Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

decat sa raspunzi si sa faci misto mai bine nu mai raspunde....... ;)

gheobuff tu esti putin cam inapt;trebe sa dai comment din 2 in 2 min?am fost in oras 2 ore s-o extins forumu cu inca 2 pagini.si daca tot e prima zi pe forum nu crezi ca e destul cate commenturi ai dat?1 si era prea mult pt tine...

EDIT:si ce te tot plangi atata, crezi ca ma doare pe mine undeva ca tu te conectezi greu?adica stai ca ai dreptate,ma doare fix in p***

Posted

da se paote

o sa incerc sa nu mai pun poze mari am pus 2-3 poze mari si niste chesti din greseal

o sa incerc sa nu mai pun decat poze mici si sa vb mai putin

nu am stiu chestile astea ;)

luatima usor!!

:bananadance2: :beer:

calmeazate dece vb urat crezi ca ma impresionezi cu ceva???

am zis scuze!

Posted

Nu... la eventul de la sarbatorirea Degree 15...

I will stop spamming now, sorry

/end

SHAME ON YOU!!! How dare you be so harsh to the newb???(j/k)

omgbbq .Serios , exista yahoo , Kakuzu iti poate da id de Y!mess si il intrebi pana il scoti din minti.Te anunt ca post-count nu te ajuta deloc.Iti da stone's , stone-uri , bolovani , in nici un caz STOANE.Sunt atatea lucruri pe care ti le-as reprosa dar ma abtin... OMG again useless post ? Will my warn get up ? Hope so ^^(NOT)

EDIT:@ Gheo - Ceea ce faci tu se numeste flame bait...

/leaving before a forum moder get's here

Posted

gheobuff tu esti putin cam inapt;trebe sa dai comment din 2 in 2 min?am fost in oras 2 ore s-o extins forumu cu inca 2 pagini.si daca tot e prima zi pe forum nu crezi ca e destul cate commenturi ai dat?1 si era prea mult pt tine...

EDIT:si ce te tot plangi atata, crezi ca ma doare pe mine undeva ca tu te conectezi greu?adica stai ca ai dreptate,ma doare fix in p***

=)))))))))) bine taticule:)))

ON: In sfarsit mi-a facut un guild mate staffu de 98, adica mi-a refacut magical 61%..... pnm eu din 100 de stoneuri nu am reusit sa fac mai mult de 41% magical atack... si asta dintr-un stone a facut str 6 si magical 61% .... :hello: hehe inca 1 lvl si pun si eu staffu de 98 =)

Posted

on stie careva cam cat demage da un bard de 64 pe ong? pe pt ong

off usor ma baeti ca aici nu e mess ca sa poestatii orice kkt va trece prin minte (ex: sal mass; plec mass; =)) masss etc ) aici este un forum si iti adresezi nelamurile si daca vezi ca nu le prea ai cu jocul nu raspunde la intrebarile altora lasai pe alti mai experimentati

Posted

S

EDIT:@ Gheo - Ceea ce faci tu se numeste flame bait...

/leaving before a forum moder get's here

jail bait =))

update`ul cu rock o sa fie interesant :)

Posted

update`ul cu rock o sa fie interesant :)

Sper sa fie mai uniti astia la raiduri de unici... adica clericii sa stea clerici, barderii barderi, wariorii wariori.. nu ma intelegeti gresit da sunt unii noobi care pur si simplu nu dau buffuri la pty mate deoarece nu vrea sa ia ala killul....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Roman (pt cei de pe rome... fostul owner a lui Stryker.. care joaca acum pe mercury)

http://img193.imageshack.us/img193/9848/sro2009071100162276.jpg

Posted

o duce bine Stryk3r :P din cate stiu si Mr_Bean e pe mercury ....nu stiu daca mai joaca...la fel si Anabela...

@Darthy & orez....you made my day guys :)) =)) pwned the news :P

@Dr4q_Sti3 nu stiu exact cat da dmg un bard 64 pe pty ong...dar stiu sigur ca nu da 1 hit...ca sa faci pfarm cu bard la ongs...cel mai bine e sa fie lvl 90+ sau cel putin 80 ++....90+ ar fi ideal pentru ca ai mana orbit :) si dai 1 hit la party moobs....inclusiv champion party

EDIT: BTW s-a spart conducta de spammeri? where did all the newbs came from?:o

Posted

Sper sa fie mai uniti astia la raiduri de unici... adica clericii sa stea clerici, barderii barderi, wariorii wariori.. nu ma intelegeti gresit da sunt unii noobi care pur si simplu nu dau buffuri la pty mate deoarece nu vrea sa ia ala killul....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Roman (pt cei de pe rome... fostul owner a lui Stryker.. care joaca acum pe mercury)

http://img193.imageshack.us/img193/9848/sro2009071100162276.jpg

joci pe mercury?

