am bifat la "Supply weapons are broken" dar degeaba, imi da careva un sfat o setare, ms

http://img9.imageshack.us/img9/9258/butmoa.jpg

Posted

thnx , dar am nevoie la 87-85 acolo nu e max 11 lvl la plvl . e 20 lvl diferenta maxima.

nu iei nimic la 85-87 esti prea mic

salutate

am o problema cu SROKing, nu mi se intoarce butu in town cand durabilitaeta armei este mica (arma inrosita) am problema asta doar de acum pt ca l-am pus sa isi cumpere mai multe potiuni, am bifat la "Supply weapons are broken" dar degeaba, imi da careva un sfat o setare, ms

cand ajungi in oras se duce botu la blacksmith si repara toate tot de pe tine

Posted

nu se poate frate :(( joc sro de aproape 3 ani si nu am omorat nici un unique... acum... imi cresteam nubul... un char wizz/bard :)) la penon... a aparut isy fugi dupa el... l-am gasit cu 95% hp... dar aveam 100hp pots si restu inventarului numai MP ... nu aveam pills... :(((((( si ma ingheta..

l-a luat un turk idiot :((

Posted

salutate

Ti-ai luat ultima versiune 1.0.25_2 ...poate e de la aia :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...