Posted

joci pe mercury?

nu....joaca pe rome...cel din printscreen joaca pe mercury...si e un roman...care a jucat pe rome acum mult timp :)

Posted

nu....joaca pe rome...cel din printscreen joaca pe mercury...si e un roman...care a jucat pe rome acum mult timp :)

da templar asta care se facea ca nui roman

Posted

pt cei care intrati in isro greu : www.torquesro.info

downloadati clientul si il dezarhivati in folderul unde ii instalat jocul

apoi intrati in el selectati serverul bagati id si pw si dati login o sa intre in vreo 10-20 min cel mult

Posted

CE NAIBA NU INTELEGI BA? esti greu de cap? nu mai baga cu [ i m g ] [ / i m g ] ca se vede poza directa X( esti cretin cumva? :sef:

PS: PsychoR0 aiurea.. cum poti sa joci la 1280x1024 man :-j se vede super naspa ... imaginea e marita ca sa-ti incapa pe widescreen-ul tau de 1920x1080 :-s

PS2: stiti ce nu-mi place la serverele private?:)) ca nu au rezolutiile widescreen :-s

mai bine taci decat sa ma insulti, spre deosbire de tine eu iam aratat cum sa puna pozele

ce poate intelege el din "numai pune pozele directe"

si tiai dat reply la postul tau ;)

a intrebat cineva ce dmg da un barder de 64 pe ong

eu zic ca nu da destul, adica degeaba da repede daca ii trebuiesc 4-5 skills sa omoare un pt

un barder ca sa fie eficient la ong ca sa farmezi trebuie sa fie FF si cel putin 85 ;)

pentru ca el trebuie sa dea 1hit :)

@Ciupilan am vazut ca ai farmat 400k sp si la 92 mai ai doar 200, iti ajung pentru 100?

Posted

pt cei care intrati in isro greu : www.torquesro.info

downloadati clientul si il dezarhivati in folderul unde ii instalat jocul

apoi intrati in el selectati serverul bagati id si pw si dati login o sa intre in vreo 10-20 min cel mult

mda ... dupa semnatura (lvl 33) si dupa ce ai scris tu acolo mai sus , e mai mult decat 100% ca vrei sa furi conturi (lol)

ON: am facut si eu 52

apropo , m-a sfatuit un prieten ca eu la bard (pentru cand stau in pt) sa pun doar Mana Cycle => Mana Orbit

Dance of Magic => Dance fo Wizzardy (nu mai stiu cum e pt ca nu sunt intrat :|) si Mana Tambour .... e bine ?? (si asta pt lvl 90+)

Posted

mda ... dupa semnatura (lvl 33) si dupa ce ai scris tu acolo mai sus , e mai mult decat 100% ca vrei sa furi conturi (lol)

ON: am facut si eu 52

apropo , m-a sfatuit un prieten ca eu la bard (pentru cand stau in pt) sa pun doar Mana Cycle => Mana Orbit

Dance of Magic => Dance fo Wizzardy (nu mai stiu cum e pt ca nu sunt intrat :|) si Mana Tambour .... e bine ?? (si asta pt lvl 90+)

prietene nu vreau contu nimanui eu vroiam doar sa ajut , nu ma ocup cu keyloggeri

daca vrei scaneaza cu ce vrei tu sa vezi lvl 33 ?:)) am char nou da prea greu pt creieru tau ala minuscul

Posted

prietene nu vreau contu nimanui eu vroiam doar sa ajut , nu ma ocup cu keyloggeri

daca vrei scaneaza cu ce vrei tu sa vezi lvl 33 ?:)) am char nou da prea greu pt creieru tau ala minuscul

daca cineva isi da cu parerea despre postul tau.. asta inseamna ca are creierul minuscul? dar tu teai gandit poate il ai tu? citeste primul post din acest topic sa vezi ca si tu ai gandirea ingusta..{este interzisa postarea de link-uri catre Boti si alte chestii ilegale in SRO}

Edit : acel torque e cel mai usor tool de , detectat.. pentru ca modifica jocul prea mult.. e singurul program care trece din Clientless in Full mode, o chestia prea fortata pentru Server

ON: Baietii de la mine din Guild sau pus pe FARMAT Items lvl 100

Posted

Lol, cred ca tu ai un crieier mult mai mic decat el, de unde vrei sa stie lucicam ca tu ai char nou ? din moment ce scrie ca esti lvl 33 acolo, trebuia sa scri acolo ca am un char nou -,- . Noob. Numele pe care l-ai pus la charul tau spune totul. :)) :)) :ceuameni:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...